Vilken dag!

Idag har det verkligen gått i ett!

Drog till jobbet vid 6.45. Efter att vi lämnat Lucas på dagis och kommit en bit på väg mot stan så ringer Liam och är helt förstörd. Då har han haft ena marsvinet ute och rest på sig för att hämta nåt och marsvinet hade lagt iväg under soffan och han fick inte tag i honom. Och då var det bara några minuter kvar tills han behövde gå ut till taxin.

Så det var bara för Jens att släppa av mig i stallet och sen åka hem för att fånga in marsvinet. Katterna gör ju inget visserligen men för att vara på säkra sidan så. Så jag blev själv i stallet idag, men det gick det med. Framför allt som idag när nästan alla bara ska ha grimmor. Hade varit värre om det hade varit dåligt värre att hinna med alla täcken själv. Hann att fodra båda omgångarna och få på alla och gå ut med ett gäng innan Jens kom.

Sen var det bara att köra på.

Var klara rätt snabbt idag och var och hämtade Lucas och handlade. Pappa ringde om att bilen krånglade så vi fick vända om mot Bankekind igen. Och sen var det bara hem igen, städa av och fixa middag osv innan det var dags för gästerna som Lucas sa, att komma. Hann att fixa klart med staketet också så nu är det bara grinden kvar.
Vid 18 kom de och de åkte inte härifrån förrän strax efter 20. Och två katter fattigare blev vi. De kommer att få det jättebra, de har ju redan en katt från oss och han har det kanon.

Lucas lyckades skada sig ikväll igen.. De höll på med vattnet och han klämde sig i vattenslangsvindan så handleden svullnade upp och han har ont. Återstår att se hur den ser ut imorron, om en doktor behöver titta på den eller inte. Ska slå en kik på den strax igen och se hur den ser ut innan vi lägger oss.

Imorron väntar en rörig dag ev. Jobb, utvecklingssamtal vid 13 med Lucas, ev hämta pappas bil och sen att Jens ska besikta den om allt går som det ska, mellan 14.30-15.30 och sen måste Jens åka vid halv 4 härifrån för att åka in och träffa A. Och jag har en hel del att pyssla med. Ska sätta mig och skicka in lite ansökningar osv.

Men nu väntar sängen först. Känns som att man kommer att somna ovaggad idag ;)

Hoppas på att ovädret håller sig borta också, alt att det kommer inatt så det är okej väder imorron.


Gonatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0