Extrakatt

Ja nu har katten som strykt omkring här hemma tagit mod till sig. Förut så har han ju sprungit iväg men den här gången tog nog hungern över.
För vi började prata med honom genom fönstret, han bara jamade och kom till fönstret, och gick sen ut med lite falukorv som var kvar i kylen och han var ju utsvulten. Fick hämta torrfoder och han smällde i sig en hel skål.
En helsvart hankatt med en liten vit prick på halsen. Man kan ju tro att det är en Per-Inge katt. Vi har ju haft en honkatt som bodde här till och från i vintras i pannrummet och som har varit här lite då och då nu med. Så vi trodde det var hon nu men inte. Men han är inte speciellt skygg, han går att klappa. Rädd om bakdelen alternativt ont i bakdelen för när man klappar honom där så fräser han. Men han går att klappa.

Nu när jag gick in så satt han och åt lite smulor av maten inne i pannrummet.

Ska kolla med Per-Inge imorron om den tillhör honom. Ska höra med dom som fångar in katter hos Per-Inge också om de har sett den där. Vet att den här har varit uppe hos en annan granne också tidigare och fått sig lite mat där men hur ofta han går dit vet jag inte. Får väl prata med dom också om inte de andra vet nåt.
Och sen får vi väl se vad vi ska hitta på med den rackarn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0