Värme

Ja det har det varit gott om idag :) Hade ju inte gjort nåt om det hade fläktat lite ialla fall :)
Värmen går an ändå just nu förutom kvällstid när man ska sova, är ju bastu på hela övervåningen. Får vara fläktar på både här och där men det gör ju ingen större nytta. Sovrummet ligger ju verkligen på "fel" sida också, är ju sol där i stort sett hela dagen och kvällen. Enda rummet som är någorlunda svalt är faktiskt Liams, vi får väl flytta in där allihopa ett tag ;)

Fixat och donat lite extra i stallet idag, nämligen dags för stalltvätt om torsdag i den nya delen av stallet. Blev lite trött på alla brännässlor som aldrig kommer bort också utanför alla stalldörrar så jag tog till lien och tog bort dem, ska man få nåt gjort så får man det själv ;)

Knappt haft en lugn stund idag, hållt igång hela dagen. Pysslat ute i trädgården, plockat inne, tvättat osv.. Grabbarna har åkt vattenslide och så håller vi på och fyller upp poolen, tar ju sin lilla tid. Vattnet har stått på sen 14 nu så den är väl kanske full om ett tag. Källan fyller på sig bra för tidigare år har vi fått stänga av vattnet ibland så den har fått fylla på sig igen men nu verkar den fylla på samtidigt som man tar vatten. Och det är ju en bra källåder. Annars brukar det ju ta ett par dagar att fylla upp poolen.
Så imorron kan vi bada här hemma ialla fall, ska ju bli ännu varmare imorron!

Liam var ju med till jobbet idag och vid lunch så följde han med Ove, Gabbe och Jonte till Grebo för att bada lite.
Så det var hans första dopp i sjön för i år. Det var varmt men lite kallt i början som han sa ;)

Bilen är fixad igen också, självklart var ju ett bromsrör avrostat också och det är ju special såklart. Men efter att Jens lyckats få ned bilen till Falerum till verkstan så lyckades Plutten göra ordning det med nån annan slags specialare :)
Så Jens hämtade upp oss på Erikstad sen.

De där jädra räkningarna har blivit betalda också, skönt att ha det avklarat. Bara vänta på att lite mer pengar ska försvinna från kontot, autogirona dras ju alltid så sent.

Nu börjar det bli dags att ta ut grabbarna tre och kolla till kaniner osv innan sängen där högläge med fotskrället gäller.

Måndag igen..

Ny vecka igen då och jag är redan helt slut?! Fast det är den tiden på månaden just nu så jag hade väl inte väntat mig nåt annat. Råkade till och med somna i soffan när vi kom hem och jag tänkte bara sätta mig ned och kolla igenom posten och varva ned i några sekunder, ja eller hur ;) Men det blev en liten powernap. 
Men men, snart är det helg igen ;)

Efter jobbet blev det en tripp till stan, lagom när vi skulle åka hem så kom ambulansen i full fart med blåljus och Jens pratade med pappa just då så då fick vi veta att det var en singelolycka vid Fillinge. Så det blev en tripp till stan en snabbis istället för att stå och vänta där. Fixade lite grejer till stallet bla.
 
Lånade hem svärisarnas ena bil idag för nu är det ett måste att byta bromsarna bak på Golfen. Så Jens började med det under eftermiddan, enkelt att göra i vanliga fall men då måste det ju vara grejer som är snea osv som gör att det inte blir som det ska. Så han måste fixa det imorron. Den måste vara klar imorron em nämligen för vi har bara Skodan tills dess.

Grabbarna har roat sig med att åka slide under eftermiddan, så de har haft det riktigt roligt :) Lucas var inte den gladaste där ett tag efter att ha somnat på väg hem från dagis. Men vattensliden gjorde susen ;)





Söndag

Trots att man har haft en extra dag ledigt så känns det som att helgen har gått extremt fort!
Jag hoppas att de går lite saktare när det är dags för semester!

Har ägnat oss åt att fixa och dona både inne och ute. Doris, åkgräsklipparen som barnen har döpt, fungerar igen så nu har jag lite hjälp på den fronten ialla fall. Och just nu är all hjälp välkommen, känner mig så stressad med allting och tiden går så fort.

Lucas har ju varit på kalas hos A idag också, något han har tjatat om hela dagen :)
Och han hade haft det jättekul, jag stannade hemma med Liam och hundarna, lite varmt för Bosco att sitta i bilen även om man kan ha bakluckan öppen. Och jag kunde ju hålla mig sysselsatt ändå.
De hade lekt massor, det var grabbligan 4 och så några grabbar till men alla var från Lucas dagis.
Och en väldigt god tårta hade de fått berättade Lucas :)

Lite bilder från dagen..










Nu väntar sängen så man kommer upp imorron när det är dags för jobb igen.


Midsommardagen

Tillbringade dagen med att fixa här hemma, finns ingen ände på det.
Sen vid 16 var det dags att fixa sig iordning och bege sig iväg till Kvarnvik för lite mer midsommarfirande.
Kom en störtskur här precis när vi skulle åka så det blev till att springa ut till bilen.
Och regnet höll i sig ända till Falerum, regnade så hårt att det knappt gick att köra för man såg inte ut.

Som tur är regnade det inte i Kvarnvik när vi kom fram. Passade på att köpa lite lotter, dansa kring stången osv innan det var dags för oss att hoppa in och jobba vid chokladhjulet. Och sen fick vi hoppa över till fiskedammen direkt efter det. Så Lucas blev lite otålig när han inte kunde göra det han ville eftersom vi inte kunde hjälpa honom.

Lucas hade ingen tur i lotterierna till en början, Liam vann några grejer. Så när mormor vann så fick Lucas en bil.
Sen köpte de några lotter till och Lucas fick ta sina lotter själv och han fick upp en av "högvinsterna", nr 3, som var en vattenslide, som Liam hade gått och kollat på hela kvällen :D
Två glada grabbar med andra ord.

Lite korv och fika och sen var det dags att åka hemåt. Två rätt trötta grabbar även denna dag :)
Bra att det finns nåt som tröttar ut dem ;)

Kom hem tidigare än midsommarafton så vi orkade ta oss igenom en film - Water for Elephants. Rekommenderas!


Midsommarafton

Midsommarafton firade vi nere hos mina föräldrar. Började med lite mat innan det var dags att åka iväg till Domarvik för lite firande. Regnet hängde verkligen i luften och vi bara väntade på att det skulle komma.
Vi hann att dansa kring stången och kika runt lite. Sen gick jag och Liam tipspromenaden som han så gärna ville gå och då började det stänka. Och strax efter att vi hade kommit i "mål" så började det regna och inte lite heller!
Så det var bara att ställa sig under ett tak och vänta, skulle ju vänta på prisutdelningen för tipspromenaden också och det tog sin tid!
Ingen vinst där men i lotteriet så lyckades Liam få en mjukiskatt, lite större, och Lucas fick en mininalle.

När vi väl kom därifrån så blev det tårta hemma hos mamma och pappa. Och lite senare blev det korv :)
Kan ju säga att vi var inte hungriga när vi åkte hem ;) Magen stod i åtta hörn!
Grabbarna var riktigt trötta och det var nätt och jämt att de höll sig vakna hem :)
Så de somnade snabbt i sina sängar :)




Leah tog en tupplur

Enya






Soldans

Har tillbringat morronen med att städa lite, fick ett litet ryck sådär kl 7 på morronen :D
Frukosten är avklarad också och så ska jag ta och fixa några grejer till innan vi kan göra oss iordning för att åka ned till mamma och pappa.
Får hoppas att regnet håller sig borta också, både idag och imorron för den delen. Men det lär säkert komma nån skur. Solen har kikat fram då och då men nu börjar det komma regnmoln och mörkna på.
Vi får ta och dansa soldansen helt enkelt.

Dags att sätta igång med det sista så vi kommer iväg när vi tänkt oss :) Ska in en sväng till Åtvid också och vi är nog inte ensamma...

Glad midsommar

Vill önskar er alla en riktigt glad midsommar! 
         

Sjukgymnasten

Vaknade med världens migrän vid 5 imorse, kunde knappt ha ögonen öppna. Dock så finns det ju dom, behöver nog inte nämna några namn, som tror att det räcker med att ta migränmedicin och sen kan man göra saker och ting igen, som i detta fall, att åka till jobbet. Lycka till med att köra bil med migrän när det bara skär i huvudet av att titta och minsta lilla ljud låter som om det skulle vara en explosion. Nästan så jag önskar att personen ifråga skulle få pröva på det själv. Eller jag vet vad personen ifråga skulle göra...
För o,ja jag hade verkligen planerat att vakna med migrän också. Attans att jag inte kunde valt en annan dag för att personen ifråga hade tänkt sig att göra annat.

Ja ja iaf,  idag har Jens varit hos sjukgymnasten på US. Fick en massa nya övningar att göra och så kommer det ju nya tider till sjukgymnasten fast här i Åtvid då. Men det kommer ju förmodligen bli för honom att gå hos sjukgymnasten året ut. Tur att frikort finns, hans förra har precis gått ut men det lär nog snart vara ett nytt uppfyllt igen med alla besök som finns framför honom.

Efter hans besök så blev det ett stopp på McDonalds som barnen tjatat om. Och så blev det några ärenden uträttade som bla presentköp. Lucas fick ju en inbjudan på dagis häromveckan från en av sina bästa vänner. Och gissa om han vill gå ;) Han har valt ut en sak till A helt själv så vi får väl se om A blir nöjd :D
Folk var det gott om och bilar! Krångligt att ta sig överallt.

Och inte var det bättre när vi kom till Åtvid. Jens var inne på Systemet och där började kön redan vid ingången, så det tog sin lilla tid. Passade på att ta ut Bosco en sväng och han är så coollugn. Satte mig på en bänk utanför Systemet där det gick förbi en massa folk såklart och nära osv. Men han la sig ned bredvid mig och kikade runt lite bara. Han blir ju lite gladare förstås och lite kartig. Träffade på ett par hundar vid ÖB när han rastades av lite, en crested och en wippet och han kartade ju upp sig lite till en början men sen efter att de hade fått hälsa så var det inga problem. Och det är ju framför allt det som jag vill ut och träna, att vara bland andra hundar. Men det är ju inte lätt att passa in en bra tid då många är ute och går med sina hundar i Åtvid direkt ;)
Fick oss en liten pratstund med Annika också och jag hoppas att valpsuget ökade lite till nu ;) För vi vill ha en kompis att träna med :)

Folk till förbannelse även i Åtvid överallt, var riktigt skönt att komma hem igen!
Missade säkert en del saker att handla hem men jag kom av mig med allt när man fick stå i kö både här och där och man pratade med folk till höger och vänster. Men det är ju öppet imorron med så jag får väl fylla på lite då med det jag har missat.


Nu blir det sängen och ladda upp batterierna lite inför morrondagen.

Gonatt på er! Dröm sött!

De växer så det knakar








10-årig förlovningsdag

Idag har jag och Jens varit förlovade i 10 år!
Tiden går verkligen fort. Och alla motgångar som vi har fått gå igenom har gjort oss starkare tillsammans.
Men nu hoppas vi på att slippa flera motgångar och få det motsatta istället :)

Jens, jag älskar dig!




Regnet fortsätter...

Det fortsätter att regna, dock så har det lugnat ned sig lite. Duggar bara för stunden, kan ju hoppas att det är bättre väder imorron ialla fall för det är inget skoj att gå fram och tillbaka till hagarna i regn. Och min kropp är mer tacksam vid lugnare väder, annars är det bara att räkna med huvudvärk.

Tänker faktiskt redan ta och besöka sängen, inget vettigt på tv och allt är i stort sett klart inför morrondagen.
Liam har ju sommarlov och Lucas blir hemma från dagis imorron då jag tänkte åka in till stan efter jobbet och shoppa loss lite ;) Tänkte kolla in rean och så är det lite annat som vi behöver ha.
Återstår att se hur mycket man kommer hem med :)

Hade ju mer än gärna varit hemma hos mina älsklingar men än så länge dröjer det ett par veckor innan min semester börjar.

Regn

Ja idag vräker regnet ner. Välbehövligt är det, bara hoppas på att det inte har tänkt sig att fortsätta så här hela veckan. Har kommit nånstans runt 40mm iaf. Våran mätare är lite trasig så den är inte helt tillförlitlig.

Fick min sovmorron idag, det behövdes kan jag säga. Jens var väl inte riktigt lika glad över att Lucas vaknade vid halv 7 ;)

Idag är en sån dag som man kan hålla på och dona inne med gott samvete. Så jag passar på att städa och tvätta och ha mig. Det måste ju göras det också.
Men lite mys framför tv:n har vi hunnit med också.

Nu ska här fortsättas att donas och snart dags att slänga ihop middan.

Tandställning kanske?!





Visst är de tjusiga ;)

Skolavslutning

Skolavslutning idag men ingen vidare skolavslutning dock. När vi vaknade imorse så öste regnet ner och inte hade det några planer på att sluta heller.
Samlades i klassrummet och fick det beskedet som vi inte ville ha, att vi inte fick vara med på avslutningen :(
Planen från början var ju att den skulle hållas på skolgården men vid dåligt väder så skulle den vara i idrottssalen. Och där fick ju inte vi föräldrar vara med eftersom det blir för mycket folk därinne.
Så vi fick snällt stå och vänta på dem utanför i regnet, inte hela tiden såklart.
Väldigt trist att missa det men inte mycket att göra nåt åt.

Äntligen sommarlov sa Liam när de kom ut :) Sen får vi väl se hur länge han tycker det är roligt ;)

Mina fina killar, på em kom solen fram ett tag.. Kunde den inte ha kommit på fm istället...




Efter skolavslutningen så bar det iväg till jobbet och hela familjen fick jag med mig. Fikade på smarriga jordgubbscupcakes och sen var det bara att sätta igång. Grabbarna åkte traktor med sin farbror och så hjälpte de till med att sopa i stallet och lite så. Sen kom Jonte också så det blev lite extra roligt tyckte grabbarna.
"Din bästa vän kommer nu" sa Lucas till Liam :)

Har pysslat här hemma nu ikväll och äntligen kommit mig för att montera ihop Liams hylla så nu står den inne på hans rum. Måste fortsätta att styra här imorron, ligger lite efter nu känner jag med allt.

Måste upp imorron och droppa Toys öga igen, svullet och rinner om det igen. Förmodligen lyckats peta sig med nåt. Konstigt att hon ska lyckas med samma öga varje gång.

Resultat



Torsdag...

Jupp och snart helg! Och det ska bli så skönt, nog för att jag har tusen saker att göra men ändå ;)

Imorron är det dags för Liams skolsavslutning,  inte klokt att han slutar 1:an redan!
Lucas är ledig imorron så det blir hela familjen som tar sig iväg till avslutningen. Får hoppas att det är uppehåll ialla fall eftersom avslutningen ska hållas på skolgården.
Efter avslutningen blir det dock jobb för min del, har stallskötseln och lunchfodringen.

Småttingarna har fått gå ned på gräset idag och de smaskade på. Den nya buren var perfekt för dem.
Så nu får det bli lite kortare stunder för dem för att vänja in dem på gräset.
Buren är tillräckligt stor för lite större "kaniner" också ;)


Dags att stryka skjorta och fixa med det sista innan man kan krypa ned i sängen. Någon som sov som en stock inatt och drog timmerstockar så det blev inte mycket sömn för min del. Så inatt hoppas jag på sömn!


Cupcakes


De större..

Minicupcakes..

Dock så är de inte färdiggarnerade ännu, det sista kommer på imorron bitti. Blir lite smarrigt fika i stallet efter Liams skolavslutning. Är ledig just på morronen så jag kan vara med men sen ska jag dit och jobba lite. Så det får bli en stallfika :)

Redan onsdag..

Undrar lite var dagarna tar vägen!?

I måndags blev det en tripp till vc med Jens. Efter att ha pratat med ortopedkliniken i stan så fick han antibiotika utskrivet direkt och så skickad till vc för att ta prover, bla vid op-såret.
Han har svullnat upp runt omkring såret och har fått rejält ont igen. Så förmodligen är det en infektion.
Provet de tog från op-såret är ivägskickat på odling så inte förrän nästa vecka får vi veta vad det visar.
Men nu knaprar han antibiotika ialla fall så förhoppningsvis så ska nåt hända.

Igår var det Lucas tur att åka till vc. Fast det var en öronkontroll efter att trumhinnan sprack, den skulle ju ha gjorts tidigare men den bokade tiden kunde vi inte och de skulle skicka ut en ny tid men inte sjutton kom det nån. Fick själva ringa och fråga efter en tid.
Men men, skönt att det är avklarat nu och att allt såg bra ut.
Lucas var så duktig, satte sig på stolen själv och satt helt stilla när hon "mätte" i öronen.


Nu hoppas jag att vi slipper vc på ett tag ;)

Liam hade friidrottsdag på skolan igår så de var borta på Edbergafältet hela dagen. Det hade varit skojigt tyckte han. Han har ju varit med en gång tidigare visserligen.

Har varit själv på jobbet idag, eller nja inte riktigt. Fick lite hjälp med utsläppet men annars så. Tänk så mycket det gör när det minskar med en häst bara. Är ju flera som har åkt iväg redan men igår åkte ytterligare en.
Bosco har varit med på jobbet idag med så när jag fick lite tid över så blev det att träna bla inkallning i ridhuset. Min duktiga lilla vappe!

Har varit och hämtat en kaninbur idag med som skänktes bort, blir perfekt när det är dags för alla skruttarna att börja äta gräs.
Börjat ge dem lite smått i buren nu för de knaprar i sig både morötter och hö så jag försöker vänja in deras magar lite mjukt.
Pappa har varit här en sväng också, han och Jens har försökt hitta felet på pappas bil och förhoppningsvis så har de hittat det. Blev lite försenad läggning av barnen idag men inte ville de gå och lägga sig när morfar var här :)
Lucas gav upp till slut för han var så trött :)

Dags att packa gympakläder och allt annat som ska ordnas inför morrondagen. Blir lite mindre att göra snart när Liam får sommarlov på fredag. Bara lilleman som ska iväg, men snart har jag semester så vi kan njuta allihopa!

Är nog tre herrar som vill ut en sista sväng också innan läggdags :) Annars så står de väl med benen i kors häruppe imorron bitti ;)

Söndag..

Då var den här helgen slut också då och imorron är det dags för det gamla vanliga.

Har fixat och trixat här hemma, men hann inte riktigt med så mycket som jag önskade. Lyckades visst komma igång med saker som inte var tänkt idag också men det blev ju gjort ialla fall :)
Får fortsätta imorron istället, eller ja resten av veckan ;)

Liam har hållt på och tömt ur poolen idag med, nästan tom ialla fall :)
Det har ju blivit en del vatten i den efter vintern och den är allt annat än ren. Och nu behöver den ju fixas ordning.
Så snart blir det att skrubba ur den.

Nu väntar sängen, ska krypa ned och se klart på filmen.


Sötnosar



Hur mysiga som helst är dom och jag förstår inte riktigt hur jag ska kunna skiljas från dem. Men vi har ju varit med om det hur många gånger som helst med olika djur så det ska nog gå, på nåt sätt..
Är sugen på att behålla nr 2 från vänster men det är troligen en hane och då får det bli att leta nytt hem till den.

Dagens bilder..


Turbo och Pluto

Hela flocken, Betty ligger bakom Bollen ;)

Gammeltanten Nelly

Bollen




Betty

Toy och Bollen

Gammelskruttan

Äntligen!

Ja äntligen så kom det lite regn igår kväll! Kom lite under natten också så det blev 11 mm totalt, nog för att det behövs mera men det är ju bättre än inget.

Fick mig lite sovmorron imorse, inte för att det gör nån större skillnad. Skulle kunna ligga och sova hela dagarna.
Borde väl kollas upp men sen är det ju det där att ta sig iväg till cykelreparatörerna..

Skulle ha åkt ned till mamma och pappa en sväng i em men det blev ändrat. Bror min hjälpte till istället :)
Så vi hade kunnat åka till Rimbo idag egentligen men lite sent nu, hade ju behövt åka redan vid 7-8 imorse i så fall och ta med barnen, hade nog inte varit nån höjdare alla de timmarna i bilen. Måste nog ändå hitta nån annan som kan följa med mig eftersom Jens inte kan sitta i så många timmar, så det återstår att se hur resan löser sig.
Jag avskyr ju att köra på E4:an också så...
Men finns det nån vänlig själ som vill följa med och även kan köra så är du/ni välkomna ;)

Ska snart ge mig ut och träna hundar och sen ska hästarna få sig ett besök lite senare. Och så får det nog bli städning och trädgårdsfix här hemma. Ska ta och gå igenom alla hästgrejer också, finns en hel del!
Bäst att sätta igång!

Sommarhagarna..

Ja, för en stund sen var pappa och jag uppe med hästarna och Betty till sommarhagarna. Här hemma har de ju gnagat ned allt nu. De är redan runda men de kommer säkerligen att bli ännu rundare nu... Hualigen, ingen av sadelgjordarna kommer väl att passa :D Det går ingen nöd på dem ialla fall :)
Lite tomt här hemma nu, inga hästar som gnäggar när man kommer ut och inget får som bräker när man kommer.
Och nu kan man ju inte gå ut till dem när som helst. Men som tur är så är de ju inte så långt bort.

Var och handlade tidigare och kunde inte stå emot när jag gick förbi jordgubbsståndet utanför Ica. Så det "råkade" komma hem 4 liter jordgubbar, inte så blodigt pris heller. 1 l kostade 30:- och 4 för 100. Grabbarna blev glada när jag kom hem ;)

Nähä om man ska ta och träna hundarna innan man sätter igång med att städa och laga mat. Risken för regn är väl visserligen inte speciellt stor men man vet ju aldrig. Det mullrade ju lite på håll tidigare men mer än så blir det förmodligen inte. Får väl snart ta och sätta ut vattenspridaren i hagarna också.

Bosco hittade för övrigt en näbbmus som katterna så hyggligt hade lagt på gräsmattan. Han tyckte han var superduktig som sprang med den så fint i munnen... Matte tyckte inte likadant utan hojtade loss till honom varav han la den så fint på trappen vid ytterdörren...
Det blir inga pussar på ett tag med andra ord ;)

Ett tag sen..

Ja då var det ett tag sen igen..

Jobbade tisdag och onsdag men fick vara hemma igår och idag. En sabla värk i kroppen, blir inte klok på vad det kan vara. Jobbigt är det i vilket fall som helst. När det gör så ont så man mår illa.

Missade båda grabbarnas sommarfester :( Lucas hade sin i tisdags och då låg jag däckad hela em med migrän.
Samma visa när Liam hade sin sommarfest på onsdagen, låg däckad då också. Men snälla Jessica och Daniel hade med sig Liam så han fick åka ialla fall och Jens var med en liten stund.
Sov bort i stort sett hela torsdagen, kunde knappt hålla mig vaken de få stunderna jag var uppe. Trodde att jag skulle få svårt att sova under natten sen men icke, sov gott då också och hade svårt att komma upp imorse. Inte riktigt likt mig om man säger så.

Nu tycker jag att det ska ge med sig så man kan göra nånting. Det är ju liksom inte så att man är sysslolös här hemma, mycket som ska hinnas med.

Imorron är det invigning på ridklubben här, vill gärna gå men vi får väl se hur det blir med det. Hade ju velat gå på clinicen med Tobbe Larsson men har dragit mig in i det längsta att boka en biljett och det blir nog så att jag struntar i det också även om jag egentligen vill. Såg att de biljetterna som finns kvar nu kostade 320:- och då är det för två timmars clinic. Jaja det lär nog inte bli att jag bokar nån i sista minuten heller, så jag lär säkert ångra mig sen ;)

Nu tänker jag ta min onda trötta kropp och lägga mig i sängen. Vi tänkte kolla klart på Fast Five, har väl halva kvar då ingen av oss orkade kolla klart i helgen som var. Frågan är väl om jag kan hålla mig vaken denna gång....

Gonatt på er!

Ögonen öppna..

Nu har alla öppnat ögonen och de gör sina försök till att skutta omkring, som kan ses på klippet ;) Gäller att hålla koll när man har öppet, för framför allt en av dem får sina tokfnatt. Längtar tills de är stora nog att komma ut på grönbete :)

Kaninungarna...

De har börjat bli lite sötare nu ;) Nu väntar vi på att de ska öppna ögonen..


Kalasdags

Ja idag har vi varit nere hos mamma och pappa för att fira Liam och pappa.
En massa gott såklart och en massa bus för kusinerna.


Enya

Läser födelsedagskort

Kära pappa

Kusinerna Bus, Melker och Lucas



Leah

Enya


Liam agerar pall till grabbarna bus

Bosco tyckte det var lite tröttsamt

Hampus


Fyra generationer
Pappa, Enya, Elin, Leah och farmor

Fyra generationer
Pappa, Liam, jag, Lucas och farmor

Liams födelsedag..




Morronen började med paketöppning och det blev visst ett par ;) Men han uppskattade dem alla, trots att det faktiskt låg kläder i en del av dem.
Sen var ju sakerna tvungna att testas också såklart ;)
Lite frukost och sen ut i värmen. 

Mellan 13-15.30var han på kalas på Motorklubben på miniracing. Jonte, en klasskamrat, som hade sitt kalas. De föddes med en dags mellanrum och vi gick i samma föräldragrupp och var på BB samtidigt :)
Han hade jättekul. Och under tiden han var där och roade sig tog vi oss en tripp till Jula för att inhandla en grästrimmer, presentkort är bra grejer :)

Grillade på kvällen och roade oss ute tills det var läggdags för grabbarna. Dock så hade Lucas en orolig kväll och klagade på ont på örat, inte i... Och han somnade inte förrän vid halv 1. Sov i min famn till och från i soffan under kvällen visserligen men slocknade inte förrän då helt.

Kollade på Änglagård - Tredje gången gillt och ja den får godkänt :)


Värme

Lördagen bjöd på rejäl värme och grabbarna roade sig med vattenspridaren på fm. Det behövdes!

Jens och pappa var iväg på auktion på förmiddan, kom dock hem utan nåt för priserna skenade iväg.

Efter att han kom hem så ringde vi på en annons ang Jeppe grindar till bilen och jo han hade dem kvar. Och vi fick dem billigare än vad han hade dem ute för. Så vi packade in oss i bilen och styrde mot Fjugesta, som ligger utanför Örebro. Han var snäll och hjälpte till med att montera i dem och sen kunde vi styra hemåt. Blev ett stopp på McDonalds i Tornby för lite kvällsmat. Sen var det bara hem och stoppa grabbarna i säng och för mig att ge mig ut och klippa gräsmattan. Höll på att bli uppäten av myggorna så det fick bli att ge sig innan hela gräsmattan var klar.
Lite tv och varva ned innan det var dags för sängen.












Fredagen...

Fredagen bjöd på jobb för min del och efter det blev det en tripp in till stan för att handla de sista presenterna och sen skynda sig hem för att köra Jens till distriktssköterskan för att lägga om op-såret. Handla lite snabbt och sen hem för att börja med fredagsmyset :)
Underbart väder ute också så vi passade såklart på att vara ute så mycket som möjligt under em/kvällen.

Grabbarna som var lediga båda två, roade sig här hemma med Jens under dagen.

På ett bananskal...

Ja som på ett bananskal så halkade denna lilla kille in i våran familj i torsdags. Vi var ju iväg till Jönköping för att hämta madrasser och sängbottnar (elstyrda) och fick ett samtal från en bekant och ja, sen är det en lite längre historia. Men de mötte upp och han fick följa med hem ialla fall.



En liten schäferkille på 12 veckor.

Liams kalas..

I torsdags hade ju Liam sitt kalas på Busfabriken. 8 pigga barn som väntade på att de skulle öppna :)
Två killar från skolan, Liam och Jonte, och sen nästan alla kusinerna :)
Efter att ha fått lite information av våran värd så sprang alla barnen iväg :)


Ulrik och Alma



Melker och Lucas

Melker

Ulrik











Tackar de som kom för en skojig dag!


8 år!

Idag fyller ju våran kära Liam 8 år! Våran stora kille! Om exakt 10 min föddes våran första guldklimp.
Helt otroligt så fort det går! Känns inte alls som att det är så länge sen ju! Men ja, det har ju hänt en del under åren som gått :) De utvecklas så otroligt snabbt och man hinner knappt med i svängarna.

Han har utvecklats till en underbar, omtänksam, nyfiken och glad kille.


Jisses

Har inte riktigt hunnit med bloggen de senaste dagarna, har liksom varit fullt ös här hemma och en del nytt har hänt :)

Meeen, det får ni vänta med att veta tills imorron :P Hoppas på att hinna blogga ikapp lite under fm innan det är dags att åka på kalas.

Hoppas ni alla har haft det riktigt bra under helgen ialla fall :)

Onsdag

Får bli ett snabbt inlägg idag, alldeles för trött och huvudvärk som vägrar att ge med sig. Kanske borde ta en tripp till vc för att kolla värdena.

Jobb, presentshopping och lite annat har stått på schemat idag. Hittade några grejer till Liam ialla fall men får ge mig in på fredag igen en sväng innan Jens ska iväg till distriktssköterskan för att lägga om såret.
Måste hitta nåt till pappa också och så ska ju Liam på kalas på sin födelsedag så dit måste vi hitta nåt också.
Tycker alltid det är så svårt att hitta på nåt till kalasen.

Nu blir det till att krypa ned i sängen och hoppas på sömn. Jens sov ju inte ett dugg natten till idag, trots att han tog en sömntablett! Var väl för pigg helt enkelt, så vi får väl se om han får nån sömn inatt.
Behöver ladda upp batterierna lite för imorron är det ju dags för Liams kalas på Busfabriken :) Fick ihop ett gäng ialla fall även om de som han bjöd i klassen inte ens har svarat, jo en och så en i andra klassen som han bjöd. Fem stycken som inte har hört av sig alls, otroligt dåligt. Men men, det blir lite mer av en kusinträff istället ;) Men han är glad för det, han har ju bjudit in alla själv.
Efter kalaset så blir det en tripp till Jönköping för att hämta lite grejer till sängen.

Återstår att se hur slutkörd man är imorron kväll ;)

RSS 2.0