Kväller

Ja snart dags att stupa i säng, riktigt trött idag! 

Jens har varit iväg på MR idag, så nu återstår det att se hur det ser ut i ryggen. Om de kan operera bort fibrosen eller om nerven ligger för nära så att det är helt kört. 
Under tiden passade jag på att göra nytta här hemma. Myst med Lucas och Elsa också såklart. 

När Jens kom hem från US så blev det en tripp till Åtvid för att handla och uträtta några andra ärenden. 
Var ju inte ensamma direkt så det tog sin lilla tid. Värsta med fredagarna.. 
När vi kom hem möttes vi inte av bara av Liam utan av hans tre kompisar också. Alltid en överraskning att se hur många som är här hemma om man varit iväg ;) 
Så det hade varit fullt ös här hemma. När vi kom hem så satte jag igång med att fixa käk och baka botten till en tårta jag ska testa att göra, får se om den går att ha till dopet. Den får ju superbetyg så det återstår att se om den är så god som det påstås ;) En jädra massa bunkar blev det ialla fall :D 
Tänkte se om jag kunde använda mamma och pappa som testpersoner imorron :D 

Imorron ska Jens hjälpa pappa med lite grejer i trädgården och Liam ska på bio med Lisa på eftermiddan så han ska köras dit på förmiddan. Återstår att se vad vi hinner med under morrondagen :) 

Elsa fick sitta i sin bumbostol idag när vi åt middag, en liten gladskit som tyckte att det var superkul :) Nackdelen med att ta med mobilen är att man antingen inte hinner med att ta korten när hon skrattar eller så far hon med armar och ben eller huvud så att det bara blir suddigt :D 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0