Stan, storhandlingen och Mini-z

Ytterligare en helg som går mot sitt slut.
Känns som det knappt varit några lediga dagar....

I fredags var vi inne i stan och beställde glasögon till Love. Han fick testa lite olika och tillslut hittade vi ett par som passade och han fick välja färg. Kan ju säga att det var bra mycket bättre personal än här i Åtvid!
Han får även såna bågar baktill, kommer inte på vad de heter nu bara för det, men så att de sitter kvar bättre.
Kollade även vad det skulle kosta om vi ville ha ett extra par och de skulle kosta 749:- . Men de tyckte att vi skulle börja med de här och se så de blev bra. Så får vi beställa senare sen.

Tog oss en sväng till BR för att kolla några julklappar och så ville Love gå lite mat. Vi uträttade några ärenden först, hämtade ett par skor till Leon bla. Love slocknade under tiden så han fick en snabbvila innan lunchen. Den ville han inta på McDonalds, men noga att han bara ville ha pommes och dricka.
Snabbsväng in på Maxi och ÖoB och sen var det dags att hämta Elsa och Leon som var hos farmor under tiden.

Igår åkte jag, Liam och Idun in och storhandlade. Behövde fyllas på lite.

Man ser hur det arbetar i hjärnkontoret hos vissa. Och man får höra, "oj så mycket, det måste ju räcka en hel månad".. Och man får svara att det kanske räcker nån vecka... Tur de inte visste att jag handlade en hel del på Maxi och ÖoB också 😉

Medans vi var och handlade var Jens och de andra barnen iväg och hämtade foder till hästarna.

Idag har det röjts i pannrummet och lite ute. Börjat få in lite ved i pannrummet också. När Idun vaknade knallade jag in och slängde ihop lite fika.

Chokladbollsrulltårta
Elsa håller Idun sällskap och spelar musik för henne.

På eftermiddan gav sig Jens och de stora grabbarna iväg till Mini-z banan. Liam skulle testa sin nya bil. Och ena killen hade några som han skulle sälja så Lucas fick provköra också. Och han gillade det rejält så han har nu köpt sig en Mini-z också.

Här hemma roade vi oss med att laga mat och städa, eller ja, några kollade på film i Lucas rum och varvade med lek lite då och då.

Idun ville bli buren så jag är så glad för sjalen!

Trött men för nyfiken för att sova.

Efter att ha vaggat omkring och dansat så slocknade hon.

Nu väntar sängen så man hinner få sig lite sömn innan klockan ringer. Känns visserligen inte som att man nånsin sover. Fyller på med järn, b12 och zink iaf så får vi väl hoppas att det fyller upp nåt. Känner dock att kroppen strejkar mot mera, så försöker bromsa mig själv innan jag hamnar på samma ställe som innan Idun.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0