Lördag

Ett par dagar sen jag skrev igen nu ser jag.. 

Elsas feber gav med sig under fredagen och på eftermiddan var hon sitt vanliga glada jag igen. 
Och hon har hållt sig feberfri sen dess. Så jag hoppas det är över för hennes del nu. 

Däremot så insjuknade Liam igen igår kväll. Pigg under dagen och sen som att trycka på en knapp vid middan så blev han jättehängig. Han tog tempen som stannade på 38 och han kröp ned i soffan. 
Han blev bara hängigare och hängigare och tempen ökade. Han låg och yrade här och kunde inte röra sig, då stannade tempen på 39.9. Fick febernedsättande som inte gjorde nån nytta och en liten stund efter att han hade lagt sig i sin säng (vilket inte var det lättaste för han kunde knappt gå och han visste inte alls vad han gjorde) så ropade han att vi skulle komma. 
Det gjorde ont i bröstet på honom och han hade svårt att andas. 
Så i med astmamedicinen och sen övertala honom till att ta mer febernedsättade 
Vågade inte gå och lägga oss innan vi sett nån effekt av medicinen, hade det inte gjort nån skillnad så hade det fått bli en tur till sjukhuset för annan medicinering. 
Klockan hann bli 1 innan vi alla kunde krypa ned i sängarna. En lite piggare Liam som febern hade gått ned på och som andningen fungerade normalt på honom igen. 
Länge sen han fick de här problemen vid feber men å andra sidan var det ett tag sen han hade så hög feber också. 
Alla somnade rätt fort med andra ord när vi väl låg i våra sängar. 
 
Idag har han haft feber också men inte så hög skönt nog. Han hoppas på att den är väck imorron så att han kan gå till skolan på måndag. De har lite roliga saker inplanerade i veckan på skolan nämligen. 

Idag började jag och Elsa dagen med att åka på adventsmarknad. Efter det så blev det hem en sväng och sen åka och hämta foder till djuren och stannade på vägen hem för att köpa lördagsgodiset såklart, det får ju inte glömmas bort ;) 

Lite mellis i magen och sen var det dags för lillskruttan att sova. Passade på att lasta av balarna och fixa ordning med det under tiden hon sov. Tog sin lilla tid då allt ska krångla. Men till slut var vi klara ialla fall och kunde gå in och laga middag istället. 

Sen har det varit lördagsmys för hela slanten. 
Kollade på Johan Falk, titeln kommer jag inte ens ihåg just nu för den var inte på svenska :) 
Men den var lika bra som de andra filmerna ialla fall. Trist när filmerna tar slut sen :/ 

Nu är det bäst att försöka få sig lite sömn. Är ju en dag imorron också och det finns en hel del som ska försöka hinnas med. 

God natt på er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0