Ny tid..

Efter att ha ringt på morrontelefontiden utan svar så kom jag äntligen fram till Karolinakliniken på fm-telefontiden.
Tur att de har tre telefontider per dag med tanke på hur svårt det är att komma fram. Är väl lite extra svårt idag kan jag tänka mig när det är måndag.
Lite irriterande att jag inte kunde gå på onsdag, men det är ju vanligt att kroppen ska krångla när man har en tid.
Men nu ska jag nästa onsdag istället och fick en tidigare tid för det var den enda som fanns på hela veckan så 8.20 nästa onsdag ska jag vara inne. Så Lucas får väl vara hemma från dagis då eller om vi löser det på nåt annat sätt.


Velar fram och tillbaka ang en häst som jag kan få, alt ha på foder. Nackdelen är hennes ålder, men det skulle innebära att jag kom igång ordentligt med ridningen igen, lättare att komma ut med Toy sen också. Ja just det, åldern var det ja, hon är 26 men är jättepigg och hennes ålder märks inget av enligt de som träffat henne osv. Men allt kan ju vända så snart, och det gäller ju alla för den delen men hon har ju liksom lite mer emot sig med tanke på åldern. Inte så jättevanligt med större äldre hästar.
Svårt det här, vet inte alls hur jag ska göra..
Det första är väl att åka och hälsa på henne själv för att få en egen bild utav henne.

Lucas ligger och sover för stunden. Han sprang till kaninerna det första han gjorde när vi kom hem.

Vanilla gick bort idag med :( Tarmvred förmodligen, är ju så jobbigt när de går bort. Veterinären kunde inte göra nåt, hon fick dropp osv. Men tarmvred kan man ju tyvärr inte göra nåt åt, var ju samma som Garry fick.

Nu är det bäst att knalla ned till pannrummet. Inte klokt att man ska behöva elda för lite värme också när det är augusti. En stor nackdel att ha rappat hus också för väggarna kyls ju ned så mycket.

Skitmånad..

Har precis betalat räkningar och det blir ingen rolig månad vi har framför oss men det går att leva riktigt snålt, det har vi ju lyckats med tidigare så, får vara glad ialla fall att lönehöjningen för juni-aug har kommit in för annars hade det nog inte gått. Nu är det bara att vänta på att alla autogiron som ska dras och se om jag har räknat rätt på vad som blir kvar.
Våra planer för nästa år lär vi nog få lägga på hyllan om jag inte får ett jobb.

Lucas är på dagis och Jens och pappa är på Erikstad och jobbar så det är riktigt lugnt här hemma. Nästan för lugnt för det innebär att man kan tänka desto mera och att man blir deppig. Avskyr att absolut allt ska gå emot en... Trodde den här jädra oturen skulle vända nån gång!




Söndag

Veckorna bara rusar fram. Och det känns en aningen stressande när saker och ting inte klaffar.

Har haft riktigt ont i axeln idag och den är riktigt svullen. Har testat både heatlotion och värktabletter men inget av det hjälper. Sen har jag ju gjort en del idag så det har inte blivit bättre direkt. Bara av att köra bil så fick jag 10ggr ondare.
Men men, det går väl över nån gång ;)

Har ialla fall städat idag och bakat källarfranskor, tog dubbel sats denna gång så kanske de räcker liiite längre ialla fall. Ska försöka baka lite annat matbröd i veckan också så det finns lite i frysen, bla hönökakor och farinlimpor eller om jag hittar nåt annat att testa :)

Lucas har blivit förkyld, väntat med tanke på att han börjat på dagis och Liam är ju lite förkyld också. Astman har börjat lite på dem båda men jag hoppas att läkaren hinner skriva ut Lucas nya grejer innan det sätter igång ordentligt.
Hoppas på att det inte blir värre över natten så han kan ta sig iväg till dagis imorron, han behöver det så han kommer in i det. Annars har jag honom gärna hemma så han kan bli bättre fortare. Men som sagt, vi får se hur natten blir och hur morronen ser ut. 

Dags att göra ordning grabbarnas väskor inför morrondagen och hoppas på att man kommer i säng skapligt, vilket förmodligen inte kommer att hända i slutändan...  

Full rulle...

Idag har det varit full rulle. Efter att ha fått i oss frukost osv så begav vi oss till Maria och Jocke där Jens skulle fixa deras tvättmaskin. Sen bar det iväg till Biltema för att möta några, de skulle ändå in till stan så vi slapp att åka till Motala. Och av dom köpte vi denna krabat.


Sen åkte vi vidare till Slaka och ja, därifrån följde dessa små krabater med hem.

Liams

Lucas

Än så länge är de namnlösa så vi får se om de kommer på några namn till dem imorron.
Efter att vi hade hämtat dom så bar det iväg till Hundens dag på Djurmagazinet och jisses vad mycket folk det var. Men hittade en hel del saker till hundarna billigt och så kollade vi på lite uppvisningar som dom hade.
Sen blev det Maxi innan vi styrde hemåt. Måste dock in nån mer dag för att köpa presenter till Hampus bla.

Hemma var det bara att få i sig lite mat och sen fixa ordning för kaninerna. Tvungen att flytta ena kaninburen vilket inte var det enklaste och jag lyckades sträcka nåt i nacken så det gör riktigt ont nu och bränner. Förhoppningsvis har det lugnat ned sig till imorron för då har jag inte tid att ha ont.

Mamma och pappa kom förbi en sväng ikväll också för att hämta telefonen vi köpte till dem i stan. Och självklart ville grabbarna visa kaninungarna :)

Tösen sköter kattungarna denna gång så kanske går det vägen denna gång.
Lite bilder på småkrabaterna..





Har kollat på "En chihuahua i Beverly Hills" med Liam nu ikväll och han gillade den, vi också för den delen.

Snart väntar nog sängen, hoppas på sovmorron imorron men det är väl att hoppas för mycket skulle jag tro.
Annars kommer morrondagen att bestå av städning och bakning, måste försöka hinna upp till hästarna också.
Jens skulle iväg till Svistad om det inte blir ändrat, igen.


Eclipse

Ja nu har vi sett den tredje filmen i Twilight-sagan. Filmerna är ju så bra och den här var faktiskt lite bättre än de två tidigare för det hände lite mera i den.

Liam hade skoj på discot och han hade handlat upp alla pengarna han hade med sig :) på godis :D
Men jag vet att flera hade gjort samma sak :D Så jag frågade om de bara hade ätit godis men nää de hade hunnit dansa lite också :)

Blev lite stressigt här hemma, för ca en kvart innan Liam skulle hämta så ringde grannen som bor närmast, sommargästen, och Tösen hade fått tre kattungar hos dem. När vet vi inte riktigt för de kom inte förrän idag men hon hade inte fått dem i söndags när de åkte hem ialla fall. Men jag skulle tro att de är födda nån gång mellan tis-tors för de är inte dagsfärska så att säga. Och hon har tagit hand om dem denna gång så jag hoppas att hon fortsätter med det. De är superfina, en gråspräcklig, en sköldpaddsfärgad och så en rödvit. Fixar bilder på dem tills imorron.

Måste leta reda på laglappar imorron också för Liam har lyckats ha sönder sina byxor, redan. Första dan han hade dem på sig, visserligen begagnade men inte ens slitna, och så ramlar han på asfalten i skolan och gör ett hål i dem. Hans stackars knä har ett stort sår också så det fick vi tvätta rent när han kom hem för det hade de inte gjort?! Man tycker ju att nån lärare hade haft tid att göra det för det var inte speciellt fint. Ramlar man så man gör ett stort hål i byxorna vid knäet så kvaddar man ju rätt ordentligt.

Nu väntar sängen, mycket som ska göras imorron. Ska till en kompis först i stan och fixa en tvättmaskin, sen till Motala för att kolla på nåt, sen till Skeda och kolla på nåt och sen till Djurmagazinet där det är hundens dag.
Hoppas på att det inte blir allt för stressigt. Men grabbarna ser fram emot morrondagen, Lucas har tjatat hela dan.

Och jag måste säga att det ska bli skönt att sova längre än till 6 imorron bitti! För grabbarna sover förhoppningsvis längre än så för jag har ju fått väcka dem i veckan. Men bara för det ska de väl vakna tidigt.
Men hoppas kan man ju :D

Disco

Liam är nu iväg på sitt första lågstadiedisco! Gissa om han tyckte att det skulle bli skoj!
Blir spännande att höra sen vad han tyckte om det. Lågstadiediscot skulle hålla på mellan 18-19.30 och sen vid 20-22.30 skulle det vara mellanstadiedisco.
Överskottet skulle gå till Fredrik Åkrans minnesfond så jag hoppas att de får in massor av pengar.

Lucas sitter just nu bänkad framför Bolibompa. Två av hans favoriter är ju på tv nu, StålHenrik och Supersnälla SilverSara. Han är rätt trött så vi får väl se om han orkar hålla sig vaken tills det egentligen är läggdags. Men vi tänkte gå ut och fixa lite när favoriterna är slut. Han lär nog somna på två röda ikväll ialla fall.

Dagis har gått kanon idag för den delen, kunde lämna nästan direkt och han gick in med M och började leka.
Känns bra att han kom över blygheten så snabbt! Vill ju att han ska trivas.


Gårdagen

Ja igår hittade jag lite ork på em så jag gjorde flera saker samtidigt :) Bakade bärkaka och källarfranskor och lagade mat på samma gång. Perfekt för franskorna att stå och jäsa medans vi åt.
Och goda blev dom också, får nog baka flera om söndag för tills dess lär dom vara slut. Göra några omgångar och slänga in i frysen, bättre för ekonomin med hembakat än att köpa hela tiden för det går åt en hel del bröd här hemma.

Bärkaka med hallon och blåbär.

Källarfranskor

Dagis gick galant igår, jag behövde bara följa med in några minuter och sen var han igång så jag kunde åka.
Och allt hade gått bra under de timmarna han var där.

Jens var iväg och träffade den han är kontaktperson till igår så det blev mycket åkande för honom för pappa och han jobbade på Erikstad igår. Så han hann bara vara hemma 1½ timme innan han skulle tillbaka mot stan igen.
Han var inte hemma här förrän 20.

Ternstedt ringde här på morronen nu också, inte för att det var hit de skulle ringa men jag tror Robin var lite yr i bollen :D Inte blev det bättre med en yrvaken Jens :D
Han ska ju koppla in elementet på Enyas rum och så fick han lite merjobb eftersom vattenpumpen gick sönder däruppe igår, elände! Jag hoppas verkligen att han tänker göra det idag eller att de skickar ut nån annan, vatten måste man ju!

Liam åkte iväg med taxin här för en liten stund sen och nu ska jag och Lucas hoppa in i bilen för att åka mot dagis. Sen är det bara hem och lyfta ut vedklyven och fixa lite i pannrummet för sotarn kommer idag. Och så kommer Brandskyddsexperten vid 10 för att ta kål på våra getingar. Jens ska till Svistad i eftermiddag också så det är full rulle.

Läkare..

Ja imorse strax innan jag skulle åka till dagis med Lucas så ringde Lolle ang mina provsvar som jag tog hos honom i början av augusti. Och mitt blodvärde var helt åt helsicke! Det var alarmerande lågt och jag var tvungen att börja med järntabletter redan idag! Frågan är ju sen hur mkt lägre det har hunnit bli sen jag tog det testet?!
Jag mår ju uselt.. Svintrött heeela tiden, yr, blir andfådd av ingenting, huvudvärk och konstig i kroppen..
Så nu hoppas jag att det kommer att gå upp relativt snabbt med tabletterna så jag slipper inläggning osv för det vill jag inte! Då får de sätta in sprutor först!
Idag efter att jag ansträngt mig lite så har jag varit heeeelt ur form.. Har knappt kunnat stå utan att ha blivit yr osv. Och i vanliga fall så är det inte speciellt ansträngande, men nu blir jag ju visserligen andfådd av att gå upp för trappen eller bara av att gå från tv-rummet till matrummet.

Idag flyttade vi hästarna och fåren upp till Ljungsbo igen. Jag tog Toy, pappa tog Nelly och Bollen och fåren fick springa efter eller ja emellan oss för de gick på lite fortare än Nellan.
Men nu har de bete ett tag framöver igen och det får vila här hemma så det kommer upp nytt tills de ska hem för vintern, för innan dess tror jag inte att de behöver komma hem med betena som är i Ljungsbo.

Jag lämnade Lucas på dagis efter att ha varit med en liten stund bara så han kom igång att leka men sen sa han glatt hej då och fortsatte att leka. Skönt att se! Han var bara lite blyg precis när vi kom och gömde sig bakom mig. Men allt hade gått bra hela tiden och han hade lekt massor och bubblat massor.
Liam hade haft en bra dag i skolan men han var riktigt trött när han kom hem.

Nu ska jag se klart på Time out och sen tänker jag lägga mig i sängen. Måste bara slänga ned Liams gympapåse i väskan också så jag slipper tänka på det imorron.
Imorron har jag en lugn dag som det ser ut just nu och jag orkar inte så mycket mer heller. Ska till dagis med Lucas och sen är jag ensam med grabbarna fram till 7-8 nån gång imorron kväll. Eller ja, Jens kanske hinner vara hemma ett tag innan han ska iväg. Han ska nämligen träffa den han är kontaktperson till imorron em.

Dagis och astmamottagningen..

Ja dagen började ju som vanligt såklart med att få iväg Liam med taxin osv..

Sen var jag och Lucas på besök på dagiset. Blyger såklart, han protesterade så fort jag skulle ta ur honom ur bilen så det blev att bära in honom. Och ingen fick prata med honom. Men de var ju ute, vilket underlättade eftersom han älskar att vara ute. Så han kom igång att leka med lastbilar och traktorer i sandlådan efter ett tag och till slut kunde M prata med honom utan att han skulle gömma sig. Men efter ett tag kom han igång lite mera och han åkte rutschkana och lite så innan vi skulle åka iväg. Det gick bättre än förväntat.
Ska tillbaka imorron och då kör vi redan kl 8 och så får vi se om jag kan lämna honom eller om jag får vara kvar imorron också. Men nu ikväll när jag frågade om vi skulle till dagis imorron så sa han faktiskt ja!

Hos astmasköterskan så gick det bara bra också. Trodde han skulle vara blygare men det enda var att han gömde sig bakom mig när vi hälsade ute i korridoren men sen så var det inget. Han la pussel, läste bok och babblade på.
Och så fick han ju testa grejerna han ska få istället för flytande Bricanyl fram tills han kan ta turbohalor.

En optichamber ska han få nästa vecka när läkaren är tillbaka från semestern och har skrivit ut den så vi kan hämta den på apoteket.
Den på bilden är ju dock utan mask som han ska ha också, hittade dock ingen bild på det. Får ta det när vi får hem grejerna.
Fick med grejer hem till Liam också som ska blåsa i en peffmätare i 10 dagar nu så ska jag ta med pappret till sköterskan nästa torsdag när Lucas ska på 2½-års kontroll så får vi se hur det ser ut då och om han ska försöka sig på att göra ett test med en större maskin. Det kan vara för tidigt att testa med den nämligen utan vi kanske måste vänta några år med att göra det.


Nu väntar sängen. Borde egentligen göra lite innan läggdags men det är bättre att jag får mig lite mer sömn än tidigare dagar så får jag försöka hinna med lite imorron bitti eller sätta Jens på det på morronen. Fast det brukar å andra sidan leda till att det mesta är kvar att göra när jag kommer hem ;)


Första klass..

Ja idag började Liam 1:an! Vi har fått oss en ettagluttare :)
Jag var med honom på den första lektionen då de fick berätta vad de hade gjort under sommaren och så skulle de måla en bild, lite saga och frukt hanns med också och det bjöds på glass.
När rasten började så fick inte vi föräldrar vara kvar längre ;)

Vid 15 kom han hem här från skolan och han hade haft en bra dag :)

Nåt som gjorde mig lite irriterad när jag såg deras schema när han kom hem är att de har läxor varenda dag!
Okej, de hade EN läxa i förskoleklassen som de fick på måndan och skulle lämnas in på fredagen...

Nu har de:
mån-tis - läsläxa
tis-ons - nalleläxa
ons-tors - läsläxa
tors-fre - matteläxa

Är det konstigt att barnen är skoltrötta?!

Visst det kanske inte är så stora uppgifter men det blir ändå en press på barn för att de vill vara noga och ställer höga krav på sig själva för att kraven börjar redan på dagis vad de ska kunna/göra.
Liam kommer hem från skolan vid 15 och är jättetrött. Och tänk då dom barn som går på fritids fram till 17-17.30 och kommer hem och måste göra läxor nästan direkt för att hinna innan läggdags och ska få i sig mat.. De hinner ju knappt göra nåt annat, var tog fritiden vägen?

Barn ska tydligen inte vara barn enligt skola och regering.. Och så ovanpå detta så vill regeringen ev införa så att det är tre terminer på ett år.. Jag vet dom som går i både högstadie och gymnasium och inte ens de har så många läxor per vecka..




Blev en tripp till Norrköping och Mediamarkt idag också efter att Liam hade kommit hem. Han stannade dock hemma och tog det lugnt medans vi åkte ;)
Kom ju ett blad därifrån idag med en massa bra priser, bla på en mobiltelefon till Liam för 99:- och vi funderade först på om vi skulle åka imorron em men det var tur att vi inte gjorde. När vi kom dit var det ca 10 st kvar och ca 10 min efter att vi hade tagit den vi skulle ha så var det bara en kvar. Blev lite annat billigt också, men som sagt.. Det mesta hade gått åt rätt bra trots att bladet kom ut idag. Hade vi åkt imorron så hade förmodligen inte nåt funnits kvar.

Btw, så blev jag inte galen igår ;) Fick fart på Jens så han började trimma och dona lite och grabbarna lugnade ned sig en aning..

Nu ska jag ta och slå in Liams läsebok och sen väntar sängen.. Så man förhoppningsvis får lite mera sömn innan igår, så man kommer upp vid 6.
Imorron väntar besök på dagis, som han då inte vill! Bara man nämner det så slår han bakut direkt!
Och sen ska han och jag till Astma-mottagningen för att göra en massa tester.
Förhoppningsvis kommer Brandskyddsexperten ut imorron också för att råda bot på alla getingar, har ju hittat två billor, en på vardera kortsida på huset.
Får hoppas att det blir lite lugnare sen.

Gonatt!


Galen..

Innan den här dagen är slut är jag förmodligen galen. Trotsiga barn, tusen saker att göra, saker som har fått fötter som måste hittas till imorron ( förstår inte hur ett par regnbyxor bara kan gå upp i rök när de har hängt ihop med jackan hela tiden innan).
Jens gör nytta som vanligt genom att sitta i telefon eller vid datorn...

Stan

Det blev en heldag i stan, inte riktigt vad jag hade tänkt men tiden sprang iväg. Så jag hann ju inte med det jag skulle här hemma, kom ju regn under dagen också. Men får hoppas att det är uppehåll imorron så det hinner torka upp lite i gräset så jag kan klippa det. Finns ju annat att göra också visserligen, man vet knappt var man ska börja.

Men ialla fall, det blev en snabbis till Hjärta till hjärta, hittade dock inget..
Sen var det bara att beta av affärerna efter varandra, mekonomen, sagoland, toys´r´us, ikano och maxi mm..
Var ju inte ensamma direkt och fattigare kom vi hem men med mkt påsar
Allt klart inför skolstarten också vad jag kan komma på ialla fall..

Lite av vad som fick följa med hem idag..


Tidigt men kom hem med ett par fodrade kängor till Lucas från H&M.
Och så lite strumpor till Lucas denna gång.

Nya fruklådor från Toys och Sagoland. Köpte hem en extra till Lucas
som var på rea.. Men vilken Lucas själv valt är kanske inte så svårt att
lista ut ;) Tut tut :D

64:- för alla tre på Cubus-rean..

Varsin tröja från KappAhl, "tvungen" att använda rabattkuponger ju ;)
Och så en gympapåse till Liam..

Sen blev det några begagnade spel till PS2 från Game, lite pennor osv från Bokia, Chuggingtonfilm från Åhlens, lite grejer från Djurkompaniet,  blommor och annat smått och gott från Maxi..
Tog oss lite mat på fd Linds också.
Ja vi kom inte hem utan några påsar ialla fall ;)
Men så skönt att komma hem och sätta sig ned och bara ta det lugnt!
Blev Bolibompa och lördagsmys direkt när vi kom hem.

Verkar som att vi får forden såld snart också, imorron eller början av veckan, beroende på när han fick tillbaka bilkärran tror jag det var. 
Hoppas på att han ska hämta passaterna hör av sig nu i helgen också som han sa att han skulle så vi blir av med dem också. Massor som har ringt idag så några har nog ringt på bussen också. Ringt på Audin också så vi får väl se vad som försvinner från den.
Ska bli skönt att bli av med lite. Står liiite många bilar häruppe just nu ;)

Snart dags för film här, blir Grown Ups idag. Ska väl synda några godisbitar också, hållt mig borta i två veckor nu från det så jag lär inte kunna sätta i mig speciellt många bitar.

Lördag

Har sovit uselt inatt, det blev inte mycket sömn alls så jag är en aningen seg.
Men det är bara att hålla igång :)
Grabbarna tar ju inga sovmorrnar direkt, kl 7 var de uppe imorse. Skönt nog så kan man ligga och dra sig lite för de går ned och parkerar sig i soffan framför tv:n ;)
Höll på att bli getingstucken imorse när jag skulle ta på mig kläderna. Har dem hänger inne på toaletten och när jag tagit på mig linnet så känner jag nåt krypa och skakar till på det och ut ramlar en geting. Så det var bara tur att jag inte blev stucken, hade ju varit en bra början på morronen, eller not..

Har fått i oss frukost så nu är det dags att göra oss iordning så vi kommer iväg till stan nån gång och kommer hem i skaplig tid. Lär ju inte vara ensamma för jag skulle tro att det är fler som är iväg och handlar inför skolstarten.

Fredag och getingstick...

Har varit riktigt skönt ute idag. Tog oss ut vid 9-tiden när pappa kom, grabbarna vill ju hjälpa till med släpet :)
Och idag hade de snickarbyxorna på sig båda två så självklart var fickorna tvungna att användas ;)




Kärran besiktades ju idag och den gick igenom, eller nja, egentligen inte men han var snäll och skrev bara en notering så får det fixas så snart som möjligt. Slapp ju ombesiktning ialla fall.

Idag var det Jens tur att bli getingstucken, två ggr i benet. Som tur är har vi kortison hemma så han kan slänga i sig det direkt. De hade på nåt sätt kommit innanför hans byxben.
Det är ett elände med alla getingar, har dem överallt. Har hittat en billa nu så vi får väl ta ut Brandexperten antar jag om vi ska få nån ordning på det.. Är ju massor uppe på gårdsplan också men de kan ju komma var som helst  ifrån, men de har varit riktigt envisa när de har hållt på med kärran.

Ändrade planer ang Svistad då Alma blev krasslig så vi behövde inte underhålla oss själva, jag och Lucas ;)
Blev att åka in till Åtvid och handla lite och sen inta fredagsmys.
Tagit det lugnt under kvällen utan en massa plock osv, skönt.

Imorron står stan på schemat och förhoppningsvis en fika med Anna, syrran. Tänkte ta mig till Hjärta till hjärta också och se om de har fått in nåt nytt. Och så ska det sista inför skolstarten inhandlas, har som tur inte så mycket kvar. Lucas ska få välja en ny fruktburk till dagis också, jag har kollat på en som jag tror han skulle gilla men vi får se vad han väljer :)

Måste berätta också att jag är så enormt glad för min syster Annas skull! 
Du är värd all kärlek i världen!
KRAM!

Regn

Ja regn idag också, men tur att det är uppehåll ett tag om dagarna ialla fall. Börjde regna ungefär samma tid idag som igår, det passar in med pappa och Jens arbetstider ;)

Idag har det bakats hönökakor här hemma, måste nog göra en ny omgång för de lär inte räcka så länge för grabbarna gillade dem massor! Får ta en omgång till imorron eller i helgen, om jag får tiden att räcka till.
Har rensat i grabbarnas stooora leksakslåda också så nu går det att få på locket på den ;) Förut var det ju halvvägs upp på väggen. Men en del har slängts, en del att sälja och en del har packats ned i en låda.. Sånt som grabbarna är för stora för att leka med.
Men har många lådor kvar att rensa så det får vi ta nån dag.
Jens var iväg till tippen med en omgång säckar i eftermiddags, men det finns fler kvar, fick bara inte plats fler i bilen :D
Skulle ha tagit kort på alla kläderna vi ska sälja men det har inte hunnits med idag. Se om man hinner med imorron, skulle behöva lägga ut dem för försäljning.

Jagat getingar som en galning också, både i sovrum, på toalett, i matrum, kök och hall.. Blir galen på dem!
Och vara ute på gårdsplanen är ett helsicke för det är massor av getingar. Och förmodligen har de ett getingbo i vedhögen. De kom ju fram när vi kapade och ju närmare vi kommer inåt nu så ju fler getingar kommer fram så frågan är väl om vi inte får byta hög ett tag.

Imorron ska kärran besiktas så de måste göra klar den imorron. När den är besiktad så sticker Jens och Liam till Svistad för att möta upp Magnus med barnen. Så jag och Lucas får underhålla oss här hemma :) men det klarar vi ju ;) inga problem på den fronten för det finns tusen saker att göra och Lucas är ju mammas lilla hjälpreda :)
Och Liam får leka med Liam under tiden och det gillar de båda två :)

Nu ska jag se klart på Human target och sen får det bli sängen.

Årets första getingstick i familjen

Var så otroligt seg imorse. Jens däremot vaknade pigg kl 4 trots sömntablett och hur det gick till vette sjutton. För sömntabletterna brukar göra att han blir oerhört seg att få upp på morrnarna. Själv brukar jag inte ha några svårigheter att komma upp trots sömnpiller som jag är tvungen att ta ibland.

Pappa och Jens har hållt på med släpkärran idag också, regnet kom rätt lägligt för det kom när de nästan var klara för dagen.
Jag tänkte passa på att röja på övervåningen när grabbarna följde med pappa och Jens ut efter fikat men jag fick snart springa ut. Lucas blev getingstucken i sidan. Men han tjöt bara en liten stund och sen hade vi på lite Jon Wong och sen var det bra. Det svullnade upp och blev rött ett tag men det gick ganska snart ned igen. Och han har inte sagt nåt om det resten av dagen.


Men har fått lite gjort på övervåningen ändå. Känns som att rensandet och sorterandet aldrig tar slut.

Jens fick papper från ortopeden idag igen om att de har fått remiss från Åtvid.. Andra brevet från dem nu så det verkar ta tid att få komma till ryggkirurgen! Stod att man kunde ringa in om man tyckte att väntetiden var för lång osv. Bra att de har så många telefontider då, eller inte!!

Lucas fick en tid till 2½ års kontrollen idag också. Kan bli intressant att se om han kommer säga ett enda ord medans vi är där, vår lille Blyger. Men ska bli skoj att se hur mycket han har växt sen sist. Är ju ett bra tag sen vi var där, är nog ett år sen tror jag.

Fick papper ang skolskjutsen också, har ju blivit lite ändringar men Liam kommer att få gå precis som tidigare vilket han är glad för. För han gillar den där lilla korta stunden på fritids och from nu blir den ju lite kortare än tidigare eftersom han går en halvtimme längre i skolan.

Lucas har ju självklart provsuttit nya vagnen och han gillade den! :) Vilken tur ;)



Ska sätta mig och kolla på Livet på BB nu. Man får väl titta på andra som föder barn istället för att få göra det själv..

Blixt och dunder..

Vilket åskväder det blev när vi åkte hem från stan, jag och Liam. Här hemma hade det varit igång rejält också.
Kom in i åskregnet och det gick inte att köra snabbt direkt för regnet bara öste ned!

Vi var inte ensamma i stan direkt, svårt att hitta parkering men ändå rätt okej med folket i affärerna. Och vi kom hem med det vi skulle, har lite småsaker kvar att köpa bara men det tar vi i helgen.


Kom hem med en tröja till Liam..

Väska och pennfodral..

Namnbricka som blinkar med namnet, går på solcell..

Mappen och tofflorna..

Blev lite påfyllning på denna front också..

Det som är kvar att köpa är bokpapper, nya fruktburkar till båda grabbarna och så måste jag kolla så han fortfarande kan ha sina gympaskor så han inte står utan det.

När vi kom hem trodde vi att Lucas skulle komma springandes som vanligt, en liten mammagris nämligen ;) men vi möttes av detta



Han var helt slut efter att ha jobbat med pappa och morfar med släpet. Han hade ätit som en häst av lunchen också, tagit om tre ggr! Kan lova att han var seg att väcka när det var dags, hade han fått sova tills han vaknade så hade aldrig somnat nu ikväll, men klockan var strax efter 17 när jag väckte honom.
Jens har varit iväg och hämtat en vagn till åt Lucas idag. En vän har en vagn med ratt och Lucas är galen i den så jag skulle tro att han kommer att gilla den ;)



Har gjort en jordgubbskaka nu ikväll, behöver fylla på fikabrödsförrådet i frysen, med matbröd också för den delen men det får jag ta senare i veckan.


Tävling


”Jag tävlar om en Personlig almanacka hos Carolina,
var med och tävla du också”

Glömt

Har ju glömt att slänga upp bilderna från när Melker och Lucas åkte karusell på Holmbomarken. Melkers premiäråk så han tog med sig Lucas som lite stöd :)
Han såg lite bekymrad ut till en början men sen blev det skoj :) Och när åkturen var slut så ville han åka mera! 

Har ju glömt att lägga upp bilderna från när Lucas och Melker åkte karusell på Holmomarken. Melkers premiäråk och han gillade det så han ville åka mera :)

Tråkväder

Eller ja, mig gör det inget visserligen, inte just idag ialla fall ;)
Ska ju iväg till stan med Liam om ett tag. Lucas ska vara hemma med pappa som ska fixa med släpet men nu är han iväg och hämtar hem det från mamma och pappa. Blir skönt sen när det är klart så man vet att man alltid har ett släp och inte behöver låna på Gropen eller måste ta hästkärran.

Ska väl ta och underhålla mig under tiden med mata diskmaskin och vika tvätt. Eller ja det finns ju tusen andra saker att göra också men det får nog vänta lite :D


Byxor och mordförsök..

Ja vi var till en tjej i stan i eftermiddags och kom hem med 13 byxor för 250:-, var i strl 128 och 134. Några var lite stora i midjan men med bälte så funkar dom. Så nu ska han väl klara sig med byxor tills vi kommer till Ullared ;) Bredare lär han nog inte bli ialla fall :)

Händer grejer i Åtvid ikväll..
En kvinna som har blivit påkörd i Åtvid av en man och det visade sig att det är någon som vi vet vem det är!
Och nog har jag alltid tyckt att han har varit lustig de få ggr som vi har stött på honom, inte bara jag tyckt för den delen! Men han vistas ju härute en hel del här ute hos sin bror. Om allt stämmer enligt de uppgifterna som vi fått från ialla fall, men en väns vän bor i huset där det hände och kände igen bilen osv och efter resten av uppgifterna från andra håll så...
Men det märks ju om det är han så att säga. Personen ifråga är häktad ialla fall..
Mannen hade kört på henne och sen när hon krupit upp i gräset så hade han backat över henne och han har dottern med sig i bilen!!
Det kommer rapporter från alla håll och kanter just nu av folk som bor där.
Lär nog ha massor av mer info imorron antar jag..

Och nu efter att ha sett bilderna så vet vi till 100% att det är han!

Bilderna hittar ni här:
http://www.wighsnews.se/nyheter.php?nyhet=Atvidaberg-Pakord-av-bil&notisid=70951

Börjar bli dags att styra mot sängen. Imorron ska jag och Liam ha mamma-och Liamdag. Vi ska åka och handla
grejer inför skolstarten så roligare saker kunde vi väl ha för oss men  det måste ju göras och då ville han att vi två gör det själva. Han är helt inställd på McD också så han får nog ta det, så får jag knapra på en sallad eller nåt :)

Pratat med M på dagiset idag också och bestämt att vi ska dit och hälsa på nästa tisdag innan jag ska till Astmaavd. med Lucas. Får ta en liten mjukstart med Blyger. Känns just nu som att det kan ta lång tid, han är ju ingen dagiskille direkt.

Måndag igen..

En vecka kvar tills skolan börjar för vår stora kille. En vecka kvar innan vardagen sätter igång ordentligt. Den här veckan börjar ju Jens att jobba men vi andra kan ta det lugnt ett litet tag till.
Nog för att han inte jobbar hela dagar, sjukskriven 50%. Så ni som tror er veta att han får full lön hela tiden utan att arbeta heltid kan ju ta och ringa försäkringskassan och kolla med dem där!

Hittade ett jobb som jag ska skicka iväg ansökan till, sen är det väl bara att hoppas att ryggen orkar med om det vore så att man fick det, fanns några platser. Nackdelen är väl att i så fall får man börja redan nästa vecka eller veckan efter och Lucas har ju inte kommit igång med dagiset ännu.
Men är som sagt, är rädd att ryggen inte håller. Kan ju inte ens städa hela huset här hemma utan att få ruskigt ont och det är ju ett städjobb så...
Men men, vi får se. Ska skicka in till vikariebanken i Åtvid igen, så dumt att man måste skicka in gång på gång på gång bara för att de inte sparar det man skickar in.

Jens är just nu på Svistad för att hämta lite grejer tillsammans med Magnus. Själv ska jag väl ta tag i disken nu och sen se om jag hinner baka nåt. Måste ta hand om tvätten också, har ett tvättberg åt andra hållet just nu dvs rentvättat som väntar på att få komma in i garderoben :)

Måste till banken innan 15 också för Lucas har lyckats låsa min dosa. Passa på ändra på ett konto när jag ändå är där också, men tror nästan att Jens måste vara med eftersom vi har gemensamma konton, just för den ändringen. Men vi får väl se vad de säger. Kanske hinner ta banken innan vi åker mot stan för att kolla på lite hos en tjej.

Lucas har varit lite smågnällig sen igår så jag hoppas inte att han håller på att bli sjuker nu när det är dags att börja dagis och skola. Lär nog få hem tillräckligt från dagis är jag rädd.

Dags att göra nytta..

Söndag

Slut på ännu en vecka, veckorna går alldeles för fort. Som Liam poängterade senast idag så är det faktiskt inte så långt kvar till jul ;) Och det lär nog springa på snabbt fram tills dess är jag rädd. Jag hoppas bara att lite mer positiva saker kommer att hända innan dess.

Idag har det städats både inne och i ena bilen. Tog bara nedervåningen idag, övervåningen håller vi på och rensar på fortfarande men imorron ska jag väl få ordning på det också och sätta igång och rensa på lite andra ställen eller ja, har ju ena långgarderoben kvar däruppe. Ska ta och plocka fram vagnen också så vi kan ta upp den till Anna vid ett senare tillfälle.
Känns som det aldrig tar slut på rensningen :) Man hinner samla på sig mycket bråte genom åren.

Några bilder från mobilen som jag tömt idag..









Nu väntar sängen!

Kväller..

Ja så blev det kväller igen och dags att krypa ned i sängen. Har lyckats få ihop en kartong till med grejer till loppisen. Fortsätter det så här så kommer vi behöva ett stort bord!
Men sen ska man ju bli av med det också så man slipper släpa med sig det hem igen.
Ska se om jag inte kan bli av med lite kläder innan dess också så vi slipper ta med allt dit :)
Ju mer bråte som vi kan bli av med desto bättre, både till tippen och försäljning.
Det är rensning överallt som pågår just nu.

Har kollat på filmen The book of Eli, halvseg film. Måste snart ta tag i rutinerna här hemma, så man själv kommer i säng också om kvällarna eftersom man ska upp på morronen.



Dags..

att ta tag i dagen. Fick oss sovmorron idag också nämligen. Är väl bäst att passa på nu innan skola och dagis sätter igång igen. Kommer nog bli ett elände att få Lucas till dagis för han är verkligen ingen dagiskille, inte ännu.
Och vi kommer nog att få ta en lite ominskolning för han är så blyg! Olik sin bror på denna front som aldrig någonsin har varit blyg!
Den som har hand om honom på dagiset ska höra av sig i veckan, hon var ledig den dagen vi ringde, så får vi bestämma hur vi ska göra. Tanken är att börja lite smått den 24:e igen. Den 23:e börjar ju skolan och då ska jag vara med Liam en liten stund på morronen. Men jag hoppas på att kunna hälsa på med honom nån eller några ggr nästa vecka.

Känns inte så lockande att stressa oss iväg till Ekenäs idag så det får vara. Kan hinna ändras många ggr visserligen men just nu lutar det åt inte..

Grabbarna håller sig sysselsatta här, Liam spelar bilspel på PS2 och Lucas leker med traktorer. Ska ta och rensa bland deras leksaker nån dag här och slänga sånt som är trasigt och lägga undan en del.
De har ju inte ont om leksaker direkt och vi åker ju till Ullared om några månader så det lär nog komma med lite nya leksaker med hem till julklappar.

Nä, sätta igång nu då. Eller sätta igång, måste in till Åtvid först för att inhandla lördagsgodis och hämta nya skruvar på Gropen till kärran. Men sen så, det ska tvättas, städas, rensas osv.. Se om regnet håller sig borta också för jag skulle behöva klippa gräset också. Se om en ridtur kan hinnas med idag också.

Fler..

timmar på dygnet hade inte varit helt fel! Man hinner ju aldrig det man har tänkt om dagarna, eller så kan det vara så att jag planerar in att hinna med lite för mycket om dagarna också ;)
Men man skulle vilja hinna med mycket mera.

Fick oss lite sovmorron imorse och sen parkerade Liam vid PS2 såklart. Efter en lite sen frukost så fixade jag lite grejer som skulle med när vi åkte.. Skulle bla in till banken och sätta in pengar, Ullaredskontot och ett annat speciellt konto skulle bli lite fetare ;)
Viktiga papper som skulle postas osv.. Tog ett tag innan jag fick alla klara så det tog sin lilla tid innan vi kom iväg.
Sen bar det iväg till stan, hämta grejer på Odal och Östergyllen till släpet och sen lite småhandling på Maxi.
Sen var det bara hem och laga mat så tiden sprang på bra! Hann inte alls så mycket som det var tänkt här hemma så det får jag försöka ta imorron istället. Inser dock att jag/vi inte kommer att hinna med hälften av vad vi tänkt i helgen om vi ska ge oss iväg på grejer också.. Får väl se om vi tar oss iväg till Ekenäs eller inte. Hade ju varit skoj att träffa Magnus också kanske eftersom han ska befinna sig där. Var ju ett tag sen så att säga som vi sågs, ja Holly också såklart :)
Vi får väl se vad vi hinner med helt enkelt.

Nu väntar ialla fall sängen, ska väl ta och hänga upp dagens sista tvätt först.

Två av mina tre älsklingar!

Seg dag..

Det har varit riktigt segt idag.. Ont i låren som sjutton men körde ett 40 min pass ändå. Är nog inte träningsvärk direkt utan snarare en överansträngning utav just de musklerna. Fasen så ont det gör att gå! Men det släpper ju vart efter, som tur är ;)

Hade ju tänkt städa och rensa idag men för ont för det. Får ta det imorron istället i lugn takt :D Men förhoppningsvis ska träningen göra nån nytta ialla fall :)
Hade tänkt rida imorron men kanske inte ens kan ta mig upp om det gör så ont i låren :D

Undrar om man ska hinna till stan en sväng också, Jens ska ju ändå hämta grejer. Men har ju visserligen lovat Liam att bara han och jag ska åka och köpa grejer inför skolstarten så det får nog kanske bli en dag nästa vecka för oss två själva ialla fall.
Får väl se hur mycket vi hinner med imorron helt enkelt :) Måste iväg till tippen med en del efter vår rensning också, mer lär det väl bli men lika bra att köra iväg det i omgångar.

Det finns att göra med andra ord.. Jens har lagat klyven nu med så i helgen ska det klyvas ved samtidigt som en massa annat ska hinnas med. Måste ju plocka ihop mera till loppisen och på lördag ska vi iväg på fälttävlan också om vädret tillåter, har ingen större lust att stå i regn.

Nu blir det sängen ialla fall.

Tandläkaren..

Ja, har varit hos tandläkaren nu på morronen. Som vanligt får man sitta och vänta. Hade tid 8.30 och kom inte in förrän vid 8.50. Så nu väntar jag på att bedövningen ska släppa så att jag kan äta, är en aningen hungrig nu.
Väntar på att klockan ska bli tolv också för att ringa ett samtal.
Hittade en loppis med enbart barnkläder och barnsaker som jag hade tänkt att åka till idag. Men måste ringa och kolla så de har öppet först, tiderna som ligger ute är ju för ett bra tag sen och de kan ju ha ändrats.
Så vi får se vad de säger. Enligt sidan är det öppet 12-17 så är det öppet så slänger vi oss iväg direkt för det
är bara öppet mån-tors.

Har rejäl träningsvärk, framför allt i låren, sen igår! Men ska köra en omgång till i em, sen får jag ledigt imorron ;)
Om man skulle ta och tina upp lite kycklinggryta från frysen kanske till lunch, blev lite sugen på det. Rester är bra grejer ;) Måste nog ta och ringa Sune och kolla om jag inte kan få lite nya recept av henne, hon skulle ju ta reda på en massa smarriga recept :)


Telefonsamtal

Ja de skulle ju ringa mig från Karolinakliniken denna vecka men de har ju inte hört av sig och de hade ju bara öppet i några dagar. Så jag ringde in och pratade med sköterskan. Och nu lämnade helt plötsligt inte sköterskan ut några provsvar utan det var läkaren som var tvungen att meddela om dem.
Och det kanske jag inte fick reda på nästa gång jag ska dit heller för livmoderundersökningen utan kanske måste vänta på det gemensamma samtalet efteråt. En lång väntan med andra ord. 
Vi bokade ialla fall in en preliminär tid för undersökningen så får vi hoppas att tantaset kommer när den ska så jag inte behöver byta tid. Eller allra helst, att tantaset inte kommer alls! Men sån tur har vi absolut inte! 

 

Jahaja

Då var det ett tag sen igen.. Har lyckats blogga ikapp ang Öland ialla fall, alltid nåt.
Annars så har vi varit på 30-årskalas för min kusin Robban, hunnit med lite loppisar osv.
Varit hos läkare ang ryggen och har lagt upp lite planer..

Igår var vi i stan och uträttade ärenden. Pappa var här och hämtade Liam först, han skulle sova över där eftersom Tuva är där nu. Sen var vi och lämnade traktorn på verkstan, hämtade grejer till släpet, var i några andra affärer. Var på Hjärta till hjärta och lyckades hitta några jeans till Liam och lite annat kom med hem också.
Var och köpte nya grimmor till Toy och Bollen också, fick inte tag i den jag ville till Toy men det fick bli en annan tills vidare.. Fick även tag i benskydd till Toy.

Kom inte hem här förrän vid halv 8 så det var bara att äta lite och sen stoppa Lucas i säng.

Testade ett nytt wii-spel idag som vi köpte igår.. Träningsprogram och man får med lite olika saker till och jag måste erkänna att det var jobbigare än vad det såg ut :D
Men förhoppningsvis ger det nåt resultat om jag håller mig till det programmet som den personliga tränare i spelet har lagt upp.

Var och hämtade Liam hos mormor och morfar och sen blev det bara hem en snabbis för att sen åka på bakluckeloppis i stan. Lyckades få rabatt på ett par byxor och stövlar för 50:-, behövde inte betala fullpris för dem. Båda var jättefina. Hade hoppats på att hitta lite mer men en annan gång kanske :)

Öland - torsdag

Hade regnat hela natten och det fortsatte att regna. Men det var ju rätt bra bilväder.
Packade det mesta innan frukosten och gjorde oss i ordning. Efter frukosten var det dags att säga hej då till farmor, farfar och Lisa som skulle vara kvar några dagar till. På väg hem skulle vi hålla reda på en godisbutik som vi hade sett på väg ned och som vi lovat att stanna vid när vi åkte hem istället för när vi åkte ned.
Vi trodde hela tiden att vi närmade oss men sen gav vi nästan upp och trodde att vi hade lyckats missa den, hur nu det skulle gå till, men den var närmare hemma än vad vi trodde :) Strax innan vi kom fram till våran avfart vid Gamleby så låg ju butiken där :)
Och godis blev det! Och det fanns sorter som jag saknar i butikerna här, favoritsorter.

Ett stopp i Åtvid och sen var vi äntligen hemma!! Och det var sååå skönt! Borta bra men hemma bäst ;)
Och hundarna blev överlyckliga såklart, tom katterna blev glada :D
Och alltid hade ju gått bra här hemma.

Ett stort tack till David som ville tillbringa några dagar här. Utan honom hade vi aldrig kommit iväg!
Våran första semester som vi åker iväg mer än en dag, ovant men ändå liiite skönt ialla fall. Slippa alla måsten osv.


Här bodde vi :)


Öland - onsdag

En orolig natt igen för lilleman, Bricanylen gjorde lite nytta men inte fullt ut. Men vi fick oss lite sömn, Jens tog över Lucas madrass på golvet när Lucas knallade upp till oss så det blev inte så trångt denna natt ialla fall.
Efter frukost packade vi in oss i bilarna för att styra kosan norrut, till Lådbilslandet.
Efter ca en timmes bilfärd så var vi framme och det blev riktigt lyckat. Trodde inte att Lucas skulle få ordning på rattningen men efter en första runda på trafikskolan så började han få ordning på det. Gasen hittade han rätt fort om man säger så ;)
Lucas favoriter var ju såklart lådbilstraktorerna, otippat eller hur ;)
















Det var svårt att få nåt kort där Lucas såg glad ut för han var så koncentrerad hela tiden när han körde :)

När vi nästan var klara så började det att regna så vi hade åkt i tid ialla fall ;)
Sen regnade det resten av dagen, var inne på en outlet på vägen hem och lyckades hitta två tröjor ialla fall, alltid något ;)
Efter lite omplockning i bilarna så styrde vi och Staffan hemåt medans Lisa och Eva åkte iväg och kollade på hästträning. Väl hemma fick jag ställa mig och laga lite mat och regnet fortsatte. På kvällen fick det bli att spela Monopol istället för kubb, inte riktigt väder för det ;)
Hann inte att spela klart för det tar ju sån tid att spela. Men Liam tyckte det var skojigt :)

Öland - tisdag

Lucas astma satte igång under natten så det blev inte mkt sömn för nån av oss, eller jo, Liam som sover som en stock oavsett vad som händer runt omkring.
Ölands djurpark stod på planeringen så det var bara att göra sig iordning efter frukost så vi kom iväg.

Mkt bilar på parkeringen och kön var lång, trodde vi skulle få stå länge i kö men det flöt på snabbt.
Väl inne så var det bara att börja kika på djuren. Lucas tyckte det var intressant, ja Liam också såklart :)
Mkt apor och fåglar var det allt, nästan lite för mkt. Hade nog hellre sett lite mer andra djur, visst fanns det men som sagt, mestadels fåglar och apor.
Efter att ha gått över alla djuren så kom vi ju till tivolidelen.. Liam som hade sett TigerExpressen när vi hade gått bland djuren och hade tjatat sen han såg det ville ju såklart åka det. Men det blev lite annat som åktes innan.
Sen fick det bli lite mat innan vi roade oss med lite fler saker på tivolit.
Vattenlandet och det andra struntade vi i men grabbarna var nöjda ändå.

På väg hem åkte vi förbi och hälsade på Lisas förra häst, Thomson.
När vi kom tillbaka "hem" så blev det bad i havet igen innan det kom gäster, Rose-Marie och Ulf. Vi åt grillat och så blev det kubbspel igen såklart :)





Nallar som Lucas kallade dem




En helikopter som åkte upp och ned...

TigerExpressen




Öland - måndag

Ja i måndags packade vi in oss i bilen, David kom i söndags (vår djur-och husvakt). Tog lite mer än 3 timmar ned eftersom det blev några stopp på vägen. Grabbarna gillade att åka över Ölandsbron :)
Liam frågade ett antal ggr om vi inte var framme snart :)

Väl där var det bara att packa ur bilen och få ordning där vi skulle bo, i en friggebod på tomten där svärisarna hyrde en stuga. Staffan, Jens och grabbarna tog en sväng ned till havet som inte låg mer än ca 500m från stugan medans det fixades med annat i stugan, sen lunch bla.
Liam lyckades få en gunga vid ögat nere vid lekplatsen vid havet. Så han kom hem med ett blått och ömt öga. Så hans första Ölandssemester började ju toppen ;)

Senare på em blev det att bada i havet. Lucas var en aningen skeptisk till en början men Liam knatade i som ingenting och han är ju som en säl i vattnet. Efter mkt om och men kom Lucas i också och sen badade han för fullt också :)
När vi kom hem så spelade vi kubb. Lucas ville inte sova trots tröttheten men han hjälpte till lite här och där och sen tog han en kudde och filt och la sig på trappan till våran friggebod :)


Liam på väg :)

Lucas på väg :)

Ölandsbron

Liiite kallt :)



En säl ;)






En trött kille som borde sova egentligen..




Mer uppdatering

Vedkapningen blev i klara med på torsdagen den 22 juni och jisses så skönt det var att vara klar.
Men vi har mer att göra, ska ju kapa åt Staffan också och sen måste vi ju kapa här hemma också om vi inte ska frysa i vinter. Skulle behöva ha vår vedklyv hemma nu ett tag innan vi får ned traktorn igen eftersom vi inte har nån egen traktor nu men den står ju på annat håll.

Den 23:e var jag med Anna in till stan en sväng för att uträtta ett ärende. Gick inte riktitg som tänkt men det blev en fika på Ikea istället. Tuva var här under tiden så att de hann att leka lite.

Den 25:e var vi nere hos mamma och pappa för att fira Anna. God mat och god fika :)

Melker

Enya

Ulrik

Ulle med Enya och Melker


Uppdatering..

Ja jag hann ju aldrig att uppdatera vad som varit innan vi åkte iväg till Öland.
Men ialla fall, den 20:e var vi på 1-årskalas för lilla Enya. Vi var samlade allihopa <3 och Jannes föräldrar och så kära farmor. Enya hade inte riktigt tid med att öppna paket men det fanns många hjälpande händer ;)
Från oss fick hon en rosa Bobbycar som det står princess på :)


Vem har tid att öppna paket...

Dags att öppna det stoora paketet


Hampus


Kladdigt med tårta












RSS 2.0