Virus

Lucas koll på vc visade ingen halsfluss iaf, skönt nog. Även om han har det riktigt jobbigt. Hans förkylningsastma gör ju inte saken bättre, då andningen blir jobbig för honom i samband med febern. Imorron får det nog bli till att rensa luften i hans rum ordentligt och så i med lite eycalyptus. 

Trots att han har haft 39.2 som högst så har han drömt mardrömmar och han ser saker, som tex att hans ena hylla (den stora expedithyllan) höll på att välta. Och det är väldigt länge sen vi såg honom så här hängig och ledsen. 
Hade det inte blivit bättre tills början av nästa vecka så skulle vi återkomma, eller om han blev sämre i helgen så fick vi ju söka jouren. 
Så vi får väl se var det bär iväg. Och hoppas på att de små klarar sig. 




Fredagar är egentligen Jens "lediga" dag från andra jobbet. Men det blev ett egenbok nu ikväll, då det passade dom bäst och han vet ju inte riktigt hur helgens bokningar ser ut. Eller jo, morrondagens vet han ju nu eftersom bokningarna skickas ut varje kväll. Så imorron har han en kvällsbokning i stan. 

Vore ju lite bättre om man fick reda på bokningarna lite längre i förväg men det är så dom jobbar. 

Nu tänker jag krypa ner i sängen och hoppas på söööömn. Har en hel del att göra imorgon, tanken var att fixa en del ute men de senaste dagarnas väder har lett till att det är isgata i större delen av trädgården vilket innebär att barnen knappt kan gå nånstans. Så vi får väl se hur det ser ut imorron. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0