Måndag

Ny vecka och nya tag.. 
En fullspäckad vecka framför oss, så vi kommer inte att vara sysslolösa direkt :) 

Efter att Lucas var lämnad på dagis begav vi oss mot Linköping och US. Dags för röntgen på Jens fot, så nu återstår det att se hur det ser ut. Om det blir operation eller inte, de velar ju fram och tillbaka hela tiden. 
När vi var klara på US så styrde vi mot Ikano. Blev lite inhandlat till dopet och så tog vi oss lunch på restaurangen. 
Doppresenterna är avklarade också. Hittade dock en sak som jag skulle vilja ha på nätet men tjejen som gör dem hinner med det till helgen så det får vänta lite. 
Blev lite andra ärenden uträttade också. Stannade på Erikstad på vägen hem för att fixa lite grejer till Elsas dopminnesbok också. 

Hämtade upp Lucas och stannade och handlade lite. När vi kom hem var det bara att sätta igång, satte mig med Elsas dopminnesbok och hann att göra den klar också så nu kan jag pricka av en grej på listan. 
Senare var det dags för Lucas att åka iväg på sin gymnastik. Något som han längtat efter eftersom han missade förra veckan så blev det ju lång väntan för honom. 

Lite sömn ska man väl passa på att få nu också. Imorron väntar städ, tvätt, tandläkare, fotografering och så har Liam judon. Sen ska man väl hinna med lite annat också kanske. 


Dags att stoppa en liten skrutta i säng. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0