Operation

Ja nu under em så fick Jens ett samtal från ryggortopeden och han ska opereras imorron bitti. Så vid 6.30 ska vi vara inne och då ska han först ta en massa prover osv och sen vid ca 6.45 är tanken att han ska köras till op. Så vi får väl se om de håller tiderna ;) Han skulle ju vara klar för att åka hem innan lunch sa ju sköterskan.
Lite kort varsel men det har nog löst sig det mesta. Lucas ska sova hos mamma och pappa och Liam får gå upp tidigare än vanligt bara, så han är uppe när vi åker iväg. Han är ju lite avis såklart på lillebror eftersom han gärna skulle sova hos mormor och morfar också. Men han måste ju komma iväg till skolan också.

Just nu är Jens iväg för att träffa A, får bli en snabbträff denna gång eftersom vi ska köra ned Lucas lite senare och lite annat att stå i.

Känns lite stressande att op kommer nu med tanke på hur mycket som ska hinnas med de kommande veckorna inför kalas osv. Men men, skönt att det blir gjort ialla fall. Han har ju väntat ett tag nu om man säger så, snart 1½ år sen som det hände.

Nä, om man ska ta och slänga ihop nån middag och fixa lite. Fått vara hemma från jobbet idag pga migrän och den har inte riktigt gett med sig ännu så jag hoppas att den gör det tills imorron helt för annars blir det inget skoj att köra bil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0