Ullared dag 1

Lite dåligt med bloggandet den här veckan men tiden har rullat på alldeles för fort! 

Men tidigt i söndagsmorse, kl 4, så hoppade vi in i bilen för att hämta upp Lisa och sen styra mot Ullared. 
Dock så började inte resan så bra så bilen bestämde sig för att den inte ville åka på motorväg ;) Den blev alldeles för varm så vi bestämde oss för att åka till Erikstad för att byta bil. 
Så vid halv 7 var vi på Erikstad och fick sätta på takboxen på Volvon innan vi kom iväg.. Så några timmar försenade blev vi ned, mot vad vi hade tänkt. Och vi funderade lite på hur sjutton vi skulle få plats med det som vi skulle handla, blev ju en aningen mindre utrymme nu så att säga. 

Elsa sov större delen av vägen ned, vaknade och åt en gång bara. 
Väl framme så var det bara att parkera och sen ta sig in. Trodde att det skulle vara kö med tanke på att det var söndag och klockan var strax över 10 men som tur var inte. 
Vi styrde kosan direkt mot plan 3 och fiket däruppe för att äta frukost. Vi var en aningen hungriga! 

Sen var det bara att sätta igång och shoppa loss :) Åkte upp till barnavdelningen som fått ett eget plan och ja det blev en hel del :) Efter mycket shoppande så blev det lunch och lite mer shoppande innan det var dags att gå mot kassan för att åka till stugbyn och checka in och kom sen fram till en mysig liten stuga :) 
Plockade ur det vi hade handlat och sen tog vi oss en tur till varuhuset igen innan det stängdes. Stod i kassorna lagom när de skulle stänga. 
Köpte med oss pizza från en pizzeria som låg en liten bit från varuhuset, men det var nog de minsta pizzorna jag sett. De var lite mindre än barnpizzorna här hemma och de kostade ändå 70:-! 
Sen bänkade vi oss i soffan för att kolla på Solsidan och slökollad sen lite på tvn. Vi var rätt trötta allihopa så det blev tidigt i säng sen. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0