Snuvigt och oroligt

Ja, provet på jouren visade att jag inte hade halsfluss även om jag hade många symtomer för det. Så jag gick därifrån utan någon hjälp. Så det var bara att härda ut helt enkelt. 
Just nu är det lite bättre, så det är väl bara att hoppas på att det fortsätter åt rätt håll. 

Liam var till vc med sin hosta igår men han kan ju tyvärr inte få så mycket hjälp eftersom han inte kan ta någon flytande medicin. Så han fick en receptfri tablett utskriven, blev ju bara nån krona billigare än att ha köpt den direkt på apoteket. Så ja, vi får väl se om den gör nån nytta. Han tyckte den dämpade lite igår men jag tycker han hostar lika mycket som innan. 

Annars är det väl lite småförkylt hos oss allihopa. Idun äter ju fortfarande penicillin också. 
Lucas dras med näsblod varenda dag. Hans ena fröken trodde det berodde på att han är förkyld men såhär har han aldrig haft det. I lördags kom det så mycket att hela munnen blev full också, var ett smärre blodbad här. 
Och han får det inte vid nåt speciellt tillfället. I lördags fick han det när han satt i soffan. I söndags en gång när han var ute och lekte och sen en gång när han satt med datorn. Och igår kom det när han hade lagt sig ner.. 
Så nu har han ständigt papper med sig i byxfickan så han har papper nära till hands om det kommer. 

Just nu känns allt bara som för mycket.. Oroliga tankar kring Love, läste det som finns att läsa i hans journal när man loggar in. Står inte mycket men det lilla som finns är oroväckande. Hoppas innerligt att de har fel. 
Hoppas på att få nåt besked innan jul för de här tankarna tär på en. Att det är så enkelt att blodproverna visade fel för att de hade för lite blod.. 
Att det bara är en npf-diagnos och inte det här... 


Kommentarer
Postat av: Elin

Hoppas ni får svar snart. Den där väntan är inget rolig. Lilla Love ❤️

2017-12-19 @ 12:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0