Tisdag..

Alltså, nu får det räcka med snöandet! Urtrist väder! Och så började det att blåsa på em.

Allt har rullat på som vanligt annars på jobbet. Jens fick åka till Skänninge för att hämta salt till ridhuset. Och sen har han kört ut det i ridhuset, så nu ska det förhoppningsvis bli bättre därinne. Självklart kom det en civilbil och åkte ifatt honom så de stannade honom och tyckte att det såg för tungt ut för kärran. Så de fick åka till bilprovningen och väga, och det var 65 kg för mkt på kärran, dvs böter. Men polisen var hygglig och skrev in det som 36 kg övervikt så det blev en aningen billigare. 
Djupharvning på fredag så det ska nog bli ordning på det. From imorron är ju Ewa sjukskriven så då blir det lite annat i stallet. Fast den här veckan behöver ingen av oss ta nåt em-pass för det har pusslats ihop ändå. Så får vi väl se hur nästa vecka ser ut och de kommande sex veckorna visserligen.

Skapligt frusen när vi kom hem, var ju två grader varmare inne idag ialla fall när vi kom hem. Hade 8 grader inne igår, 10 grader idag. Och efter att ha sprungit ut och in i kylan osv så var man ju inte så varm direkt innan heller.
Fick bli ett långt varmt bad för att få upp värmen. Så det fick bli min egentid idag.
Så idag har jag inte fått nåt gjort här hemma, illa. För när jag kom upp ur badet var det dags för middag och sen hjälpa Liam med läxor osv.

Så imorron får det bli att försöka komma hem lite tidigare och försöka få nåt gjort. Fast Jens var tvungen att åka in till stan imorron och byta lite grejer till traktorn så det är väl inte så jättetroligt. Men man kan ju hoppas ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0