Långfredag

Idag är en rätt seg dag, vi fick sovmorron idag. Bara Liam som pallrade sig upp rätt tidigt men han bänkar ju sig framför tv:n så han sköter sig ju själv.
Lucas vaknade inte förrän strax efter halv 10. Så idag blev det sen frukost och vi har knappt kommit igång med nåt ännu.. Tvättmaskinen och diskmaskinen arbetar så snart är det dags att tömma dem.
Ska ta och ställa mig och baka nånting att ta med imorron också, se vad man ska hitta på bara.
Skulle ha bakat påskkycklingar men glömde handla hem till det igår så jag tänkte hitta på nåt annat istället, återstår att se vad det blir.

Tanken var att vi skulle börja plocka ned lite i det gamla tv-rummet så vi kommer igång därinne men det får nog vänta tills på måndag ialla fall. Idag hittar vi nog inte energin till det och både imorron och på söndag är vi ju borta. Får försöka med lite annat städande istället.
Har skapligt ont efter att ha fart omkring igår så det är dock i lugn takt allt får göras idag.

Blev ju en stadstripp igår för att inhandla lite presenter och så lite grejer till grabbarnas påskägg kom med hem också. På väg in till stan kom det en sten från ingenstans, en sak om vi hade fått möte eller hade en bil nära framför men bilen som låg framför låg så långt fram att det knappast kunde få sån kraft.
Blev ett ordentligt stenskott i rutan och vi bestämde oss för att svänga förbi glasmästeriet på vägen hem. Tur var väl det! För när han kollade på det så sa han att det i stort sett hade gått igenom rutan! Så det var tur att vi kom in. Så han fixade iordning det och nu syns det bara ett litet litet märke på rutan.

Jens och jag har varit sugna på vanlig smörgåstårta ett tag nu så igår gjorde vi slag i saken och handlade hem så vi kunde göra en. Så igår kväll slängde vi ihop den så den har stått och gottat sig i kylen, bara garneringen kvar sen. Längtar tills det är dags att äta middag :)
Ett bra sätt att börja fredagsmyset med :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0