Neurologen

Igår hade Liam ett besök hos neurologen på sjukhuset, blev ett besök på 1,5 timme. 
En hel del prat för att gå igenom allt och sen lite undersökningar. 
Läkaren vet ju inte alls vad det beror på utan det kommer ju att bli några fler undersökningar. 
Bla kommer det att bli ett nytt EEG, fast under sömn denna gång. Ett sånt visar tydligen mycket bättre än ett som man gör i vaket/vilande tillstånd. Och om det inte skulle visa något så kan det bli aktuellt med en långtidsmätning av hjärtat. Och där pratar vi isf om nån vecka eller två. Så vi får väl se var vi hamnar. 

Han la till lite fler blodprover till den listan som Liam skulle gå och ta på vårdcentralen igår. Han skulle ju ändå dit för att ta prover för sköldkörteln så då kunde han ta resten samtidigt också. Och det blev visst en del, för när han tar bara för sköldkörteln så är det två rör och nu fick han lämna fem rör.  
Vet att han skulle kolla om alla vitaminer igen bla, folsyra hade han tydligen brist på sist när det togs i augusti men han har ju inte fått nåt tillskott av det, läkaren har inte sagt nåt heller för den delen. 

Så nu är det först bara att vänta på att hans ena läkare ska ringa ang provsvaren på sköldkörteln, om den har börjat gå ner igen nu så att medicinen kan sättas in eller vi ska vänta ytterligare. 
Hon brukar vara snabb på att ringa så fort hon har svaren så jag hoppas på att hon hör av sig den här veckan. 


</div

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0