Fredag

Jaha, snö idag också, desto mera dock.. 
Ingen taxi som hämtade Liam idag för de kom inte fram. Blivit rätt bra drivbildning på vägarna tack vare blåsten. 
Och Liam hade ont i magen så han fick vara hemma idag. 
Nu har det plogats här ialla fall. 

Liams lärare har ju varit sjukskriven sen mitten av december pga en operation men åh vad jag längtar tills hon är tillbaka, vilket förhoppningsvis är på måndag. 
Vikarien börjar gå mig på nerverna. Ringer man och sjukanmäler, nu har man ju fått ringa till skolan där man talar in på en telefonsvarare, så ringer hon upp och ifrågasätter varför han är hemma. 
Idag var det samma visa. Jens ringde och talade in att han var hemma dels pga snön, då Golfen inte startade på morronen då motorvärmaren inte suttit i och sen att han hade så ont i magen. Han har haft ont i magen sen i måndags men har gått till skolan ändå men idag var det värre. 
Då ringer och hon det första hon säger är att hon efterlyser Liam. Och ifrågasatte varför han inte kom pga snön tex. Att det också hade sagts om magen struntade hon i. Och det är ju fasen vårt fel heller att taxin inte kommer. 
Kommer Liam till skolan vid 5 över 8, de börjar 10 över, så gnälls det för han ska minsann vara där senast kl 8. 
Ja det är inte det enda som det gnälls om, det finns betydligt mycket mera, och att de flesta av barnen inte tycker om henne börjar bli lätt att förstå, framför allt om hon är likadan i klassrummet som hon är när man pratar med henne.
Nä, det ska bli sååå skönt när rätta läraren är tillbaka!! 

Idag läggs det golvspån i Elsas blivande rum. Blir väl inte riktigt klart idag tror jag, om vi inte fortsätter sen när pappa har åkt hem. Men måste in till Åtvid en sväng också för att handla lite inför helgen. 
 
Ska väl sätta fart med att fota lite kläder som ska läggas ut på bloppis, har haft det stått i ett par dagar nu så det är bäst att ta tag i det nu så att det blir gjort.

Kommentarer
Postat av: Elin

En mer osympatisk människa får man nog leta efter, verkar det som! Är väl en stadsråtta, som inte fattar att det inte alltid går att ta sig fram i alla väder. Och det är väl taxin hon ska gnälla på om det är nåt som inte passar eller? Om jag vore er skulle jag ta ett snack med rektorn. Usch för sådana människor!
Kramar

2013-01-11 @ 19:30:25
URL: http://elinochjanne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0