Tisdag

Sitter och försöker hitta orken att flytta mig från soffan till sängen istället, men nog ska det bli skönare att lägga sig ned för kroppen värker.

Imorse efter att Lucas var lämnad på dagis, så styrde vi mot stan för att hämta hem dörrarna till rummen.
På vägen hem blev det ett stopp på Sandelius för att köpa med lite lunch. Varit sugen på bakpotatis hur länge som helst nu så nu gjorde vi slag i saken :) Så idag blev det en smaskig lunch, bakpotatis med kyckling curry.

Idag har det varit judoavslutning också, trist tycker Liam som ser fram emot nästa termin.
Medans han var på judo så tog vi andra en promenad med Bosco och Ceasar vid stora spåret. Stressfarbrorn fick stanna hemma, bäst för honom. Stängde grinden så han fick vara på övervåningen men inte var han kvar där när vi kom hem inte. Han hade tuggat av en av pinnarna i grinden och gått igenom, "tur" han är smal så han inte fastnade ;)

Kan lova att det känns nu att det blev en längre promenad. Men hundarna skötte sig över förväntan med tanke på att vi mötte massor av människor som var ute och gick eller sprang och även lite hundar.
När man går här så möter man ju aldrig nån.

Ja dagen har rullat på helt enkelt.
Och nu är det dags att styra mot sängen och försöka ladda batterierna lite inför morrondagen. Blir en del farande imorron bla.

Hoppas ni alla har haft en härlig tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0