Blött igen..

En mindre rolig start på dagen fick vi idag.. Liam gick ned för att se på tv och kommer upp och säger att det inte finns nån ström. Skickar ned honom igen för att kolla om det finns ström till kylen och frysen men icke..
En stor pöl med vatten från taket har läkt in så blött värre på golvet i tv-rummet.
Felet till att jordfelsbrytaren slagit ifrån hittade vi ganska snart, kortslutning i takdosorna i tv-rummet. Pappa kom hit och hjälpte till och det var massor av vatten i dosorna till fönsterbelysningen och i taklampan. Så de är tömda och torkade med hårtork så nu funkar det igen men ingen taklampa än så länge för det rinner vatten ännu.
Pappa och Jens har varit uppe på balkongen och fixat med taket och satt upp en presenning till. Så nu ska det väl inte komma in mer vatten där ialla fall men det lär ju komma ett tag till genom taket i tv-rummet.. Så det står byttor utställda, dock kommer inte allt i dem för det rinner åt sidan vissa ggr.
Men sen ska det väl vara slut på det ialla fall..

Idag har vi Tuva här, så det är kusinlek även idag :) De har hunnit med en hel del redan, just nu så spelar de Wii. Mkt skratt i tv-rummet :) Lucas hänger med dem såklart också ;) Men de har inget emot det, går han iväg från dem så går de efter honom igen :D

Jens är iväg och hämtar grejer till traktorn på Erikstad nu, fattades visst delar sist så han inte kunde byta det som skulle bytas. Sen blir det nog bara hem och vända för honom för sen ska han ned till Bisse och Ulle och fixa deras dator.

Inga bilder just nu, Jens åkte iväg med kameran såklart :) Men sen så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0