Trettondagsafton

Vaknade lika seg idag trots att jag la mig mycket tidigare igår och sov länge idag utan att vakna hundra ggr på natten. Så trött så man är tjutfärdig. Och tabletterna funkar inte alls längre, de som funkat så bra tidigare, magen klarar dem inte alls helt plötsligt.

Men har ialla fall fått lite tvätt avklarad och Lucas hjälpte mig att lägga in en massa kläder i garderoben. Han ska hjälpa till med exakt allt :)
Ingen stadstripp idag så det får bli imorron eller på fredag. Behöver hämta skridskorna också så vi vet om Liam kan ha dem eller inte, annars måste vi ju köpa ett par. Han har ju gympa redan på måndag så han ska ju ha dem med sig då eftersom de enbart kommer att åka skridskor nu medans vädret tillåter.

Nu väntar sängen så man kommer upp skapligt imorron så man får lite mera gjort. Måste komma in i rutinerna snart ju. Hoppas på att Liams sömn blir bättre också när han börjat skolan igen för han har så svårt att somna om kvällarna. Så han somnar ju alldeles för sent. Men har det inte ändrats efter två veckor i skolan så blir det till att kontakta skolsköterskan. 

Säger god natt nu och sov så gott :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0