Plutten

Lucas feber hänger i, hade 40 graders feber här förut. Han har sovit i stort sett hela dagen. Dock så får han inte behålla det lilla han dricker. Kör med vätskeersättning nu och hoppas att kroppen hinner ta upp nåt socker ialla fall. Supparna gör nytta ett tag ialla fall, nackdelen att jag bara har Alvedon hemma dock så det får nog bli en tripp till Apoteket imorron för att köpa Ipren också eftersom det ger större effekt av att varva dem.

Fortfarande enbart feber, att han får upp det han får i sig beror ju på den höga febern. Han är ju inte förkyld eller nåt.

Liam lyckades somna på golvet här förut under Idol. Han tog en kudde och la sig på golvet och sen gick det fort ;) Men han var en aningen stel när han skulle upp sen för trappen.

Ska ta och bära upp honom till sängen och sen själv stupa i säng.

Kamin

Ja när Lucas vaknade var han som en kamin. Tog tempen och jovisst hade han feber, 39 grader närmare bestämt. Han är röd som en tomat i hela ansiktet. Min lille skrutt!
Han har sovit lite mera och han har fått i sig lite vätska. Se vad det blir av det mera, är ju bara febern än så länge. Lite huvudvärk har han också säger han.
Förhoppningsvis så är det bara en sån där endagarsfeber som de kan ha ibland, Liam kan ju ha så också.
Men det återstår att se.
Lite extra orolig för min lille skrutt bara när han blir sjuk med tanke på hans känsliga blodsocker osv när han blir sjuk.

Får nog bli en tablett om en liten stund för honom.

Förstod att det var nåt på gång med tanke på att han aldrig sover om dagarna annars.

Eller...

Eller inte :) Får vänta en liten stund med att gå ut. Anledningen?



Han var visst väldigt sliten :)


Mys



Lite mys i soffan framför DisneyChannel.. Lucas är lite sliten idag tror jag :)
Ska snart ta och knalla ut en sväng.

Torsdag

Ja då var det torsdag igen.. Det går undan.

Vädret är lika trist idag. Och igår när vi kollade så visade de en stor sol på väderkartan och 22 grader varmt.
Ser ju inte riktigt ut så här ialla fall. Det fina vädret skulle ju hålla i sig över hela helgen men jag undrar ja. Men härligt vore det.

Bara jag och Lucas hemma, ska väl ta och få i oss lite frukost snart. Eller ja, det blir andra frukosten för Lucas eftersom han åt samtidigt som Liam imorse. Vad vi ska roa oss med idag vet jag inte riktigt, floa ved möjligen.
Är dock inte så jättelockad att vara ute då det blåser och jag fortfarande känner av lite huvudvärk. Men men, vi får väl se. Slänga ihop nåt gott fikabröd till eftermiddan kanske.
Inne finns ju alltid nåt att sysselsätta sig med.
För tillfället bygger Lucas en tågbana som går i hela tv-rummet och han har konstaterat att vi behöver köpa fler delar för att den ska kunna fortsätta ut i allrummet ;)

Nä frukostdags nu tror jag, magen börjar knorra :)

Lugn dag

Ja idag har det fått bli en lugn dag. Skjutsade Lucas till dagis och passade på att springa in på Ica och handla lite, storhandlingen orkade jag inte med idag så får se om det får bli den på fredag bland alla andra människor och med hjälp av Lucas, det kan bli rörigt ;) Han är hjälpsam, men ibland lite väl hjälpsam så det hamnar både det ena och det andra i vagnen som inte ska med hem.

När jag var klar med det ialla fall, så var det bara att köra hemåt. Hela kroppen kändes som spagetti.
Sviter från igår förmodligen då jag inte kunde få i mig varken dricka eller mat. Mådde illa hela dagen och på hundkursen kände jag huvudvärken komma. Och när jag väl kom hem så var migränen ett faktum. Mådde uruselt och när Jens hade värmt upp mat åt mig så var det bara att glömma att äta om man säger så...
Lyckades peta i mig lite piller som jag fick behålla och sen stupa i säng. Slocknade fort, skönt nog. Och imorse när jag vaknade var det bättre, kände av det lite grann och illamåendet hängde kvar lite, aptitlösheten likaså.
Men lyckades trycka i mig en macka med kycklingröra ialla fall till frukost, fick tvinga mig själv. Och ja, det känns lite bättre. Jädra migrän!

Har tagit det lugnt idag ialla fall, känt att kroppen har behövt det så idag valde jag faktiskt att lyssna på den. Medans Lucas var på dagis och Jens på Erikstad så har jag kollat på tv, läst lite osv. Ja, tvättat har jag gjort också men det är inte så ansträngande.
Gjorde lite mer nytta efter att resten av familjen kom hem.

Hade ju tänkt åka på dagaktiviteten på hundklubben idag men kände att jag inte skulle fixa det. Alldeles för trött i kroppen för det. Kommer visst aldrig iväg på det, får hoppas att jag kommer iväg nästa vecka. 

Nähä, göra klart inför natten kanske. Se vad jag och Lucas ska hitta på imorron.  

Hmm...

Hundkursen igår kändes nästan som att man lika gärna kunde ha varit hemma ifrån. Gick inget vidare med andra ord ;) mot vad det brukar att göra. Helt ofokuserad redan när vi kom dit, bara som ett stort yrväder och började skälla på andra hundar, kartade upp sig osv. Hörseln lämnade han kvar i bilen också tror jag.
Skötte sig inte speciellt bra på apellplanen. Vi hade möte med hund, stanna kvar-övningar, slalom med lös hund, nej-övningar med "giftig" korv osv...
Och nej det gick inte alls så bra som det brukar. Och han började med en massa dumheter som att nafsa, hoppa upp mot mig, kändes rastlös osv. Han nöp mig riktigt ordentligt i handflatan så det är ett snyggt blåmärke där idag. Och han var mer sugen på att vara inne på agilityplanen och den där jädra nosen befann sig nog i backen mestadels av tiden. Gissa vad jag tyckte om det ;)
Nej-övningen var väl det som gick bäst, han testade bara nån gång att ta.

Tycker slyngelåldern kommer tidigt på honom om det skulle vara den, så jag hoppas att han bara hade en dålig dag. Visst jag var inte i toppform heller. Återstår att se hur det går nästa tisdag med andra ord ;)
Men nu jädrar blir det ordentlig hårdträning för honom kan jag lova!



Bilder från igår på grabbarna bus








Full fart

Japp, det är vad det är här :) Är barnvakt till Melker idag då de har studiedag på förskolan. Kom hit vid halv 8 och efter bara en liten stund så var grabbarna i full gång här hemma :)
Vi har hunnit med att vara ute i lite över en timme också men sen ville grabbarna bus in och leka ett tag. Men vi hinner ju med en vända till ute innan det är dags för honom att åka hem.
De har åkt traktor med morfar/farfar och de har sysselsatt sig med både det ena och det andra :)

Nu är det som sagt full fart inne igen :) Kul har dom iaf grabbarna :) Skrattar så de mest ligger dubbla här stundvis :)

Ska ta och göra lite hundgodis tror jag inför kvällens kurs. Se vad man ska hitta på för nåt den här gången, kanske får bli kycklingchips igen.

Lite från gårdagen..













Söndag

Tänker på min lilla farmor som är på sjukhuset igen :(

Har haft en rätt härlig dag, vädret har ju varit kanon. Fick sovmorron imorse också, härligt.

En skogstur blev det idag också, med kamera denna gång ;) Men orkar inte slänga upp bilderna nu så det får jag ta imorron om jag hinner med. Mycket klättrande blir det och till slut tyckte Lucas att vi skulle vända hemåt igen :)
Passade på att köra lite sök såklart i skogen också, ypperligt att gömma sig bakom stenar osv.

Hållt på och pysslat med en massa annat idag också och Liam har klippt gräsmattan. Snart kan han ta över det helt ;) Nackdelen är att han inte når ned till bromsen ;) Men det löser han ändå, som tur är ;)



Hade lite besök på em också.

Varit full fart hela dan med andra ord, som vanligt ;)

Nu börjar det bli dags att styra mot sängen. Börjar veckan med fullt ös och har än så länge inget inplanerat under helgen, ser bra ut :)

Gonatt på er!

Lördagsfilmen



Var väl inte lika rolig som jag trodde att den skulle vara, har hört mycket bra om den. Men en helt okej film :)

Skogstur














Härligt




Fredagsfilm



Kvällens film fick bli "Friends with benefits". En härlig film som jag rekommenderar andra att se.

Wordfeud

Wordfeud är en aningen beroendeframkallande ;)
Synd att man inte kan spela det på datorn också dock, eller det kanske går. Kanske bara jag som inte har hittat det ännu ;)

Fredag

Var visst ett tag sen det bloggades.. Varit lite mycket så det har inte riktigt hunnits med.

Bosco skötte sig galant på hundkursen i tisdags, båda som lös och kopplad.Han är så duktig, min "lille" skrutthund! <3

Andra gången som vi har gjort övningar med lösa hundar, ja en i taget så klart. Och han följer med som ingenting. Att gå runt ringen med alla hundar osv lös är inga problem. Han bryr sig heller inte om ifall nån av de andra hundarna får ett tokryck när de är lösa och ska springa fram och hälsa eller vill leka osv. Han sitter eller ligger vid sidan och bryr sig inte ett skvatt!

Och så fick jag ju honom till att leka lite med mig också! Lycka!
Han såg först ut som att alla andra hundar var helt galna som de höll på men till slut tror jag att han blev lite sugen själv Very Happy

Kontakthanden kunde jag utöka också, lite extra stolt eftersom han var den enda som klarade av det Wink
Det kommer nog bli bra med honom i slutändan Wink

Annars har dagarna bestått av hemmafix osv. I onsdags blev det en sväng till stan för att uträttta några ärenden och sen bytte vi bil igen. Tycker det är dags att verkstan hittar grejerna till våran bil nu för jag vill ha den istället!

Fredag redan och den ska jag väl fylla med städning, tvättning, hundträning och en tripp in till Åtvid tror jag.
Lucas går och väntar på att morfar ska komma. Ska ta och få i honom lite frukost först här.



Fickorna fulla

Ska nu ladda fickorna med leksaker, kycklingchips, torkade köttbullar och korv och alldeles strax ta och packa in mig och Bosco i bilen för att styra mot hundklubben.
Just nu känns det lite meningslöst med tanke på att det är lek idag och att han förmodligen kommer att bry sig lika lite om leksakerna där som annars.

Får nog ta och pälsa på mig också för jag är frusen som sjutton. Tänk om man kunde få bli frisk till 100% nu!  

Nähä

Då var det ingen judo för Liam idag heller, renoveringen är inte klar ännu. Så det var en besviken kille här. Han längtar ju massor efter att det ska börja nån gång. Men nån gång ska väl renoveringen vara klar.
Pratade med en av ledarna förut och de hoppas på att det kommer igång nästa vecka. Så det är bara att hoppas.

Varit på hundklubben på fm med Malin och Loke. Blev en liten omgång med Bosco också, om inte annat passivitet.
Agilityplanen var öppen också så det blev en liten runda med Bosco därinne, inga hinder men tunnlarna, vippbrädan osv. Inga problem där inte.
Efter det tog vi oss en fika på Sandelius tillsammans med Malin och Magnus. Supertrevligt! Det får vi göra om snart!

Sen behövdes det fyllas på lite här hemma så det fick bli lite handling innan vi kunde styra hemåt.

Är supertrött så sängen är mer lockande än att åka iväg på hundkurs sen men sängen får vänta ;)
Ska väl ta och slänga ihop lite mat till grabbarna också innan det är dags att åka.
Skulle inte förvåna mig det minsta om det kommer att börja regna lagom till kursen, dåligt väder verkar vara nåt som vi får ha varenda tillfälle.

Full fart

Vaknade med huvudvärk idag, självklart när man har som mest att göra. Huvudet känns visserligen som en geleklump, förkylningen är värre och halsen känns sisådär.
Men knapra piller och hoppas på att det lättar lite ialla fall.

Ska ta och få liv i Jens och Lucas som fortfarande ligger och sover. Ska väl ta och slänga mig i duschen också så man får nån ordning på skatboet.
Lucas ska ju iväg till dagis om ett tag och jag ska upp på hundklubben för att träna Malin och Loke ;)

Sen är det bara hem för att hålla på med veden tillsammans med pappa.

Ikväll väntar judo för Liam och hundkurs för mig. Och innan det är det en massa annat som ska hinnas med.
Så dagen lär rulla på rätt bra och jag kommer nog somna gott ikväll ;)

Bäst att sätta fart!

List - check

Har "roat" oss med att sätta upp en list i köket som vi har väntat på i snart 6 år att den ska komma upp. Men nu så, nu är den uppe :) Ett jädra småsågande när det måste sågas ut för krumelurer osv. Att såga lister är bland det värsta jag vet! Men den får duga så länge. Nästa grej får bli att att göra lådan ovanpå kylen och frysen och efter det få upp taklisten i lilla hallen för de har inte kommit upp än heller. Eller nä, kåpan till vedspisen ska målas också ja. Skulle vilja ha mina trösklar också men det lär nog inte bli några ser det ut som. Finns ju inte att köpa nånstans de som vi måste ha. 

Middan står på spisen. Så nu ska jag ta och göra lite hundgodis, kycklingchips. Får se om det blir nåt bra av det :)






Lulle



Liam och Vesslan



Morfars grav




Vill också..

Lucas ville också ha "nagellackar" när jag målade mina :)





Ny vecka

Då var det ny vecka igen, veckorna bara springer på.
Vaknade med halsont som jag verkligen hoppas att det försvinner, för krasslig vill jag inte bli igen! Förkylningen har ju hälsat på igen såklart, det blev visst bara bra i några dagar innan det var dags för nästa omgång.
Har ju tandläkaren på onsdag så det vore ju bra om det blev bättre. Inte det enklaste att få tider direkt.
Inte för att jag längtar dit direkt.

Inget vidare roligt väder nu på morronen heller, regnar nämligen. Regnade rejält igår också, så igår kväll var det riktigt mysväder så vi tände upp en massa ljus i tv-rummet.

Dagen igår annars ägnades åt att städa och röja inne. Ska väl kanske fortsätta idag.
Just nu känner jag bara för att sova. Lucas vaknade vid 3 och det tog ett tag innan han somnade om igen. Så det är riktigt segt idag.
Tar det lite lugnt nu på morronkvisten, ska göra ordning Lucas för dagis om en stund. Liam är på väg med taxin till skolan.

Söndag

Jaha, grabbarna var hur lugna som helst imorse och tror ni att jag kan sova då! Nähä då, då ska man ha magkramper istället så man inte kan somna om ändå.

Jaja, har fått i oss frukost ialla fall och tredje maskinen med tvätt är igång. Får nog bli en innefixardag idag, finns att göra där också. Ska väl försöka hinna bygga ihop lådan som ska vara över kylen och frysen också.
Får hoppas att magen lugnar ned sig bara.

Grabbarna har knallat upp på Liams rum. De skulle se på film men det låter som att de leker också :)
Idag kanske de kan vara mera sams än igår.

Lite vila i soffan nu och sen sätta igång.


Lördag

Har varit en rätt härlig dag, underbart väder!
Fick mig lite sovmorron idag, dock så blev det väl inte jättemycket sömn eftersom det var två grabbar härnere som inte kunde hålla sams. Idag har de verkligen varit extrema! Det har varit mycket tårar och kylkompisarna har fått komma fram. Ja jisses... Visst alla gånger så har det inte varit bråk utan att de liksom blivit lite för stojjiga så det hänt olyckor. Blev lugnt och skönt idag när de la sig ;)

Blev en tur till Åtvid efter att frukosten var avklarad osv. Efter det så blev det en fika innan det var dags att sätta igång.
Har blivit trädgårdsfix och rensning idag. Håller på att rensa upp på gårdsplanen, välbehövligt om man säger så!
Kom en liten bit, men det är väldigt mycket kvar! Men jag har ju kommit igång ialla fall. Och det ska rensas både här och där nu, ute, inne, i alla andra hus här på gården.
Jens och Liam har klippt gräset. Liam körde för fullt här med gräsklipparn och var supernöjd över att han fick köra själv :)

Fick hem lite agilitygrejer idag också. Så sen kan jag bygga en egen agilitybana, måste som sagt bara hitta nåt bra ställe att ställa upp allt på. Får montera upp en del av grejerna i trädgården så länge.

Nu är det dags att knyta sig, är ju en dag imorron också. Får se vad den dagen har att erbjuda. Det sägs ju att det ska bli regn så i så fall får det bara bli innefix.

Gonatt på er!

Kvällens film



Lika bra som de övriga filmerna med Maria Wern :)

Gonatt!

Då var det dags att gå och knyta sig alldeles strax igen.

Dagen har rullat på för fullt. Pappa var här under dagen så vi fixade med veden. Guld värt!
Så det ökar på bra med ved nu.
Blev en tripp in till Åtvid för att handla lite och så har lite annat hunnits med också.

Imorron blir det en fixardag, både inne och ute. Om nu vädret blir som de har sagt.

Får hem lite grejer imorron också, eller lite. Det är väl rätt mycket egentligen, så nu måste jag hitta nåt bra ställe att ställa dem på. Behöver vara ett rätt plant ställe så det blir till att klura på med tanke på att det lutar åt alla håll här uppe. Är inte så säker på att grejerna får vara ifred om man ställer dem nere vid vägen nämligen.

Sängen var det ja :)

Gonatt på er!


Bridesmaids



Har sett den här filmen ikväll och den var helt underbar :) Många skratt blev det :)
Så den rekommenderas verkligen!


God morgon

Eller ja om den är så god vet jag inte men det kan ju bli bättre ialla fall.
Vaknade med huvudvärk, är trött och det är kallt ute. Var bara 4 grader för en liten stund sen.

Just nu är det bara jag och Liam som är uppe. Får väl se om Lucas kommer nedknallandes om en stund. Annars ska jag nog ta och försöka vila lite, hjälpa huvudvärken på traven lite att försvinna.

Se vad dagen har att bjuda på. Har satt igång dagens första maskin så det ska jag väl fortsätta med resten av dagen, träning av hundarna såklart och så måste det nog handlas lite.

Ett sista farväl

Idag var morfars begravning. En jobbig dag med andra ord. För exakt 18 år sen, just idag, så begravdes kära mormor. Åren bara flyger fram :(

Blev jobbigt bara av att stanna på parkeringen, att veta vad som väntade. Värre såklart när vi kom in i kyrkan och när vi hade satt oss och musiken började så gick det inte längre. Tårarna rann..
Känns som en evighet som man sitter där även om det inte är så länge egentligen, men när man kämpar för att inte bryta ihop totalt så går det sakta. Satt och skakade som ett asplöv, förmodligen alla spänningar.

Det blev ett vackert sista farväl av älskade morfar. Nu finns mormor och morfar sida vid sida och de behöver aldrig lämna varandra igen.



Morfar, du finns i våra hjärtan, nu och för alltid.
Du är otroligt saknad och du har lämnat ett tomrum efter dig.
Men alla minnen efter dig finns kvar.
En dag ses vi igen, ta hand om mormor, farfar och lille Axel <3

Gonatt

Då börjar det bli dags att inta sängen. Det tar emot lite för imorron väntar en väldigt jobbig dag.
Jag har svårt för att visa mina känslor öppet också, så det gör att det blir lite ångest samtidigt över att göra det. Som tur är så har jag min klippa bredvid mig.

Älskade, älskade morfar :( 




Segt

Idag är jag sega mamman. Kom i säng sent och sen vaknade Lucas med ont i magen inatt. Och efter ett tag så kom Liam in och sa att han inte kunde sova mera, kl 2 på natten... Men efter mycket om och men så kunde till slut båda somna om och även jag! Men sjutton vad det kändes imorse.

Jag vill bli mitt vanliga jag igen! Den som kan lägga sig sent men ändå är morronpigg. Eller ja, nu kvittar det ju om jag lägger mig tidigt eller sent, jag är lika morrontrött för det.

Imorse var det bara att plocka reda på lite grejer som dragit iväg med hjälp av blåsten. Har ju inte slutat blåsa ännu men det blåser ju inte riktigt lika hårt ialla fall, alltid nåt.
Blev strömlöst en liten stund igår men det var inte ens fem minuter så det räknas knappt ;)

Hemtelefonen fungerar igen också, än så länge ialla fall. De var ute igår och fixade den men den la av senare på kvällen igen. Men den hoppade igång av sig självt igen. Och det är tydligen nåt vajsing med ledningen så vi får väl se hur länge det håller.

Pappa har varit här och klyvit ved så vi har gjort honom sällskap, ja hjälpt till lite också såklart.
Han har åkt hem nu så nu är det dags att ta tag i hemmet.

Jens är på sjukhuset, för att göra en ny MR. Den kommer ju förmodligen att visa ett nytt bråck...
Vore ju synd att det kunde bli bra nån gång!


Genomblåst

Det har man blivit idag. Blåste ju rätt bra om man säger så när vi var på valpkursen. Var skönt att komma in i klubbstugan sen.

Bosco skötte sig galant. Lite kontaktövningar, följsamhet, inkallning osv.
Inkallningen klarade han galant trots att de var två hundar lösa samtidigt.
Får vara glad så länge det går bra nu, snart kommer slyngelåldern..

Kan bli intressant att se hur det ser ut imorron bitti, var saker och ting ligger nånstans. Man får väl vara glad om taket ligger kvar på huset. Eller ja, låg det kvar vid Gudrun osv så ska det väl ligga kvar nu också.
Får hoppas att det har lugnat ned sig tills imorron ialla fall.

Är en aningen trötter nu, ska plocka ihop lite grejer till imorron och sen blir det sängen!
Kommer bli segt imorron.

Försvinn...

Försvinna dumma blåst!
Försvinn dumma huvudvärk!!

Jupp jag vill att de ska försvinna nu, eller ja det räcker om de har försvunnit till 18-tiden ikväll.
Har ju valpkursen ikväll och som det är nu så kommer det inte att gå. Framför allt inte om det ska blåsa så här, för det ger mig migrän.

Men men, det är bara att vänta och se.


Känner mig inte så effektiv idag. Har kollat på lite inspelat då hårddisken var full.
Har inte riktigt samma ork idag och lederna värker. Fast det hade jag ju väntat mig.
Jens är och hämtar Lucas på dagis.

Ska väl ta och göra nåt nu, ska ned till morfars lägenhet en sväng när Jens kommer tillbaka.


Svar till Nina

Jag skrev inte att han hånskrattade. Men att meddela någon att barnet har dött i magen i v.18 och man sitter och skrattar högt, tar emot samtal och gör en del brister i sin tystnadsplikt osv.
Han hade en som gick bredvid honom och även han var besvärad över hur han betedde sig.
Det är skillnad på ett leende och att sitta och skratta högt.
Det är lite svårt att ta fel mellan dem.

Om du förlorade ditt barn, skulle du då vilja höra att det här är ingenting, det är glömt om några dagar! Då är allt som vanligt igen.
Och det ska då komma från en läkare som jobbar med förlossningar.
Det är inte att peppa.. Och jävligt professionellt.

Att komma med såna kommentarer som han gjorde när vi mötte honom när jag var inlagd. Det är inte kul att höra när man ska föda fram sin döda son!

Och jag är inte ensam som har fått vara med om detta med den här läkaren. Det finns flera och alla har inte förlorat sitt barn utan bara varit på undersökningar eller så.

Som sagt, jag har inte skrivit ut exakt allt som kom upp under de tillfällena som vi hade med honom att göra. Så det finns mer negativt om honom.


Btw, ett brev skulle inte göra nån skillnad, han skulle inte ta åt sig ett dugg. Han är en aningen självgod.

Visst han kanske är bra när det kommer till snitt, men fasen inte annars.


Håll i hatten



Sådär skulle det nog se ut idag om man gick ut med paraply. Som tur är så regnar det inte hela tiden och inte så kraftigt. Men det blåser rejält!
Idag blir det ialla fall en innedag! Hoppas verkligen att det har lugnat ned sig till kvällen.


Lucas hittade en napp från Loppi-påsen imorse. "Titta mamma, nu vill jag ha en bebistjej" (Nappen är röd med hjärta på)
Tänk om det vore så enkelt....

Grabbarna önskar sig en bebis nu, vet inte hur många ggr jag hör det per vecka.
Jag däremot börjar ge upp hoppet om fler barn.



Inväntar Jens som är och lämnar Lucas på dagis, när han kommer hem så är det dags för frukost.

Full fart

Dagen har rullat på bra idag.

Hade en liten lugn stund på morronen när Jens körde Lucas till dagis. Tog oss lite frukost när han kom tillbaka, fixar inte att äta så tidigt som Liam och Lucas äter.

Lite småfix inne och sen kom pappa så vi satte igång och klyva ved. Så det blev några timmar med det.

Jens hämtade grabbarna på dagis och skola. Så nu har vi fixat ledighet för Liam på torsdag eftermiddag också.

Satte igång med att baka här på eftermiddan också, källarfranskor, äppelrutor och så en hallon/blåbärspaj. Fixade det samtidigt som jag lagade mat så det var full rulle i köket :)
Grabbarna längtar till frukosten imorron då de får äta av källarfranskorna :) Nackdelen med att ha hembakat bröd är att det går åt så mycket mer av det ;) Så det lär nog snart vara dags att baka nya.

Ang dagis ja, Jens tog upp det med frukten med den som vi har som kontakt där och de äter frukt mellan 9-10 nån gång och han skulle absolut ha fått äta sin frukt istället för att bli utkörd. 
Det andra kom upp lite också och det kommer att bli ett möte ang det. Så får vi se hur det går. 

Dags att fixa ordning lite grejer så det är bäst att göra det så man kommer i säng. 
Fick papprena från polisen idag så imorron ska jag förbi kommunhuset.

Sjukhuset.

Ja programmet då som började ikväll igen och de har ju filmat på US i Linköping. Hade sett fram emot programmet eftersom vi känner några som är med men det lär nog inte bli så vidare skoj.
Efter att ha sett vilken förlossningsläkare som de har valt att följa så kändes det inte alls bra. Blir illamående bara av att se honom.

Det var han som betedde sig som en idiot, snällt sagt, när jag fick beskedet om att Axel hade dött i magen, skrattade osv osv.Och det var han som vi mötte när jag vankade omkring för att sätta igång förlossningen och menade på att det här var snart överstökat och att vi hade glömt det om några dagar. Då var allt som vanligt igen menade han på. Jag är otroligt glad att han hann att gå av sitt pass innan förlossningen var klar.

Ja det kom en hel del annat ur munnen på honom också. Men jag blir bara mer irriterad ju mer jag skriver så jag skippar det.

En del tycker han är underbar, de som han har gjort kejsarsnitt på, medan flera som gått igenom samma sak som jag eller som varit på undersökningar osv har fått stå ut med urusel behandling från honom.

Pratade senare om detta med en annan person på sjukhuset och de tyckte att vi skulle anmäla honom, det fanns mycket i grund för att göra det, men hur skulle vi ha orkat det då också samtidigt som vi försökte ta oss igenom något hemskt.

Egentligen borde man ha tagit tag i det senare, för att förhindra att fler får samma behandling, men jag vet inte om jag paller det än faktiskt.

Bakdag




Vc

Efter att Lucas kom hem från dagis så tog vi beslutet att åka upp till Vc med honom.
Han hade som ett myggbett igår kväll på magen, så likadant ut imorse men när han hämtades på dagis så hade till och med personalen reagerat på att det var så stort. Och de var oroliga för att det var borrelia.
Nu har han ju inte haft nån fästing där. Så våra funderingar gick ju såklart till nåt annat slags bett.
Lät det vara en liten stund och kollade igen och då hade det ökat i storlek ännu mera på bara en halvtimme.

Jens åkte in med honom och en sköterska kollade på honom. En allergisk reaktion på något slags bett och han fick antihistamin där och så fick han med sig hem som han ska ta imorron bitti.


Lite dåligt ljus men det syns ju var det är ialla fall.



Regn

Ja idag var det inget höjdarväder man vaknade till direkt. Spöregnade nämligen när det var dags att gå upp. Det har lugnat sig lite nu men det ser inte ut som att det har några planer på att sluta regna.

Så idag får det bli en innedag, tänker inte förvärra min förkylning. Men det finns att sysselsätta sig med ändå. Det ska bakas, städas, tvättas osv.. Ungefär som vanligt med andra ord ;)
Kanske ska ta och snickra lite också.

Jens kör Lucas till dagis just nu så det är riktigt lugnt här hemma. Blir frukost när Jens kommer tillbaka och sen är det bara att sätta igång.


Söndag

Då var helgen slut igen då. Helgen hann knappt att börja tyckte jag.

Idag har det varit en lite lugnare dag. Hade väl egentligen tusen saker att göra men nån gång ska man väl ta det lite lugnare också. Något som jag har lite svårt att göra. Om jag tar det lugnare fysiskt så stressar jag för fullt psykiskt istället, knasigt förklarat.

Liam hade sin första träff på Unga Sportfiskare idag och han hade haft det skojigt. De hade kollat på fiskefilm och sen hade de varit ute och fiskat. Vädret var väl inte det bästa direkt, regnade nämligen rätt bra stundvis.
Men inte gjorde det Liam något :) Så nu längtar han tills nästa gång :)

Lucas har fått roa sig här hemma med oss. Han får ju vara med han också egentligen men jag tror vi väntar med det :) Tror inte att han har ro i kroppen till att hålla på i tre timmar ;)

Var iväg och handlade lite också, behövde fylla på med frukt osv inför en ny vecka. 

Har kollat på Partaj som går på 5:an. Inte helt uselt ialla fall, även om en del klipp inte är några höjdare. Några skratt fick man sig ju.

Nu är det bäst att knyta sig.

<3

"När min ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig."

Pehr Sahlin

God natt

Börjar bli dags att krypa ned i sängen. Somnade visserligen i soffan vid 20 och sov mig igenom hela Fångarna på fortet som Jens och Liam kollade på. Liam hade varit gullig och stoppat om mig med en filt :) Han är så omtänksam vår stora kille.

Har fixat med veden idag, orkade inte med så mycket som jag hade tänkt men det är bättre än inget ialla fall.
Får väl se om det går att fortsätta imorron.

Blev lite städat och rensat också. Får fortsätta med det imorron också..

Fick åka upp till hästarna och fixa strömmen också i hagen. Lillrymmarn var nämligen igång igen.
Men när strömmen funkade igen så lyckades båda Bollen och Toy få sig en stöt. Så nu får vi se om han håller sig inne eller om han lyckas hitta nåt annat sätt att ta sig ut på.
Mina "små" kelisar! De blir otroligt keliga och vill vara nära när man kommer upp till dem, blir ju inte riktigt lika mycket tid med dem när de går däruppe mot när man har dem utanför huset och pratar med dem så fort man är utanför dörren och är hos dem flera ggr om dagen.

Liam är lite sur att vi har tagit upp dem till sommarhagarna igen för han vill köra och vi har inte tagit upp vagnen dit ännu. Så det får vi väl ta och göra antar jag.

Ska ta och hänga lite tvätt och sen väntar sängen. Imorron ska det fixas en massa och så har Liam Unga sportfiskare på eftermiddan.

Dyngkåt och hur helig som helst



Sitter och kollar på detta nu, helt underbart! Jag skulle ju ha varit på hennes föreställning när hon var i stan men det kom lite annat i vägen. Lite synd, men hon kanske kommer åter med nåt nytt ;) Man kan ju hoppas ialla fall.
Magmusklerna har fått arbeta ialla fall :D
Synd att det är slut snart.

Sugen på valp?

Jourhem/permanenta hem sökes till valp/valpar! Finns det någon som kan tänka sig ta hand om en valp? 12 st spetsjakthundsvalpar behöver flyttas på Onsdag. Och 8 st rottis/schäfer valpar på 3 månader behöver jourhem/hem akut. De har en avlivningstid redan i veckan! Kan ni hjälpa? Hör av er till Carina Olsson 0707-295 604, [email protected] .

Solsken

Härligt när solen skiner! Får gärna hålla sig hela dagen. De säger ju att det ska bli regn imorron så det är bäst att passa på att vara ute idag. Får väl fortsätta med veden, kroppen är helt slut men det behöver göras.
Får så sabla ont i lederna av att hålla på med det.

Behöver städa och tvätta också, behöver tvätta alla kläderna som vi fick eftersom de har legat ute i en bod. Och tvättberget var inte så litet innan heller. Ibland undrar jag vem sjutton som använder alla kläder egentligen?!
Vore ju kul att se en ände på tvätthögen nån gång ;)

Fick sovmorron idag, välbehövligt för jag vaknade till strax efter 6 när Lucas vaknade och hade världens huvudvärk! Kunde inte ens öppna ögonen för det gjorde så ont.
Fortfarande tung i huvudet men det ska väl släppa nån gång förhoppningsvis. Lite mer piller får väl intas.

Nähä dags att pallra sig ut. Grabbarna är sugna på att sätta igång med vedhögen. Jens får stå och titta på istället.

Trött!

Jisses så trött jag är och huvudet känns som en betongklump.

Har pysslat med veden idag, med hjälp av kära pappa som är så snäll och hjälper till nu när Jens inte kan.

Blev en tripp in till Åtvid för att handla lite också.

Har tagit det lugnt resten av kvällen, kroppen har behövt det!

Har precis kollat klart på Irene Huss - Mannen med det lilla ansiktet.

Nu tänker jag ge upp för idag och stupa i säng.


Jädra dosa


Och då talar jag om denna. Min är puts väck! Har inte använt den på en månad, så länge har den varit borta.
Och jag har letat, inte letat, letat osv.. Men inte fasen har den dykt upp för det.

Så ja, jag får väl gå och köpa en ny istället. Då kommer självklart den gamla att dyka upp! Sånt slår ju aldrig fel.
Tur att vi har gemensamma konton så att man kommer åt saker och ting ändå, det mesta ialla fall.

God morgon

Ser ut att bli en härlig dag! Solen skiner och jag hoppas att den fortsätter göra det hela dagen :)

Möttes av en hind med kalv i trädgården imorse när jag var ute med hundarna, så vackra.
Tur man inte har jakthundar ;) De brydde sig inte om dem alls. Men de är ju så vana av att ha dem här.

Liam är ivägskickad till skolan och Lucas sitter och kollar på barnprogram.
Funderar på ett varmt bad, känner mig en aningen frusen.

Sängdags

Börjar bli dags att tänka på refrängen så man kommer upp imorron bitti.

Dagen har rullat på som vanligt. Har varit en aningens orkeslös men har fått lite gjort ialla fall.
Även om det hade behövts göras mera. Men det är bara att hoppas att skiten ger sig snart så man får orken tillbaka.

Var ute och tränade Bosco, lite personsök och lite annan träning. Duktig kille som vanligt!
Efter det var det bara att stupa i soffan ett tag innan man kunde ställa sig vid spisen för att laga mat, Jens började visserligen men jag slapp inte helt inte ;)

Hemtelefonen har lagt av också. Eller snarare linjen in, ligger ett träd på linan en bit bort här så det beror väl på den. Konstigt nog funkar bredbandet. Återstår väl att se när det funkar igen, la av igår också för delen och hoppade igång igen på eftermiddan. Så vem vet, imorron bitti kanske den funkar igen. Det vore ju inte helt fel eftersom vi måste ringa verkstan och lite andra samtal.

Bäst att krypa ned i sängen, eller ja, först har jag några saker kvar att göra, som vanligt med andra ord.
Se vad morrondagen har att erbjuda, eller ja en del saker vet jag. Hoppas bara att jag har orken till det.

Chokladtårta..



Eller ja den heter chokladtårta men jag skulle nog hellre vilja kalla den chokladkaka med glasyr eller nåt sånt.
Men den gick hem hos grabbarna ialla fall och då brukar ju Liam vara kräsen ;)
Lucas smaskade på för fullt, som han har tjatat om den idag! Så gissa om han blev glad när Liam äntligen kom hem! :)

Mina små <3

Hittade två bilder från Busfabriken i mobilen



En herrans massa..

I påsarna gömdes detta...




Missade att ta kort på lite kläder men det är mycket ändå ;)
Och en herrans massa skor!





Liam har ingen brist på skor iaf ;) Var mellan storlekarna 28-35 så en del är ju för små och en del för stora men vi lär väl inte behöva köpa några nya på ett tag ialla fall, vinterkängor möjligtvis.

Många påsar...



Bara att börja gå igenom påsarna :) 5 påsar med kläder, 5 påsar med skor och en säck med ytterkläder.

Torsdag

Inte är det bättre idag direkt.. Men det är bara att köra på ändå. Dricker massor av multivitamin i hopp om att det kan skynda på en bättring.
Jens ligger till sängs med väldig ryggvärk. Han var nere tidigt imorse och släppte ut Bosco och hämtade tensen och han kom knappt upp för trappen sen. Så idag är en riktigt dålig dag.
Han har använt tensen nu ett tag så vi får väl se om han kommer upp ur sängen sen. 

Ska väl ta och sätta igång här hemma, haft en slö morron. Lucas är ju ledig från dagis idag och han är igång och leker för fullt.
Kanske borde få nåt i magen också, Lucas åt samtidigt som Liam.

Helst av allt skulle jag bara vilja krypa ned i sängen och stanna där resten av dagen men det går ju inte riktigt ;)
Tur att solen skiner, även om det inte är nån vidare värme ute ännu.

Attjo!

Usch det verkar bara bli värre, jädra förkylning! Jag som hade tänkt hinna med så mycket. Får hoppas att det vänder snabbt nu istället.

Liam och Jens var iväg på en säljarrunda under eftermiddan, så han fick lite mer sålt idag. Lucas och jag stannade hemma och fixade mat och bakade en chokladkaka eller ja, chokladtårta heter den egentligen. Så den får stå i kylskåpet och gotta sig tills imorron em när Liam kommer hem från skolan.

De var och hämtade kläder och skor hos en på Erikstad också, som vi har fått. Och det blev fullt i bilen!
Både i bagaget och i baksätet står det säckar och påsar. Och det var bara en liten liten del av vad vi skulle få!
Ska bli skoj att gå igenom det imorron, vet att det är en hel säck med ytterkläder.
Alla möjliga storlekar på dem så det får bli att lägga undan en del i väntan på att Lucas ska växa i dem.

Ska ta och fixa det sista och sen väntar sängen, ska bli så skönt att lägga sig ned!

Bägaren är full....

Det finns en fröken på Lucas dagis som jag inte kan med och det som var igår och idag har fått bägaren att rinna över!

- Hon är inte trevlig för fem öre.

- Lämnar jag mitt barn på dagis så är det ju knappast för att en fröken ska kunna skrika på barnen.
  En incident igår, Lucas körde upp en av cyklarna lite grann på rampen upp till ingången och hon börjar gasta åt honom att den skulle absolut inte stå där. Han blev till och med ledsen!
Och två andra grabbar körde så att cykeln stannade precis vid gräset och medans de försöker vända så gastar hon åt dem att de inte ska köra ned för gräsmattan osv osv. Det syntes på dem också att de blev ledsna.
Ska en fröken behöva skrika åt barnen och skrämma dem för att de ska lyssna?!
Inte första gången vi hört henne gasta heller för den delen...

- Idag när Lucas kom så satt de och åt frukt, så han ville in och sätta sig och äta sitt päron. Och då säger denna fröken att det får han absolut inte utan att han ska vara ute. Jens blev arg och sa till att han visst skulle sitta och äta sitt päron. Så hon menade alltså att vi skulle lämna vårat barn ute, utan någon annan ute överhuvudtaget. Eftersom alla andra satt och åt sin frukt och då även fröknarna.

Detta är bara två saker som har hänt sen igår. Lucas vägrar att gå in genom dörren om han ser henne när man öppnar dörren in. Det säger en hel del. Visst han är lite blyg när han kommer till dagiset på morronen men han går ialla fall in. Ser han henne så får man lyfta in honom och han håller krampaktigt tag i en och blir ledsen.
Hur normalt är det?!

Sista dagen för den här veckan nu och förhoppningsvis är den fröken som är våran "kontakt" så att säga på dagis tillbaka nästa vecka. För det får bli ett snack om det här nu.

Trodde att det skulle bli jättebra även om det var en ny avdelning osv och han trivs jättebra med kompisarna och resten av fröknarna. Och då ska en fröken göra så att han blir ledsen och en annan mår dåligt för att lämna honom där.


Och nu när Jens var och hämtade honom så hade han frukten kvar ändå.....

Regn och rusk

Idag är inget höjdarväder direkt! Egentligen skulle man sitta uppkrupen i soffan med nåt varmt att dricka och med mysfilt och se på film. Perfekt väder för sånt men inte finns det tid.
Nog för att jag inte känner mig speciellt kry men sakerna gör sig ju inte själva direkt.

Vaknade imorse med en värre förkylning än tidigare och ont i halsen. Får hoppas att det stannar där bara.

Har flyttat hästarna till sommarhagarna nu under förmiddan också. Duggregnade bara medans vi gjorde ordning dem men självklart var det tvunget att komma en störtskur precis när vi hade börjat gå! Tur det inte är så långt att gå. Men jag känner mig inte mindre frusen nu direkt.

Men jag ska roa mig med att städa och tvätta. Är sugen på att baka en chokladkaka också så det ska jag väl hinna med.
Jens är iväg till sjukgymnasten nu för att få en tens, han vill ju inte ta morfintabletterna så nu ska han testa med den här istället. Så vi får hoppas att den gör nytta.

Ska väl ta och sätta igång igen så det händer nåt här.

Hundkursen

Bosco skötte sig galant igår på kursen. Tappade fokus några ggr såklart men det är ju inget konstigt alls med tanke på att det är första gången som alla hundarna träffas. Och han kan konsten att slappna av ;)
Hade en övning inne där vi skulle sitta på golvet med hundarna och de skulle ligga på rygg mellan benen på oss.
Alla andra hundar tyckte att det var inte speciellt kul medans Bosco fann det i sig och somnade!
De hade rätt roligt åt honom :)
Hade ju en otrolig tur med vädret, var så skönt att det inte regnade.

Annars igår då, uträttade lite ärenden, tvättade osv.

Egentligen skulle det ju ha varit judo för Liam igår också men starten är framskjuten då renoveringen av sporthallen inte är klar ännu så som det ser ut just nu så börjar det inte förrän v.38.

Farmor <3

Älskade lilla farmor är dålig och ligger på sjukhuset :(
Det får räcka med elände nu.

Tänker på dig, älskade farmor <3

Stan

Har varit på Af och skrivit in mig, hoppas på att allt är okej nu. Ska bara skicka in lite papper till Alfakassan. Bäst att påminna mig själv om att byta till Kommunal också...

Efter att ha det avklarat så var det dags att hämta Lucas på dagis, möttes av en kille som hade stora röda märken i ansiktet och de visste inte riktigt vad han hade gjort. Han hade ramlat på gräset hade han sagt till en fröken och de hade fått tvätta av honom osv. Men jag vill nog tycka att det kanske borde vara nåt annat än gräs han har ramlat på med tanke på hur han ser ut. Tur att det inte är dags att ta kort ännu.

Efter att han var hämtad så var det dags att hämta Liam på skolan. Och sen bar det iväg till stan.
Kom på idag att jag hade två presentkort, som de delade ut för ett par veckor sen, som bara gällde fram till idag så det var bara att ge sig iväg. Liam är ju i behov av byxor så det passade bra.

Blev ett stopp på Jula först för att kika efter nån bra tröja eller jacka som jag kan ha på hundklubben, hittade en softshelljacka billigt och en härlig tröja som fick följa med hem.
Sen var nästa stopp H&M för att utnyttja rabatterna. Hittade lite byxor som Liam testade och vi kom därifrån med tre st. Presentkorten var på 50:-/st så det gjorde ju lite. Så 247:- för tre par byxor var väldigt överkomligt :)
Och han var jättenöjd.

Sen var ett besök på McDonalds lovat. Och jag trodde ett tag att jag hade fått med mig fel barn från dagis?!
Lucas skötte sig i affärerna och han satt stilla hela tiden när vi åt och han tryckte i sig hela sitt Happy Meal och ville ha en hamburgare till som han också tryckte i sig! Och så åt han extra pommes frites också och äpplen. Det var liksom ingen botten i honom. Frågade om han inte hade ätit på dagis men jodå, det hade varit fisk och potatismos och han hade ätit massor enligt honom själv.

Väl hemma var det bara att lyssna på Liams läxa och fixa lite innan det var dags för lilleman att lägga sig.

Har kollat klart på tv:n nu så det är dags att fxa ordning det sista och sen styra mot sängen. Imorron är det dags för hundkurs och Liam ska testa på judo, men båda sakerna är ju på kvällen. Så dagen ska fyllas med städning osv osv.. Det finns att göra.
Får hoppas att det inte regnar imorron också bara. Nog för att det är rätt mysigt ändå med mörkret och dåligt väder men inte när man ska vara ute ;)

Grabbarna Bus


Taxi

Börjar bli lite smått irriterande nu. Det är sagt från första början att Liam ska hämtas vid 7.15 och första veckan kom de inte och hämtade honom förrän 7.30. Frågade då och då var det pga att det var rörigt nu i början, de hade inte bilar så det räckte osv.
Förra veckan kom de lika sent, det var nån gång som de kom lite tidigare enligt Liam.

Följde med honom ned idag när jag ändå tog en promenad med hundarna och när dyker taxin upp, jo strax efter 7.30!!

Så nu får det bli ett samtal till taxi och se hur de ska ha det! Lite onödigt om han ska behöva stå och vänta i över en kvart, inte så kul om det spöregnar!

God morgon

God morgon på er!

Lite segt att ta sig upp vid 6 idag när man somnade sent. Bara jag och Liam uppe än så länge, har precis serverat honom frukost. Ska väl ta och kvickna till ordentligt, nästan synd att man inte dricker kaffe nu. Sen får jag nog ta och sätta igång med lite här hemma. Lucas behöver ju inte gå upp ännu eftersom han inte ska vara på dagis förrän vid 9.

Nähä bäst att ge sig upp från soffan så man inte somnar ;)

Vilken dag!

Började dagen bra ialla fall, fick sovmorron!
Lite fix här hemma, hann med att få Lucas klippt också, bara två kvar med andra ord ;)

På em styrde vi ned till morfars lägenhet. Känns så fel när han inte finns där :(
Mkt känslor som for omkring inombords.
Fick med lite minnen hem ialla fall. Grabbarna fick leka lite med Melker idag också, det gillades!

Efter att vi var klara där så var tanken att vi skulle åka och handla. När vi kommer till Forsaström så blir vi omkörda av en Saab i en kurva och vi har den sen framför oss hela vägen till Åtvid. Och den kör på båda sidorna av vägen och kör hur galet som helst, höll på att krocka ett par ggr. Ringer polisen och självklart finns det ingen bil i Åtvid. Ägaren är hemmahörande i Linköping och polisen undrar om vi kan kolla vart bilen tar vägen och javisst vi kunde ju haka på. Polisen skulle snart dyka upp fick vi till svar, de lämnade Sturefors. Vi fortsätter att följa efter och inte förrän vi är vid Långåker så ringer de från polisebilen upp och undrar var bilen befinner sig. Förklarar då detta och eftersom de vet var ägaren bor så hoppas de på att han skulle åka över Hjulsbro och det gjorde han ju. Och de skulle stå lite längre fram på den vägen. Och när vi börjar närma oss Hjulsbro så ser vi en pikét komma farande med blåljus och han svänger in och vänder framför oss och sen ut igen. Och lite längre fram står en bil och väntar.

De får fatt i honom till slut, dock nästan inte förrän vid Hjulsbros fotbollsplan. Så vi kunde vända hemåt igen.
Om han var alkoholpåverkad eller inte vet vi ju inte, eller om det berodde på nåt annat ( han var över 70 år) eller om han bara körde så förbenat idiotiskt.

På väg hem från stan så ser vi en bil stå strax innan Dalabacken och en tant som står och pratar i telefon. Stannar till och frågar om hon behöver hjälp och det behöver hon ju. Bilen har dött och den går bara att starta en liten kort stund och så dör den. Hon hade stått där ett bra tag men inte en enda människa hade stannat för att hjälpa henne så gissa om hon blev glad! Så vi bogserade henne till Åtvid, ställde bilen vid Uffe och sen körde vi hem henne till Mosshult där hon hörde hemma. Jens har lovat att hjälpa henne flytta bilen imorron också till den verkstan som den ska till.

Sen kunde vi äntligen handla och bege oss hemåt! Klockan var halv 9 när vi kom hem och då åkte vi från Kvarnvik vid halv 6! Mkt tid som sprang iväg.
Var bara att stoppa grabbarna i säng och sen pusta ut i soffan.
Måste ta och fixa ordning lite grejer inför morrondagen men sen kan jag stupa i säng.

Har lite på agendan imorron. Måste till AF och skriva in mig, Golfen ska tillbaka till verkstan eftersom den inte är klar och då ska de fasen få se till att det blir en ny ruta på den också eftersom de gjort en spricka i den befintliga!
Tanten ska ha sin hjälp och så har jag lite pappergrejer att pyssla med. Och ja, sen finns det ju en massa annat också. Så tiden lär nog gå även om jag inte ska jobba imorron. Kommer att kännas lite konstigt dock.


Yes!

Frida gjorde det igen!! Världsmästartiteln är fortfarande hennes!

Frida, du är ju bara bäst!!!

På promenad




Busfabriken

Dagens besök på Busfabriken var jättetrevligt. Trevligt sällskap av Bisse, Ulle och Melker.
Och grabbarna körde järnet :) Man skulle kunna tro att det fanns en dusch nånstans ;)
Efter lite mat så blev det fullt ös igen och det avslutades med en glass :)












Tack för en härlig dag :) Grabbarna hade jättekul :)

<3


Älsklingen kom hem med fina blommor igår <3

Lördag

Hann inte riktig med att blogga igår, somnade nämligen istället ;) Var pensionärsvarning på mig igår ;)
Slocknade runt 20-tiden i soffan och gick vidare till sängen vid 21. Vet inte när jag kom i säng så tidigt senast!
Men ja, jag kände mig lite piggare imorse :) Vaknade vid halv 7.

Bara Liam som ligger och sover ännu.
En herre som hade åkt hem till en kompis igår istället för att åka hem, utan att ha fått lov till det!
Nog för att vi förstod var han var så det var bara att åka och hämta hem honom. För inte sjutton fick han vara kvar när han inte hade fått lov till det från första början.

Sista dan på jobbet var ju igår, en aningen tungt kan man säga. Var och hämtade en tårta på Sandelius
på morronen som vi skulle smaska på till fikat, en pärontårta. Och den var riktigt god!
Tur var väl det med tanke på vad de kostar.
Kul att vara omtyckt av alla i stallet också och även om det inte går så är det skönt att veta att de i stallet vill ha kvar mig. Tyvärr så är det ju inte dom som bestämmer, annars hade jag inte behövt oroa mig.




Idag blir det fullt upp. Ska till Busfabriken med Bisse, Ulle och Melker. Och sen ska vi hinna med en sväng till djuraffären Arken som har familjedag idag och så lite annat. Loppisen på Erikstad hinner vi nog tyvärr inte med för jag tror inte att de står så länge.
Är ju annars lite nyfiken på den nya familjemedlemmen, Nisse, hos svärisarna ;)

Nu börjar jag bli en aningen hungrig, frukost vore gott! Nästan så hungrig att jag kan tänka mig att väcka Liam ;) men nä han får sova, inte ofta han tar sovmorron direkt!  

Kompis, det går bra nu

Eller ja man kan ju hoppas på det iaf :)
Mötet gick kanon och jag kommer snart att finnas som tillgänglig vikarie inom barnomsorgen. Måste bara vänta på att pappret från belastningsregistret ska komma så jag kan lämna in det. Kunde visst ta 1-2 veckor innan det kommer. Sen är det bara att hoppas på att man blir bokad också ;)

Sista dan på jobbet imorron och det kommer att kännas tungt. Var och beställde tårta idag som ska hämtas imorron bitti, som vi ska smaska på till fikat. Den såg smarrig ut iaf så vi får väl hoppas att den är det ;)

Roade mig med att putsa fönstren i fikarummet idag med, välbehövligt om man säger så. Fasen vad jag fick gno!
Men vilken skillnad sen :) Har lite mer som jag ska fixa därinne imorron.

Ska ta och göra ordning det sista och sen stupa i säng. Två nya hästar väntar i stallet imorron, blir spännande att se vad det är för pållar :)

RSS 2.0