Försäkring, till vilken nytta?

Just nu är det bara lite för mycket. 
Min egen hälsa är inte den bästa riktigt ännu efter förra veckans sjukhusbesök, stress kring många andra moment och så nu med fuktskadan... 
Andra vändan med försäkringsbolaget blev ju inte bättre. 
I första vändan så skyllde de på yttre påverkan och då gällde inte försäkringen. 

I andra vändan nu så visade vi bilder på en vattenläcka som var för länge sen men som kan ha påverkat. Nu har vi väntat på svar i nästan 2 veckor och idag fick vi svaret.. 
De skyller på att företaget som gjorde den gamla kulverten och dragit in rören i huset från den osv har fuskat, det är alltså inte gjort rätt, så det kommer inte heller gå på försäkringen. 
Och företaget finns inte kvar längre.. Så vi står och stampar på ruta ett igen. 

Nog för att försäkringar kan vara bra att ha men det är så himla mycket klausuler för allt hit och dit. Vilket gör att det är mycket som inte gäller, men ändå ska de ha bra betalt för att man har försäkringarna där. 

Som när Love haft sönder våra tv-apparater, senast fick vi sagt att vi ska hindra honom från att ha sönder dom?! För att snart kommer det inte att gå på försäkringen. 
Det går på en millisekund när han blir arg så hur vi ska kunna hinna hindra honom vet jag inte riktigt. 

Så just nu vet vi inte hur vi går vidare med skafan. Och bara det är en stor stress. Det luktar ju illa i hela badrummet sedan hålet togs upp plus att om det blir kallt nu så kommer det frysa i rören och pumpen.. 
Roligt nästan jämt att bo i hus.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0