Babyskydd och skor

Dagen blev inte riktigt som vi hade planerat. 
Tanken var hemmafix plus att Jens skulle köra bort ved. 

Men så hittade jag en annons på en loppissida på ett babyskydd och hon hade haft den ute ett bra tag men inte fått den såld då hon inte hade basen till den. Och vi har ju en bas som vi köpte extra till förra stolen som har passerat bäst före-datum. Så vi slog till och fick den för 150:- dvs som hittat! Bara två år gammal också, många säljer dom ju tyvärr även efter att de är förbrukade så det är tur att de är stämplade. Hon hade tom sparat kartong, plast och alltihopa till den som den låg i. 
Så nu är det avklarat till lillskrutt. 
Var även och hämtade en gravidkudde, se om det kan göra nån skillnad för foglossningen. 

Drog med hela familjen in eftersom Liam behövde nya skor. Tog ett tag att hitta några, eller ja helt klart är det inte ännu för han köpte bara ett par jobbskor idag. Så vi får fortsätta jakten en annan dag. 

Hem och fixa lite medans Jens körde ved. Och alltid är det ju nåt som går sönder så imorron måste verkstan ringas. Hoppas på att de kan komma ut snabbt eftersom vi måste ha den, dels för att köra i skogen och köra foder till hästarna. 

Jens upptäckte även att dörren till skogskojan stöd öppen så frågan är om de som vi hade påhälsning av förra veckan även varit inne där. 
De tömde traktorn på all diesel och tog en dunk med olja som stod i den på natten mellan måndagoch tisdag. 
Får väl vara glad att de inte kan slanga volvon eller bussen. 
Men är ju väldigt mycket dieselstölder häromkring just nu. Så ingen idé att ha traktorn fulltankad för de lär väl hitta tillbaka. 
Just nu står ju traktorn nere i hagen och kommer inte en centimeter eftersom framaxeln är av. 

Så nu står den ju ännu bättre till för dom. Visserligen spelar det ju ingen roll för dom, vill dom ha nåt så tar dom det ju var det än står. Typiskt nog så ser inte kameraövervakning där traktorn brukar stå. Får ändra på det. 

Nu ska här sovas, en fullspäckad dag väntar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0