Busfabriken...

Efter en rätt lugn morron så var det dags att åka in och köpa present och sen styra mot Busfabriken för kalas.
Lucas ville inte alls åka dit och leka först, han trodde vi skulle till dagis när jag hade sagt att vi skulle åka och leka så han blev arg när vi svängde fel i rondellen vid shell ;)
Men efter att vi hade pratat mera om det så tjatade han om ifall vi inte var framme snart :D

Och sen var det fullt ös :) Han hade jätteskoj, var ju ett bra tag sen vi var där så han har ju hunnit växa på sig lite. Liam har bestämt att han ska ha kalas på Busfabriken nästa år, får väl se hur det blir med det ;)
Men några timmar spenderade vi därinne ialla fall och det var en väldigt trött liten kille när vi åkte därifrån.
Var till Maxi en sväng och det var inte den roligaste rundan direkt därinne med en övertrött Lucas. Tur att det bara var några saker jag skulle ha. Sen somnade han väldigt snabbt när vi hade satt oss i bilen igen. Och vaknade inte förrän vi var i Åtvid igen. In på Ica för att köpa lördagsgodis och sen hem.
Eller ja, vi var ju på Erikstad och hämtade älgkött först också och skrev ut fler kontrakt till missarna.

Bara att ringa de som skulle hämta Loranga så de kunde komma. Så nu har en liten misse flyttat. Kommer bli så otroligt tomt efter dom, de små kelgrisarna! Men man kan ju tyvärr inte behålla alla även om man skulle vilja.

Blir väl en rätt hyfsat lugn dag imorron tror jag.. Kattköpare på fm nån gång, de åker från Öland så man vet ju inte med väglag osv. Sen på em ska vi ned till mamma och pappa. Måste in och handla lite inför en ny skolvecka också.

Har precis beställt dagiskorten, måste ta tag i fotoväggen nån dag, men nu blir det sängen för de här ögonlocken börjar bli tunga!
Bilder från dagen kommer imorron!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0