Halsfluss?

Igår blev det en sväng till stan på em då Jens hade möte med sin nya läkare, då hans tidigare är sjukskriven på obestämd tid. Och ska han få ut sina mediciner så måste han ju ha en läkare som träffat honom. 

Efter det så blev det att hämta några säckar hö som vi fått och en snabbsväng på Maxi. 

Sen hade Elsa koll på vc hos en sköterska, då vi upptäckte som blåsor under ena armen. Som vi misstänkte så var det mollusker och de kan finnas kvar i upp till ett år och det fanns ingenting att göra åt det. Eller.jo, googlat man och kollar 1177 så finns det men inte enligt sköterskan. Har fått lite andra tips också som skyndar på det. 


Jens fick hämta hem Lucas från skolan igår också. Huvudvärk och så feber, han låg och sov i soffan i klassrummet när han kom. Och ja, han är inte så kartig. 

Supersvullen i halsen, vänstersidan är helt igensvullen. Och så feber, rejäl huvudvärk och hosta, han pratar ungefär som Nasse. 
Och med tanke på hur snabbt han utvecklar saker, som tex halsfluss så har han en tid på vc i em för bla halsprov. Så vi får väl se vad det visar. 

Vi har klarat oss länge från sjukor, förutom lite förkylningar då. Konstigt nog var vi friska på Lucas födelsedag och zdt är nog 6 år sen sist. Men vi klarade oss tydligen inte nu i vabruari...

Nu ska jag fortsätta ägna förmiddag till att tvätta och städa. Det gör sig ju inte självt, tyvärr 😉


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0