Lovet sprang iväg..

Ja lovet sprang iväg. Vi började det med sjuka barn och avslutade det med sjuka barn. 

Men fredagen som lovet började så startade de med att gå på disco, som Lucas klass anordnade. 
Var tre väldigt glada men trötta barn som kom hem från discot. 
Leon hade mest göra med att äta godis :) 

Idun fick egentid med mamma under tiden som de andra var iväg. Hon gick och frågade hela dagen om det inte var kväll snart så de andra skulle åka :) 
Det blev mys i soffan med lite popcorn och ostbågar. Hon lyckades slumra till en liten stund men vaknade snabbt och sa att hon kunde ju inte sova nu när hon var helt själv :) 
 

Annars har det varit mycket tråkigheter på lovet. Sjuka barn och mitt läkarbesök i måndags slutade med att jag blev inlagd över dagen under onsdagen. Blev en väldigt lång dag på sjukhuset och så ett födelsedagsbarn hemma som inte ville fira utan mamma. 
Försökte att ändra dag för att bli inlagd men det var så fullt överallt, blev ju inlagd i Norrköping för att det var smockfullt i Linköping. 
Efter lite tvekan från läkaren så fick jag iallafall åka hem på kvällen, fick vänta i 4 timmar på att hon skulle komma så jag skulle bli utskriven. 
Var så skönt att komma hem och om inte annat att få äta lite och sen krypa ner i sin egen säng.
 

Annars så har lovet mest bestått av hemmapyssel, att ta sig igenom dagarna, att få syskonen att hålla sams och att ta hand om sjuka barn.
Började med Leon, sen Idun och Malte och sen Elsa och Love och i söndags sjuknade Lucas in. 
Det är feber, halsont och snuva. 
Love är den som klagar mest på huvudvärk men han är just nu utan glasögon också... 
Han bröt sönder sitt andra par, för att Elsa inte gav honom fjärrkontrollen när han ansåg att han skulle ha den... 
Och det andra paret hade han sönder några dagar tidigare.. 
Så just nu har han inga.. Och det är två veckors väntan på att de ska komma hem lagade. 
 

Så just nu letar jag mig idiot efter hans gamla par. De är rätt snarlika i styrka och det är bättre än inget alls. Lite tur i oturen att han är hemma sjuk just nu, så jag har lite mer tid på mig att vända upp och ner på huset i jakt efter dom. 

Hoppas på att alla kryar på sig snart, Lucas är den som är hängigast just nu. Han har jätteont i halsen så han knappt kan dricka och lite feber till och från. 
Han som har svårt att sova annars, sover nu jättemycket, vilket definitivt är ett teckan på att han är dålig. Inatt sov han 10 timmar, han var vaken någon timme imorse och sen har han sovit sen dess igen. 

Vi har även påbörjat projektet att bygga upp en vägg och göra ett rum till grabbarna. Känner att det är väldigt mycket projekt på gång och det är kaos i mitt huvud. Ska bli så skönt när det är klart! 
Men just nu är det Liams hus som är högst på listan och så det här med grabbarnas rum som varvas lite med Liams hus. 
Och så inväntar vi nytt besked från försäkringsbolaget ang badrummet.. Först så sa de nej till ersättning för att det skulle vara pga problem utifrån. Men efter att ha kollat nogare på det så är det helt omöjligt att det beror på det. Så ny vända och nu tar det längre tid, väntat på besked i över en vecka nu och jag skulle väldigt gärna vilja ha svar nån gång för som det är just nu så är det jädrigt kallt inne på det badrummet eftersom elementet inte orkar att hålla värmen. 
Och blir det ännu kallare så är risken att det kommer att det kommer att frysa i rören. 
Handläggaren som har hand om ärendet är typ aldrig där heller. När man än ringer så är hon på kaffe, lunch eller så flexar hon.. Som igår skulle hon vara tillbaka 14.30 fick vi sagt av en kollega till henne, visst då var det upptaget i telefonen, 10 min senare så hade hon gått för dagen.. 
Så vi får väl se om det går att få tag i henne idag. 

Återgivningsmöte idag med skolan och BUP ang Love, som tur är via Meet. 
Vi skulle fått ha Idun och Malte längre på förskolan idag pga det så vi kunde ha mötet i lugn och ro, men då blev alla barn hemma istället sjuka.. Så det kan bli intressant att se hur det går utan störning, se om det går att lyckas få Malte att sova en liten lur vid den tiden men jag tvivlar. 
Han sover ju aldrig middag hemma längre, han vägrar att sova på dagen nämligen. 
På förskolan går bra att sova någon timme och han kan slockna en stund i bilen ibland. 

Men nu ska här slängas ihop en tårta innan det är dags för mötet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0