Fredag

Och så var det äntligen fredag. Inga större planer för helgen, familjen behöver kurera sig. Lite jultidningar behöver köras ut dock då de kom hem idag.

Igår fick Leon tabletter utskrivna iallafall. Vi söker ju våran bvc-sköterska i onsdags men då var hon inte där så igår ringde hon upp. Och hon blev förbannad på läkaren som inte lyssnade. Så hon skulle prata med honom. En timme senare hade vi ett recept på tabletter istället. Han är tydligen knepig när det kommer till allt.

Igår bakades det lussekatter här, gjorde bara en enkel sats så det är inte många kvar nu. Fikades på dom igår och så var pappa här idag så vi tog dom till fika. Se om jag hinner med att baka mera i helgen.

Elsa passade på att läsa för småbröderna också.

Våran lilla bokmal

Kom en massa snö igår också. Lycka hos barnen, tror inte den blir kvar så länge dock.
De var ute och lekte i den när Lucas kom hem från skolan. Leon ville så gärna gå ut också men han fick snällt stanna inne idag.

Min Idun säger Love

De gillar sin lillasyster iallafall. Alla tre var starkt emot att morfar skulle ta med sig Idun hem för det var minsann deras Idun. Elsa kompromissade och så att morfar kunde få prata med henne iallafall 😊

Klänningligan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0