Så var vi inne i mars

Dagarna flyger förbi, lite längre dagar skulle inte sitta fel 😅

En ny vecka har startat och en sådan med en hel del möten. 
Dock så fick både Lucas och Love sina tider till tandsköterskan avbokade denna vecka då hon var sjuk. Så några mindre tider iaf. 

Men idag har Love varit på Ögonkliniken igen. 
Han var för ca 2 v sedan och då fick han en akuttid då han var hos ortoptisten hade tagit bilder på sina ögonbottnar och han då hade ett skuggat område på ena ögat som de ville kolla så fort som möjligt. 
Det området syntes dock inte den gången, skönt nog. Så det hade förmodligen bara blivit en skugga när de tagit bilderna. 

Idag var det en läkarkontroll. Han har väntat på den tiden sen i somras, så det var ju på tiden. Är ju lite förändringar. Och hans skelning är rätt så stabil men just nu är det inget som görs något åt. 
Men enligt läkaren som han var hos så kommer han att få göra en operation när han blivit lite äldre. Skelningen ska bli helt stabil innan den ska göras, för annars kan man få göra om den efter några år. 



Sen har vi varit och beställt nya glasögon till både Love och Idun. 
Love bestämde sig rätt så snart men Idun velade en hel del 😅 
Hon vill ju helst inte ha glasögon alls, fortfarande. Men nu snöade hon in sig på ett par rosa med guld på kanterna 😉 Så nu kan vi ju hoppas att hon vill använda dom mera. 

Har även hunnit med att åka och byta en höna utanför Linköping, det blev lite fel när vi köpte kycklingar av henne i somras och vi fick med oss en annan ras än vi skulle ha. 
Så vi lämnade en höna och fick en annan 😊 

Även haft utvecklingssamtal för Elsa, via telefon såklart såhär i coronatider. 
Precis som vi känner så går det framåt för henne rätt så rejält. Är så glad att vi valde det här alternativet till henne. För hon har blommat ut ordentligt. 
Fasar lite för när hon ska byta skola, till mellanstadiet, för där finns inte den här möjligheten till stöd. Det vet vi ju sedan innan med tanke på hur det är för Lucas. 

Nu ska det fixas middag och få lite annat gjort innan jag kan ta kväller 😊 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0