Shopping

Efter en rätt sömnlös natt, igen, så var det lite segt att ta sig upp imorse. Lucas astmahosta har blivit värre så han har hostat massor. Så det var en seg kille imorse också.
Tanken var ju att grabbarna skulle ha varit på Erikstad medans vi var i stan men Lisa hade blivit sjuk under natten så Lucas fick följa med istället och Liam valde att stanna hemma som vanligt.

Blev ett snabbstopp i Åtvid innan vi åkte mot stan för att hämta ut Lucas mediciner så han kunde få dagens doser.
Inte ensamma i stan direkt heller, men klarade av det vi skulle rätt så snabbt ändå. Kom visserligen inte hem med hälften av vad vi skulle men lite till bebisen blev det ialla fall och en ny jacka till Lucas, ja lite annat kom med hem också. Och Rosa har fått en ny kompis, återstår att se vad barnen hittar på för namn till henne :) Söt är hon ialla fall :)

Hittade dock inga kläder till bebisen, allt är ju bara rosa eller blått. Det är tydligen meningen att man ska ta reda på vad man väntar numera för att kunna köpa kläder i förväg.
Får väl ta en barnfri tripp in nån dag och gå igenom affärerna ännu mera grundligt efter nåt.

Var och hämtade ut babyboxen på babyproffsen också när vi ändå var och hämtade ut lite grejer som vi hade beställt som låg och väntade på oss.
Och precis som jag trodde, då andra varnat för det, så var alla rabattkuponger utgångna 2011. Så det får bli ett mail till babybox så de skickar ut nya kuponger.

Nu tänker jag ta och krypa ned i sängen och slökolla på lite tv. Grabbarna har precis lagt sig också då de ville stanna uppe och kolla på Kvällen är din.
Lucas hade lite feber när vi kom hem från stan men den verkar ha lugnat ned sig lite nu. Har ju nästan väntat på den med tanke på att hostan har hållt på i ett par dagar, brukar komma lite feber då.
Imorron väntar en fixardag, får hoppas att fogarna är med på noterna bara :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0