Stan

Idag har vi tagit en sväng till stan, mindra bra dag att göra det på bara. Varmt som sjutton men ett måste. 

Vi var på jakt efter flytvästar till Elsa och Love och så skulle lite presenter inhandlas. 
De flytvästarna vi skulle ha var såklart slut så det fick bli ett par lite dyrare. Två par Helly Hansen baby, 5-15 kg, till dem blev det. Ser ju inte så bekvämt ut att ha dem på sig, de provade här hemma ikväll, men det är ju inte huvudsaken. 
 
Sen blev det presenter inhandlade så nu behöver jag inte tänka på det. När vi väl började bli klara så kom vi på att det kanske inte finns nån flytväst åt Lucas, ringde och kollade och ingen i hans storlek fanns. 
Så det var bara att sätta igång och jaga en till honom också. 
Hade sett på Biltema när vi var där tidigare på dagen men när jag väl kom dit så var de slut. 
ÖoB hade inga heller, XXL där vi köpte Elsas och Loves hade inga kvar heller.. Och många ställen vi var på hade inga alls. Sen kom vi på att Jula kanske hade så det fick bli en sväng dit. Och där hade vi tur, för de hade. 
Så nu har alla flytvästar. Tur det finns några ställen att välja på, även om vi höll på att få gråa, eller ja mera gråa hår, på köpet. 

Men så skönt det var att komma hem! Att komma ut i den lite friskare luften, mot stadsluften. 
In med det som hade handlats och sen sätta igång med middan. Idag fick det bli pastasallad och så grillade vi lite kyckling till det. Kände inte för något varmt direkt idag. 
Satt ute och njöt i skuggan under tiden det grillades. 

Väntar på att det ska bli lite svalare i sovrummet, var 28 grader därinne.. Inte speciellt lockande att gå och lägga sig.. Har ställt in ac:n en sväng så snart är det nog lite svalare iallafall. 
Sköna dagar och svalare nätter skulle inte sitta fel så man kunde sova om nätterna iallafall. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0