Bvc och 1-årsvaccinering..

Igår var vi iväg på bvc-besök. Var lite tveksam till om vi skulle åka först då Elsa har haft några prickar i ansiktet som vi först trodde var vattkoppor, går nämligen det på Lucas dagis. Men det kom aldrig några blåsor så vi bestämde oss för att åka dit. 
Och Kerstin kollade på dem också och kunde inte få det till vattkoppor hon heller. Och nu har de bleknat massor och är på väg att försvinna så det var nog nåt annat. 

Två veckor sen vi vägde sist.. 

Vikt: 8190g (+350g)
Längd: 71 cm (+1 cm) 
Huvudomfång: 45,6 (+0,1 cm) 

Så nu hade hon ökat på mera än förra gången som bara var 180g på lite mer än en månad. Men hon följer sina kurvor jättefint! Hon kunde allt som hon skulle och visade att hon både kunde krypa och gå utmed möblerna. Bubblade för fullt och stod i för fullt :) 

Sen var det ju dags för de där sprutorna. Fick leka lite på golvet under tiden de gjorde ordning sprutorna och sen var det bara att lägga henne på bordet igen. Känns hemskt att behöva hålla fast benen på henne men det måste ju göras. 
Denna gång kom det dock mer än ett pip, det blev ett skrik men så fort hon fick komma upp så var det bra igen. 
Och sen kunde hon skratta igen. 

Nu dröjer det ett tag tills nästa besök. Är ju egentligen inget besök förrän vid. 18-månaderskontrollen men de erbjuder ju ett besök runt 15 månader också som man får boka in själv. Får väl se om vi tar det i samband med att bebisen har kikat ut eller om vi tar det tidigare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0