Herrgårdskassler

Testade ett nytt recept förra veckan och det gick hem.
Försöker testa någon ny maträtt varje vecka, för att bryta det gamla tjatiga. 
Receptet kommer från Niiinis.se, där finns en massa smarriga recept. 

Herrgårdskassler

600 g kassler

4 dl creme fraiche

3 msk hackad persilja

2 tsk dijonsenap

4 dl riven herrgårdsost eller en ost Du gillarVästerbottenost är supergott

2 vitlöksklyftor

Ca 10 skivor rökt skinka



Skiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor, salta dom lite försiktigt och peppra. Stek den på hög värme så den får färg ordentligt. Lägg dom i en ugnsfast form.

 Strimla skinkan och fördela den över kasslern.

Blanda creme fraiche, ost, dijonsenap, pressad vitlök, persilja och salt & peppar.

Fördela ut röran ovanpå kasslern och skinkan. In i ugnen på 225 grader i ca 25-30 minuter. Ställ formen långt ned i ugnen. Servera med ris. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0