SOL

Idag har det varit en helt underbar dag! 25 grader varmt och härligt solsken! Liam var överlycklig över att kunna gå i capribyxor och t-shirt i skolan, ja här hemma med sen såklart. Var tvungen att springa in och byta kläder när vi kom hem från Åtvid också, till capri och linne istället :) Underbart!
Får hoppas att solen gjorde lite nytta också så man inte behöver se likblek ut längre fram ;)

Fm tillbringade vi i Åtvid med att uträtta ärenden, blev en del stopp eftersom vi sprang på många som ville prata :) Sen var det bara hem för att äta lunch och så ut i solskenet. Gräsmattan har blivit klippt och fler trädgårdsfigurer har kommit fram, stenplattorna är bortkörda också så nu börjar det bli dags att ta tag i grävandet. Får hoppas att regnet håller sig borta så vi kanske kan börja med det i helgen. Måste harva åkern också så vi kan så den väldigt snart om vi ska kunna slå den nån gång i år. Jens skulle se om han kunde komma igång med att harva imorron så vi får väl se, får ju låna en harv så bara vi får tag i honom vi ska låna den av så :)
För mkt att göra och för lite tid med andra ord. Tänkte att jag skulle försöka ge mig ut och fixa lite häststaket också så inte pappa behöver göra allt själv nu när Jens inte kan göra nåt.
De behöver nämligen ut på betena.

Nu börjar det bli dags att gå och knyta sig. Måste bara fixa Liams fruktburkar osv först.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0