Gårdagen

Helt otroligt hur fort en helg går, nog för att jag är ledig imorron också men ändå ;)

På dagen igår blev det en massa fixande här hemma och så handlade av lördagsgodiset.
Sen på eftermiddan så styrde vi mot Erikstad för att fira Jens syster Anna som fyllde 23 i fredags. Lite långväga besök så det var lite extra trevligt eftersom man inte träffar dem så ofta.

Tycker dock att det är dålig stil att inte höra av sig om man inte kommer på kalaset när man sagt det, när personen ifråga vet om hur Anna blir och känner när det inte blir som det är tänkt. Så hon blev lite ledsen där ett tag men efter lite pratande så kom snart glada Anna tillbaka.

Lucas lyckades skada sig denna gång också. Ramlade utför verandatrappen och gjorde några kullerbyttor nedför vilket ledde till att ena kinden blev uppskrapad, ett blåmärke i pannan, en bula uppe på huvudet och så lite skrapmärken och blåmärken på resten av kroppen. Men idag ser det ändå rätt hyfsat ut.
Jag tror vi får vaddera honom snart...


Just nu är jag helt själv hemma, eller nä där ljög ja ;) för här hemma kan man aldrig bli helt själv med tanke på alla djuren men själv i mänsklig form ialla fall ;)
Grabbarna följde med Jens för att hämta minigrävaren som ska användas imorron, men vi ska passa på att göra lite här hemma också nu idag.
Kattköparna kommer i veckan istället då det kört ihop sig lite för dem så lite mer inplanerat i veckan. Bara fredagen som inget är inbokat efter jobbet.

Nu är det dags att sätta fart lite här så jag hinner med lite mer innan grabbligan kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0