Inte..

hunnit med att uppdatera bloggen så bra de senaste dagarna. Och nu måste jag strax besöka sängen.
Men imorron kommer en uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna.

Kan ju ialla fall meddela om att det gick bra i fredags, eller ja så bra som det kunde. Ska tillbaka nästa vecka igen.

Önskar alla en god natt!

Sommarfest

Ja idag var ju sommarfesten på Lucas dagis. Trodde på dan att det skulle bli skitväder men det vände som tur var. Efter allt regn på dan så kom solen fram på den senare em och det blev sol!
Lucas ville inte stå med de andra barnen när de sjöng men han har ju inte varit på ett tag igen så han stod nere hos oss istället. Var fler "småttingar" som valde att vara hos sina föräldrar istället.
Det blev korvköp, lite fika och så lek såklart :) Som fröknarna sa, så om vi inte hade sagt nåt om att han hade haft armen gipsad så hade de inte trott det. Lite knepigt att få på jackan dock, det blev tight!





Annars har väl dagen flytit på, Jens har kört ned traktorn till Kvarnvik, vi har hämtat bilen från svärisarna som vi ska låna till fredag morron och så har vi hunnit baka negerbollar till fikat på dagis också :)

Imorron står det lite mer på schemat.

Bilder från i förrgår


Detta ska nån gång bli en uteplats...

Mina älskade skruttungar!

Ni får lägga huvudet lite på sne för programmet i datorn vill inte vända den.

Lucas tumme


Ja så här ser Lucas tumme ut idag efter två dagars läkning.
Ny sårtejp på och strumpa som Lucas säger.

Ska stoppa honom i badet sen alt duschen och det blir väl lika intressant som alltid att se om vi klarar gipset.
Han vill ju inte ta det lugnt direkt i vattnet så det far ju vatten åt alla håll och kanter..

Men först ska vi åka och hämta Jens i Kvarnvik om en stund. Ska väl ta och göra nåt fikabröd tills ikväll också, är sommarfest på dagiset. Undrar om regnet kan hålla sig borta denna gång, det har ju lyckats komma de senaste gångerna.

Lucas...igen..

Glömde uppdatera igår om Lucas, igen...

Det fick nämligen bli en tur till vårdcentralen med honom. Vi var ute på em och jag höll på med hästarna och Liam klippte gräs med en liten handgrästrimmer. Lucas slänger sig fram för att plocka en maskros precis när Liam ska klippa av den och hinner inte att se det innan han har tryckt till en gång på saxen. Så ett litet klipp i Lucas tumme och det blödde så in i norden. In och lägga tryck på och sen se hur det såg ut innan det fylldes på med blod igen.
La om ett tryckförband och sen åkte Jens in till Vc med honom för det såg ut som att det behövde tejpas.

Och mkt riktigt så behövde det tejpas och så ska det vara nu i fem dagar.
Fick åka in till apoteket idag för att köpa mer sårtejp idag för idag har han börjat slita bort det, han skriker aj aj aj varje gång men ändå kan han inte låta bli det.. Så jag har en känsla av att vi kommer få tejpa det många ggr till innan det kan tas bort helt.


Ett litet paket av hans lilla tumme blev det..



Mina tankar..

går till Frida med familj. I förrgårs kväll föddes deras son Melker men ca en timme senare gick han bort.
Ett stort grattis till er son och jag beklagar verkligen att ni inte fick ha honom kvar hos er!

Vila i frid, Melker!

Många varma styrkekramar!

Full fart

Ja tro inte att Lucas tar det lugnt bara för att han har armen i gips! Inte då, det ska gå i 220 ändå.
Han har kommit underfund med hur han ska göra med saker och ting utan att använda armen.

Har inte varit nåt vidare väder idag, morronen bjöd på regn och sen har det blåst en hel del!
Blev en snabbis till stan för att hämta några grejer och sen ett snabbstopp på Erikstad.
Sen har vi eller ja, jag mest, roat oss med att städa. Finns kvar att göra men ville ägna lite tid åt annat också.

Är grymt trött så jag tänker faktiskt krypa i säng redan *kors i taket* Ska lägga oss och kolla på Lost som vi spelade in igår tror jag.
Ska slänga ihop Liams grejer bara så man slipper det imorron bitti.


Gårdagen - Lucas till akuten

Ja morronen började med städ och sen följde dagen av lite handling, trädgårdsfix, hästarna tvättades och lite staketfix.

Strax innan vi ska gå in och börja med middan så hörs ett illtjut! Lucas har ramlat uppe vid snickarboden och han kan inte röra högerarmen! Med tanke på att han sällan tjuter nåt direkt när han slår sig annars så förstod vi snabbt att nåt var galet. Så Jens ringde 1177 medans jag försökte hålla lilleman lugn. Handleden gick inte att röra och den började bli riktigt varm. 1177 hänvisade oss direkt till akuten och så som vi beskrev det för dem så var det mest troligt en fraktur.

Jens åkte in med honom och var på akuten vid 17-tiden ungefär.. Sen var det bara att vänta. En sköterska kom och undersökte, sen en läkare och så ytterligare väntan på röntgen.
Röntgen visade två sprickor i armen, hade det bara varit den vid armvecket så hade han sluppit gipset men nu hade han en på underarmen också. Så sen blev det väntan på att de skulle komma och gipsa.
När de väl kom så förklarade Lucas för dem att han skulle ha det för att han var sönder, ifall de hade missat det ;)
Han fick ett diplom av dem på akuten, en mjukishund av dem på röntgen och så en liten gummiråtta av sköterskorna som gipsade honom.
Han hade varit så duktig på röntgen och legat helt stilla och satt still när de gipsade. 
 
Vid 22.45 var de hemma här, hungriga eftersom de inte hade kunnat köpa nåt då de hade kontantstopp på akuten så han kunde inte växla nåt så han kunde köpa i automaten. Lucas var jättetrött när han kom hem och somnade i mitt knä i soffan efter att han hade fått i sig lite mat. Sen var det bara att bära upp honom till hans säng och han reagerade inte ens av att jag la ned honom i sängen.

Trodde att han skulle sova oroligt inatt men han har sovit som en stock!
Så nu ska han ha gipset i 2-3 veckor. Kan bli skojiga veckor..


Precis hemkommen från akuten

Inte lätt att sova som man vill med en klubba till arm. Han sover ju
oftast på mage nämligen.

Morronen igår bjöd på en skada också, han ramlade uppe på Liams
rum och slog upp ett sår på hakan.

Ber om ursäkt för dåliga bilder, tagna i lite för mkt mörker med mobilen.
Kommer bättre bilder på lillskrutten.

Snart virar jag in honom i bubbelplast!

Sommarvärme

Ja åter en dag med sol och 25 grader varmt. Lite friskare luft skulle dock inte skada men varken regn eller åska rensar ju luften numera än precis för stunden.
Har haft en dag som har gått i ett.

Fm ägnades åt trädgården och sen hämtade vi Liam när han slutade skolan och styrde kosan mot stan. Hade helst sluppit i denna värme men det behövdes. Grabbarna behövde lite sommarkläder och sandaler. De hade ju sett ut McQueensandaler och så fanns det ju inte kvar i Lucas storlek förstås, så en mindre glad liten herre. Så vi fick köpa ett par andra billigare så länge så får vi se om vi kan hitta såna på nåt annat ställe ev.
Sen blev det lite sommarkläder som shorts och linnen, passade bra när man kunde ta 3 och betala för 2 ;)
Det behöver fyllas på med mer men det räcker en stund ialla fall. Var och köpte en multitrimmer på Jula också så imorron ska den provköras, blev även ett parasoll till sandlådan. Är ju sol där i stort sett hela dagarna.
Sen blev det lite annat smått, fler trädgårdsfigurer bla ;)
Måste in och köpa blommor snart också.

Köpte med oss pizza hem, eller kycklingspett blev det för min del. Sen blev det lite fredagsmys framför bompa tills grabbarna tröttnade efter en halvtimme och ville ut :)
Så då blev det att fixa lite till i trädgården och började rensa upp lite på nedsidan av huset.
Ska fortsätta med det imorron. Ska även tvätta Toy och Bollen, tror inte att jag behöver ta Nelly en omgång till. Sen ska de släppas på lite grönare bete i väntan på de större i början av veckan. Tanken är den ialla fall.

Har mkt som står på tapeten imorron så egentligen borde man gå och lägga sig nu.. Ska väl ta och förflytta oss från soffan ialla fall och ligga och slötitta på tv:n i sovrummet istället en stund.
Men först ska hundarna ut en sista runda.

SOL

Idag har det varit en helt underbar dag! 25 grader varmt och härligt solsken! Liam var överlycklig över att kunna gå i capribyxor och t-shirt i skolan, ja här hemma med sen såklart. Var tvungen att springa in och byta kläder när vi kom hem från Åtvid också, till capri och linne istället :) Underbart!
Får hoppas att solen gjorde lite nytta också så man inte behöver se likblek ut längre fram ;)

Fm tillbringade vi i Åtvid med att uträtta ärenden, blev en del stopp eftersom vi sprang på många som ville prata :) Sen var det bara hem för att äta lunch och så ut i solskenet. Gräsmattan har blivit klippt och fler trädgårdsfigurer har kommit fram, stenplattorna är bortkörda också så nu börjar det bli dags att ta tag i grävandet. Får hoppas att regnet håller sig borta så vi kanske kan börja med det i helgen. Måste harva åkern också så vi kan så den väldigt snart om vi ska kunna slå den nån gång i år. Jens skulle se om han kunde komma igång med att harva imorron så vi får väl se, får ju låna en harv så bara vi får tag i honom vi ska låna den av så :)
För mkt att göra och för lite tid med andra ord. Tänkte att jag skulle försöka ge mig ut och fixa lite häststaket också så inte pappa behöver göra allt själv nu när Jens inte kan göra nåt.
De behöver nämligen ut på betena.

Nu börjar det bli dags att gå och knyta sig. Måste bara fixa Liams fruktburkar osv först.




Håll tummarna

Ja ni får hålla tummarna för att vi slipper att riva ut halva badrummet härnere..
Göran var ju ute och mätte och vanlig fuktighet är 40 och det låg på 190 i väggen! Nu ska vi låta det vara i 2 veckor och så blir det en ny mätning. Så inte förrän då vet vi om det måste rivas ut men förmodligen måste vi det. Göran hoppades att det skulle gå tillbaka bra men som sagt inte så troligt. Men det blir ett helsicke om det måste bytas ut för allt vatten kommer in just där. Så det är ju massor av rör på väggen som måste rivas.
Så det känns måttligt skojigt.
Men de får fasen vänta tills semestrar osv är slut i så fall med att börja men sist de renoverade en fuktskada så rev de ut, sen skulle det torka och sen när det hade torkat klart så hade alla jädrar semester så vi fick ha det så ytterligare en månad! Och så hade jag inte tänkt ha det hela sommaren!

Imorron kan jag vistas bland folk igen, de 48 timmarna har gått då. Och jag behöver in och handla. Måste ringa vc ang Lucas igen också. Han har varit sååå mkt mer på vc och sjukhus än vad Liam har varit under sina snart 7 år!
Men han klagar på ont i nacken och örat igen och förkyld. Och han har inte sovit mkt de senaste tre nätterna vilket resulterar i att inte jag gör det heller.

Dags att packa Liams väska för skolan och hoppas på att vi inte försover oss nåt imorron. Det blev action imorse när Liam kom in och väckte mig 7.15 och taxin kommer 7.30. Var en aningen för trött efter många nätter med lite sömn. Klockan hade larmat men jag hade visst lyckats stänga av den helt. Så det blev lite stressigt men han fick på sig kläderna snabbt och hann att få i sig frukost utan att slänga i sig den, hur nu det gick till :)

Se om det går att få lillskrutten att somna också, han har suttit i mitt knä nästan hela kvällen och halvslumrat. Han sov en timme i sin säng ungefär innan han började gråta däruppe.

Säger god natt och på återseende :)


Bättre..

Idag mår jag ännu bättre. Skönt det, och ingen annan har blivit sjuk ännu ialla fall så det är fortfarande att vänta och se. Men i den här familjen brukar det ju vara lite skojigt med det där, att vi ofta bara insjuknar en i magsjuka och resten klarar sig. Men som sagt, vara att vänta...

Igår var det mindre skojigt. Strax innan vi skulle gå och lägga oss gick jag in på toaletten här nere och möts av en sjö på golvet! Och det sprutar ur en koppling på väggen. Så det var bara att stänga av allt vatten och tömma ur så det inte kunde komma nåt vatten i rören. Och så var det bara att städa upp vatten.
Kom inte i säng förrän vid halv 1.
Och tydligen har det runnit ett tag fast inte så hårt för det syns på panelen på väggen. Så vad det blir av det återstår att se..

Ternstedt har varit ute och bytt kopplingen för Comfort kunde ju inte såklart. Men nu är det tätt och vi har vatten igen. Så nu inväntar vi Vått & Torrt som Sonny skickar ut så får vi se hur mkt fukt det är i väggen. Skulle inte förvåna mig ett dugg om det är fuktskadat så det måste fixas. Bara att hålla tummarna!

Magsjuka..

Ja magontet osv igår morse var inte bara magmunsbråcket utan det visade sig vara magsjuka. Så gårdagen var inte skojig alls. På em kom febern och febervärken igång också. Jens tog hand om grabbarna så jag kunde ligga i sängen hela dan, fick flytta ned till soffan på kvällen när det var dags för Lucas att lägga sig eftersom han fortfarande sover i vårat rum. Blev att ligga och halvslumra i soffan.

Imorse när jag vaknade mådde jag dock bättre på den fronten men en hemsk huvudvärk så det var bara att slänga i mig tabletter och krypa ned i sängen igen. Jens tog med sig Lucas till Erikstad där han skulle fixa med traktorn så det blev riktigt lugnt här hemma. Så jag sov hela förmiddan och sen blev det lite tv i sovrummet på em, gick inte upp ur sängen förrän Liam kom hem.

Lyckades få i mig lite mat idag ialla fall, mos och fiskpinnar. Hungrig fortfarande dock, även om jag fått i mig ett äpple nyss. Får hoppas att jag kan äta liite bättre imorron ialla fall. Har varit helt orkeslös idag, kroppen har känts som kokt spagetti. Blivit yr om jag stått mer än nån minut. Efter maten kunde jag ialla fall ta mig ut till en stol i trädgården där jag kunde sitta medan grabbarna lekte, så lite frisk luft fick jag ialla fall.

Nu är det bara att hoppas att de andra i familjen klarar sig!

Ny vecka, nya tag..

Måndag igen då.. Helgen har varit lite upp och ned. Men man måste ju hålla sig över ytan för barnen om inte annat.

Vi har en rätt så lugn vecka framför oss ialla fall, eller ja, tusen saker att göra men är inte så uppbokade.
Det enda är imorron tror jag för då ska vi tillbringa tre timmar på vårdcentralen med grabbarna. Och en timme efter att vi är klara där så har frita småstjärnorna i Folkets park och Liam vill gå på det även om han inte själv ska vara med. Men vi får väl se.

Lucas är hemma från dagis idag, har haft en orolig natt. Jag hoppas att regnet håller sig borta idag för tanken är att jag ska kapa ved idag för det behövs.
Jens har fått tid till röntgen nu ialla fall, så den 1:e juni ska han in. Så då får vi se vad de säger om det.

Nu ska jag ta och se om jag kan hitta värmedynan för magmunsbråcket gör ont så in i norden och tabletterna hjälper tydligen inte. Återkommer senare..

Lördag

Ja då var det lördag igen, fast det känns lite konstigt när grabbarna har varit hemma i två dagar redan.

Idag fick jag mig en liten sovmorron, men känner ingen skillnad alls. Känns som att kroppen har blivit överkörd av en maskin eller nåt..
Blev en snabbtripp till stan idag för att handla lite på Maxi och sen stanna en snabbis på Willys. Sen har vi tillbringat resten av dagen ute. Grabbarna skippade halva bolibompa för att vara ute istället. Kom in lagom till Sune och nu är det Wild kids på tv:n. Sen är det läggdags för grabbarna grus.
Sen får det bli att slänga på en film för på tv är det ju bara skräp.

Det har varit helt underbart väder ute idag. Riktigt varmt och skönt, vindarna har varit ljumma.
Jag hoppas att det kan vara skönt väder imorron också men vår tempraturmätare visar regn och det är inte så ofta som den har fel så vi får väl se.




Bilder från i torsdags..









Sen har Liam och Tuva lekt lite med kameran :) 

 


Blött igen..

En mindre rolig start på dagen fick vi idag.. Liam gick ned för att se på tv och kommer upp och säger att det inte finns nån ström. Skickar ned honom igen för att kolla om det finns ström till kylen och frysen men icke..
En stor pöl med vatten från taket har läkt in så blött värre på golvet i tv-rummet.
Felet till att jordfelsbrytaren slagit ifrån hittade vi ganska snart, kortslutning i takdosorna i tv-rummet. Pappa kom hit och hjälpte till och det var massor av vatten i dosorna till fönsterbelysningen och i taklampan. Så de är tömda och torkade med hårtork så nu funkar det igen men ingen taklampa än så länge för det rinner vatten ännu.
Pappa och Jens har varit uppe på balkongen och fixat med taket och satt upp en presenning till. Så nu ska det väl inte komma in mer vatten där ialla fall men det lär ju komma ett tag till genom taket i tv-rummet.. Så det står byttor utställda, dock kommer inte allt i dem för det rinner åt sidan vissa ggr.
Men sen ska det väl vara slut på det ialla fall..

Idag har vi Tuva här, så det är kusinlek även idag :) De har hunnit med en hel del redan, just nu så spelar de Wii. Mkt skratt i tv-rummet :) Lucas hänger med dem såklart också ;) Men de har inget emot det, går han iväg från dem så går de efter honom igen :D

Jens är iväg och hämtar grejer till traktorn på Erikstad nu, fattades visst delar sist så han inte kunde byta det som skulle bytas. Sen blir det nog bara hem och vända för honom för sen ska han ned till Bisse och Ulle och fixa deras dator.

Inga bilder just nu, Jens åkte iväg med kameran såklart :) Men sen så...

Busdag

Ja det blev en dag med väldigt mkt bus idag :) Barnen har lekt för fullt så det har inte varit lugnt länge, enda gången var när de kollade på Alvin och gänget 2.
Det har spelats spel, Tuva och Liam har haft föreställningar för oss, det var Hans och Greta, Spöket på Vinden och Tjejen som fann en ny vän ;) Och sen ville Ulrik vara med också så han fick vara en läskig spindel och han gick in för det stenhårt :D Och sen blev han en apa :D Vi skrattade mkt kan jag lova!

Var två trötta grabbar som vi kom hem med här, de höll sig vakna ialla fall på väg hem men det var väl på gränsen. Kan ju hoppas att de sover liiiite längre imorron bitti ialla fall :)

Har bilder från dagen men orkar inte lägga in dem nu så jag får göra det imorron.
Nu är det sängen som gäller så god natt alla underbara!

Regn och åska

Ja igår kväll började det att regna och efter en liten stund så satte det igång att åska också. Sen kom åskregnet..
Stängde av allt här hemma och låg i sängen och lyssnade på regnet och åskan.

Jens tog kort på poolen igår med alla grodor och så la han visst stora kameran ute, och där blev den tydligen kvar! För imorse såg han den och kameran har alltså legat ute i regnet hela natten! Ligger på tork sen imorse så det är bara att vänta och se om den kommer att funka som den ska igen. Kan säga att jag var måttligt glad imorse!

Vi ska ta och göra oss iordning för att åka ned till mamma och pappa. Ska passa Ulrik och Tuva medans mamma, pappa och Anna åker in för att hälsa på morfar på sjukhuset. Så det blir kusinlek för fullt och det ser grabbarna fram emot här. Liam har längtat hela veckan efter att få leka med Tuva. Eller ja, han har tjatat om det tidigare också men sen han fick veta att de är hos mormor och morfar så har det tjatats ännu mera.

Bäst att komma iväg, återkommer senare..

Trött

Banverket står inte högt upp på listan just nu! Strax innan 4 så blev vi väckta av dem för att de höll på nedanför huset. Igår väckte de oss vid 5... Så lite seg är man nu. Men imorron ska de väl inte jobba ialla fall så då kanske man får sova lite längre!

Var på drop-in fika på dagiset igår. Lucas tyckte först att vi skulle åka direkt när jag kom men sen när de sa att det skulle fås kaka så hoppade han glatt upp på bänken :)

Liam kom hem senare igår, det var fritidshemmens dag så alla fritids skulle samlas vid kommunhuset och sen gå upp till Folkets park där de hade lite aktiviteter och det bjöds på hamburgare och glass. Så vi fick hämta honom i skolan vid 16. Trodde att han skulle vara jättetrött eftersom han brukar vara trött och sur efter en vanlig dag men inte ett dugg.

Vi tillbringade nästan hela dan ute igår, var ju så fint väder. Grodorna fick påfyllt med lite vatten så nu lägger de sig på trappan till poolen och solar. En lite rödaktig groda har dykt upp också. Vi kommer att få grodinvasion i trädgården om alla yngel överlever för just nu ligger det massor av ägg i poolen! Ska försöka ta kort på det idag.
Med tanke på vädret så passade vi på att grilla också, kyckling och korv och så hemmagjord potatissallad till det.

Morfar var pigg igår men de vet fortfarande inte vad som är galet. Provsvar väntas och fler prover ska tas.

Just nu är det lugnt här hemma. Liam är i skolan, Lucas på dagis och Jens hämtar plantor. Har funderat på om man skulle ta sig till stan idag men frågan är om jag orkar. Annars hade det varit skoj att träffa Therese m Elin och Måns. Känner mig bara energilös just nu och det har jag inte tid med. Finns tusen saker att göra och om jag inte gör nåt av det så lär det ju bara bli mera.. Får ta mig en tänkare ang stan tills det är dags att hämta Lucas.

Morfar

Morfar mår relativt bra och han är i goda händer. Han hade fått andningsstillestånd men precis i rätt tid när ambulansen kom. Några minuter till och han hade inte funnits hos oss idag. Röntgen hade inte visat nåt men tydligen så syns inte färska blödningar. Så det är bara att vänta och se vad prover osv visar idag. Vi hoppas på det allra bästa!


Orolig

Ja jag sitter och är väldigt orolig just nu. Medans jag var och hämtade Lucas på dagis så var pappa tvungen att åka hem för att åka ut till morfar för han hade ramlat och han var svår att förstå på talet.
Har pratat med Anna nu och det blev ambulans in till US så nu är det väntan. Högst troligt så är det en hjärnblödning :( Så nu kommer jag att sitta på nålar tills Anna hör av sig om hur det går därinne, när mamma och pappa kan höra av sig.

Snart...

Ja nu är det snart slut på denna vecka, bara några timmar kvar.  Ser fram emot en rätt kort skol-och dagisvecka, bara tre dagar ju. Och jag har för en gångs skull inte så mkt inplanerat! Väldigt ovant måste jag säga!
Men om det är nån som vill hitta på nåt så är det bara att ni hör av er ;) Enbart tisdagen som jag absolut inte kan.
Har kollat på Wallander - Arvet här nu och det är dags att knalla till sängs så man hinner att få sig lite sömn innan det är dags att knalla upp igen för att få iväg grabbarna till skola och dagis. Står städning och tvättning på schemat imorron också, har inte hunnit med allt idag heller för jag har kommit av mig flera ggr för att leka med barnen istället :) Är ju så mycket roligare att göra det ju! Men nån gång ska jag väl bli klar med städningen och rensandet, lika bra att passa på att rensa lite när man ändå städar. Vilket påminner mig om att jag behöver gå igneom alla bodar och rensa vad som ska säljas, sparas och slängas. Men har ju lovat också att inte ställa för höga krav på mig själv för att inte stressa upp mig, så jag får ta det lite pö om pö. 

Nej sängen var det ja. God natt på er!  

Ännu en dag..

med tråkväder. Passar ju bra att städa och tvätta ialla fall.
Jag hoppas att smhi har rätt inför morrondagen för nu vill jag ha SOL!

Kalaset igår var trevligt. Var gott med grillat! Och Anna blev glad över vår present, gladare än vi trodde eftersom hon inte velat att nån ska köpa en sån. Men jo då, hon blev jätteglad över att få en tvättställning :)
Var bara att stoppa grabbarna i säng när vi kom hem och sen kollade vi på farsen på 4:an. Råkade visst somna en sväng också.

Tanken idag var att jag skulle till Cupolen på loppis men skippade det. Skippade även vårmarknaden i Holmbo, tappade helt lusten och orken till att ta mig iväg. Måste dock ta mig in till Åtvid senare, för att fylla på fruktförrådet inför skola och dagis.

Lucas började ju dagis igen i tisdags efter att ha varit hemma i nästan två månader och nu har äntligen pratet lossnat även på dagis! Tidigare så har han inte sagt så mycket alls men nu så :)

Nähä dags att hänga upp tvätt och mata den en omgång till...

Regn innebär blött inne...

Ja eftersom taket inte är pålagt helt på balkongen, det som ska bli vårat nya tv-rum så läcker det in via tv-rumstaket nu.. Så nu har vi en bytta på golvet som vi får flytta på lite till och från för att inte få pölar på golvet.
Sitter en presenning uppe på taket men den tycks inte göra nån nytta.

Så nu tycker jag allt att det får sluta att regna!!

Regn, regn..

Ja idag är det inget höjdarväder ute, bara regnar och regnar. Tanken var att vi skulle iväg på betesutsläpp idag men vi kom överens om att ingen av oss ville stå ute i regnet. Och som Liam sa, kor har vi ju sett förut hur ofta som helst ;)

Så vi ägnade fm åt att städa istället, Liam och Lucas tog på sig att städa tv-rummet och det fixade de galant.
Så nu är det lördagsmys för vår del för vi ska iväg på kalas senare i em och vi kommer inte hem förrän det är dags att stoppa dem i säng så det får bli tidigt lördagsmys idag men de är lika glada för det.
Filmen Upp rullar nu och vi har dukat fram lite ostisar och lite smågodis.

Vid halv 5 ska vi vara på Erikstad för att fira Anna, vilket påminner mig om att jag bör slå in presenten, som kan bli skojig att slå in, eller inte....

På återseende..

RSS 2.0