1:a maj

Då var vi inne i maj då :) Härligt härligt!
Tiden springer verkligen på. Jag hade inte haft nåt emot att iaf helgerna kunde vara lite längre så man hann med mera här hemma. Finns ju tusen saker att göra.

Får väl försöka sammanfatta dagarna lite.

Torsdag:
Jobbade, Jens träffa A och så ja, allt det andra vanliga.

Fredag:
Jobba, en sväng till stan för att inhandla en ny familjemedlem ( kommer ett separat inlägg om det imorron) , fredagsmys och lite fix.


Valborg:
Hade mysfrukost innan dagen drog igång ordentligt. Blev en tripp in till Åtvid för att inhandla lite lördagsmys osv och sen var det bara att styra hemåt och sätta igång. Satte igång att klippa gräsmattan men hann inte klart innan regnet kom. Så det fick bli lite fix inne istället innan det var dags att sätta igång med lördagsmyset.


Och ja idag då, gräsmattan blev klar. Trotsade det lilla regnet som kom ;) Sen har vi röjt upp utanför pannrummet med all jädra bark osv som blev efter vintern. Och röjt upp i hagen på bråten som Per-Inge dumpade av, ingen risk att han skulle göra det....
Och så har vi hunnit med en del inne också.
Men som sagt, helgerna tar slut alldeles för fort så man har ju inte hunnit med så mycket som det var tänkt.

Vi har även hunnit studera ödlor, grodor, paddor och kopparormar :)
Hittade en kopparormsbebis också, grabbarna tyckte den var väldigt skojig för den backade hela tiden när den rörde sig :)

Liams sår ser inte helt okej ut, det varade nu ikväll. Försökte göra rent så gott det gick innan han gick och la sig.
Får väl se hur det ser ut nu i början av veckan, om det fortsätter så för i så fall får nån kolla på det. Skolsköterskan är ju inte där förrän på torsdag men hon får väl slå en kik på det annars.

Annars laddar vi för en fullspäckad vecka. Det är nåt inbokat varenda dag, eller nja, fredag är det visst inget :) men annars så :)

Men nu väntar sängen så man kommer upp imorron bitti. Inte blivit så mycket sömn under helgen heller. Men sova får man göra när man blir gammal ;)

Hoppas ni alla har haft en trevlig valborg! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0