Onsdag

Var visst ett tag sen det blev bloggat, har inte riktigt hunnit med helt enkelt. Passar på nu medans Elsa är nöjd, strax dags för henne att äta så det är bäst att skriva på. Numera börjar hon ju inte tjuta eller bli hungrig så fort jag tänker eller säga blogga ialla fall ;) För sånt slog ju aldrig fel tidigare. 

Dagarna rullar på i en hiskelig fart, hinner ju knappt med! 

Liam kom ju ialla fall hem från fiskelägret i söndags och han var jättenöjd med det. De hade fiskat mycket, såklart, sett på fiskefilmer och så hade han gjort massor av flugor. 
Fiskelyckan var väl lite sådär med, de hade fått upp en gädda på hela tiden men de hade roligt ialla fall. 

Lucas fick en helg med bara mamma, pappa och Elsa. Han fick vara uppe längre om kvällarna och så lite extramys såklart osv. Rätt nöjd med helgen han också med andra ord ;) 

Annars har dagarna inneburit fixande med både det ena och det andra. Var och hämtade tapeter till Liams gamla rum i lördags så det ska vi väl börja ta tag i snart. Ska ta tag i panelen först innan tapeten och golvet. Nog för att trägolvet är snyggt så sätt men det är slitet så det sticker upp stickor och de stora spikarna smyger sig upp lite här och där så man får slå ned dem då och då. 
Men det blir nog bra när det blir klart. Bara att man ska hinna ta tag i det också. 

Nu ska det tittas på Greys Anatomy och sen blir det sängen. 
Imorron väntas besök av syrran och barnen <3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0