Ullared dag 2

Efter en natt med lite halvkass sömn, bäddsoffan var inte den skönaste ;) så satte vi igång med att packa ut allt vi hade handlat i takboxen och städade sen av i stugan för att sen checka ut. 
Elsa sov bra under natten, vaknade lite smått under natten en gång men efter att ha fått nappen så somnade hon om och vaknade sen vid 6 igen. 

Strax efter 8 checkade vi ut och styrde sen mot varuhuset igen. Ingen kö idag heller och medans Jens och Lisa ställde sig i kö vid återköpet så passade jag på att springa upp till barn för att kika lite innan jag mötte upp dem så vi kunde äta frukost. 

Betydligt lugnare och vi kunde välja och vraka bland borden på fiket ;) 
Efter att frukosten var avklarad så var det bara att ge sig på shoppingen igen :) 
Hann med en hel del innan vi beslutade oss för att gå ut till bilen med det vi hade och sen in en sista sväng för att äta lunch och sen shoppa det sista innan vi skulle styra hemåt. 
Nu var det dock en aaaningen mer folk uppe vid restaurangen ;) 



Fick stå i kö ett bra tag men Lisa passade på att ge Elsa ersättning medans jag stod i kön. 
Så sen var vi tankade allihopa :) 

Gav oss på jakt efter det sista och sen var det bara att styra mot kassorna för att sen packa in allt i bilen. Kan lova att det blev fullt värre! Takboxen var knölfull så det knappt gick att stänga den och bagaget var fullsmockat och några påsar inne i bilen. 
Kan säga att det var skönt att veta att vi var på väg hem sen. 

Gick galant att åka med Elsa också. Hon sov större delen av tiden och hon var uppe och kollade läget lite då och då. För att ligga i vagnen och inte se nåt är urtråkigt tycker en viss liten dam ;) 

Kom fram till Erikstad strax efter 17 och det var bara att börja lasta ur och packa in i Chryslern istället, blev rätt fullt där också men vi hade kunnat få in lite mer ialla fall. 


Väl hemma var det bara att byta bil och sen åka ned till mamma och pappa för att hämta grabbarna. 
Var riktigt skönt att komma hem sen men en aningen kallt vill jag lova. Hade 14 grader inne så det var bara att få igång värmen efter att vi hade käkat lite sen middag. 
Sen var det bara att börja packa ur bilen, fick ta in grejerna i Lucas rum så att det gick att låsa in dem så inga små nyfikna barn skulle springa och kika i påsarna innan deras julklappar var borttagna ;) 

Var otroligt skönt att lägga sig i sin egen säng! Tror Elsa tyckte det också :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0