Uppåt

Dagens besök på bvc gick bara bra, lilleman hade gått upp 65g sen i fredags och har nu passerat 4kgs strecket. 

Dagens vikt blev 4015g och längden stannade på 54,5 cm. 
Hade en annan sköterska än vad vi brukar idag då det hade kört ihop sig lite för henne. Hade fått stressa iväg dit imorse annars. Hade ju egentligen inte tid förrän 13 men hon ringde vid 8 och undrade om vi kunde komma så fort som möjligt istället. Men fick en tid till H istället vid kvart i 11. 
Men hon kollade reflexer osv och kunde kryssa i en hel del i hans papper ;) Även svarsleende och att han följer saker med blicken. Leendena kan vara lite svåra att locka fram men de har börjat komma lite då och då :) 

Så imorron väntar det där läkarbesöket. Vet inte riktigt vad hon ska göra med tanke på att han har börjat gå upp i vikt nu och det är ju bara att fortsätta på samma spår. 
Men vi får väl se vad hon säger, hon är ju riktigt bra iallafall :) Love charmade henne totalt på sitt läkarbesök för ett tag sen :D Men så är han ju vårat lilla charmtroll som tar de flesta med storm ;) 

Jens har varit iväg till vårdcentralen idag, både med foten och med ryggen. Det sas att han skulle få komma till en läkare vid namn Ali och som var ortopedläkare, men när han väl kom in till honom så visade det sig att han bara var sköterska... Så hur hon i receptionen tänkte vet jag inte.. 
Domen blev ialla fall inflammation i foten och så en kraftig inflammation i ryggen.. Så det är vila och tabletter som ska göra nytta nu. 
Han trodde inte att det var diskbråcket/stängerna, eller ja han lyssnade inte så mycket på det helt enkelt. 
Så vi får väl vänta och se, annars får det bli att få en tid till våran husläkare istället. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0