Första veckan tillbaka...

Första veckan tillbaka på förskolan har gått relativt bra. 
Elsa och Love var inga problem, de sprang glatt in och lekte. Elsa hade varit lite orolig första dagen och var tvungen att kolla med fröknarna att vi kom och hämtade dom sen och frågade efter oss några gånger. 

Leon har lämningarna inte varit så roliga med.. 
Jens lämnade i tisdags och det blev ledset ett tag men det gav sig efter ett tag. 
Och i onsdags var det min lämning eftersom Jens var på väg till Jönköping. 
Som väntat så blev det ännu värre då, eftersom han är rätt mammig. Jag kunde knappt föreslå något eller prata om att gå förrän han tjöt och krampaktigt höll i mig. 
Tillslut satte vi honom i vagnen så jag kunde gå, han var dock inte med på noterna. 
Utan L fick hålla fast honom i vagnen för han skulle slänga sig ur. 
Men sen hade det gått bättre såklart. Varit glad, lekt och ätit. 

I torsdags var det samma sak igen, blev väldigt ledsen när Jens lämnade och den nya fröken som börjat tog upp honom vilket de tidigare sagt att de inte ska med tanke på att de har hållt på att tappa honom flera gånger när han blir arg.. Han blir som en fiolsträng och slänger sig bara åt sidorna. Men nu är det ju som sagt nya fröknar, vilket inte gjorde saken bättre men den han är van vid var inte där just då. 

Han har velat åka till förskolan på morrnarna, går glatt till bilen och in på gården. Men sen är det ju det där med farväl, men man vet ju att det går över efter en stund. Och de kan ju alltid ringa. 

Idag var han dock glad över att inte behöva åka dit. Han kramades länge och sa att han ville vara hemma. Och när vi tog på kläder eftersom vi skulle iväg till Åtvid så blev han jättearg och skulle ta av sig kläderna igen för han trodde att vi skulle åka till förskolan. 

Elsa och Love hade dock gladeligen åkt till förskolan idag också. 

Förhoppningsvis lossnar det snart för Leon. Nu blir det ju lite knasigt eftersom det bara blir nästa vecka och sen har de påsklov. Så då blir det ju ett litet uppehåll igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0