Måndag igen

Vilket växlande väder det har varit idag.. Solsken när jag åkte hemifrån, ösregn mellan Målbäck och Grebo och sen fint igen.. Och så har det hållt på hela dagen. Och det ska ju tydligen vara likadant imorron, eller ja resten av veckan med för den delen.
Det är nackdelen med ett jobb som man är ute till viss del, när det är sånt väder.

Var ju hos tandläkaren idag med, påbörjade för rotfyllning och fy fasen så ont jag har nu! Svullen och kan knappt öppna munnen, kan knappt röra vid kinden ens. Får hoppas att det är lite bättre imorron. Låg ju och gapade där i en timme så jag kommer nog ha rejält ont i käkarna imorron.

Jens var på möte med sin läkare också och ja, det kanske finns en liten ljusning i det mörka ang jobbfronten. Läkaren skulle fixa både det ena och det andra, så vi får väl se vad som händer. Allt beror ju på den andra parten också.

Nu börjar det bli dags för att styra mot sängen, lite grejer som ska småfixas bara innan man får krypa ned i sängen. Ladda för en ny jobbdag, hoppas på att det är hyfsat väder under tiden vi knallar med hästarna ialla fall. Hoppas kan man ju alltid göra ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0