Kaos

Ja just nu är det mest kaos i mitt huvud. Det är lite mycket på gång så att säga och kroppen börjar tycka att det är lite mycket. Det har varit lite för mycket för kropp och knopp den senaste tiden så den vill nog ha lite lugnt runt sig. 

Badrummet kommer vi förhoppningsvis igång med renoveringen nästa vecka. Vi har vår Karlberg till att hjälpa till med att ta upp golvet och gjuta. Måste jaga mattläggare som vi ska försöka passa in också. 
Sen måste vi bygga ett litet "hus" till pump, reningsverk osv på utsidan av huset där allt som står inne i badrummet nu gällande vattnet kan flytta ut. Gör vi inte det så innebär det att vi är utan vatten helt under hela tiden som badrummet renoveras och det funkar ju inte riktigt. 

Ny garageport ska sättas dit om två veckor, Hasse från Östgöta Portservice var här igång kväll och mätte osv. Den gamla tar ju inte tätt vilket det behöver göra med tanke på att bergvärmepumpen osv står därinne. Och innan porten kommer upp så ska det gjutas lite på sidan av där alla rör osv går in eftersom det var tvunget att bilas upp för att få in de nya rören. 

Om två veckor hoppas vi också på att kunna gjuta plattan till Liams hus, det behöver göras innan snön kommer och nu är det en stoppform kvar att göra, möjligen två, för att cementen ska ligga kvar där, 

Inomhus går det framåt. Tapetserade väggarna igår så idag ska de ställas på plats och skruvas fast så vi kan montera dörren. Sen är det bara att ta tag i insidan. 

Som ni ser är vi inte sysslolösa 😅 
Mest jobbigt är badrummet, för vi har ingen aning om hur länge vi blir utan och hur vi ska få ihop saker utan att tex behöva vänta på mattläggare i flera veckor osv. 

Dagens plan är som sagt att få väggarna på plats och få dit dörren, det ska lastas till tippen, det ska börja lastas till skroten och så ska det fixas med nästa form till Liams hus. 
Plus att jag ska tvätta Johan och Maddes tvätt och vår egen, har en del skoljobb att göra med Love och så allt det andra vanliga. 

Lucas är fortfarande hemma från skolan men är lite piggare nu, mest hostan som är jobbig för honom. Men jag hoppas att den börjar lätta snart också. 
Love bör kunna gå till skolan imorron såvida det inte blir några bakslag igen. Idun och Malte blir hemma den här veckan från förskolan också, Idun har också en envis hosta som inte vill ge med sig.
Elsa och Leon är tillbaka i skolan sen igår, så nu är det bara att hålla tummarna för att de håller sig friska. 
Med våran tur så kommer vi åka på magsjuka när vi bara har en toalett sen 🙄

Bäst att ta och sätta fart här nu så man hinner så mycket som möjligt. 

Ha en härlig tisdag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0