Magsjuk Lucas

Jaha då var det Lucas tur.. Började nu ikväll och han är helt slut. Han orkade knappt stå upp tidigare ikväll så det gick hårt åt väldigt fort. Hoppas verkligen att det har lugnat ned sig tills imorron så han får i sig lite vätska för just nu kan vi inte ens fukta hans läppar utan att det sätter igång på honom.
Så vi har nog en skojig natt framför oss, såvida det inte lugnar ned sig såklart.
Han har sovit härnere i soffan hos oss nu under kvällen och det är tur det.
Men han är så duktig och vet att han ska använda hinken om han inte hinner ut till toaletten. Eller ja, i nuläget orkar han inte ens ta sig ut till toaletten.

Hoppas innerligt att han också får den snabba varianten och kan få i sig lite vätska ialla fall imorron som han får behålla, lite rädd för blodsockerfall nämligen.

Hade tänkt jobba from imorron igen men det gick ju inget vidare. Och nu är det väl bara att vänta på att det ska bryta ut på Liam, och mig själv, också. Tror ju inte att jag kommer undan med enbart magvärk och illamående.

Dags att bära upp Lucas till sängen och själv krypa ned också och se hur mycket sömn vi får.


Kommentarer
Postat av: Elin

Lilla gubben! Hoppas att det går åt rätt håll nu då i alla fall. Man känner sig rätt hjälplös när barnen är dåliga! Kramar (och krama Lucas lite extra)

2011-04-06 @ 14:32:27
URL: http://elinochjanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0