Snabb uppdatering..

För er som inte sett på Fb så dog Wille igår. Från att ha piggnat till i förrgår och igår morse och var även ute under fm/em igår. Så hittade vi honom död i foderbordet igår kväll.
Willeplutten :( Aldrig nånsin kommer det att gå att få ett får så som han var. Av tre flasklamm så var han den underbaraste. Men han skulle ju fylla 8 år i mars så han var ju rätt gammal också.
Men vi kommer sakna honom nåt enormt.
Nelly är lite deppig nu när hennes kompis har försvunnit, de var ju väldigt tighta. Där Nelly var, där hittade man också Willy.
Så imorron ska han grävas ned.

Annars idag så har jag inte kunnat göra så mycket som jag hade tänkt. Vaknade med värsta huvudvärken och illamående så det var bara att slänga i sig tabletter och lägga sig i soffan hos grabbarna medans de såg på tv.
Liam påstod att han hade ont i magen imorse men det "släppte" väldigt snart ;) ungefär lika fort som vi hade ringt taxi och sagt att han inte skulle med idag. Var nog mera det att han hellre ville vara hemma. Men imorron får han allt gå till skolan igen, inte många dagar kvar i skolan nu innan lovet och imorron ska de öva i kyrkan inför julspelet. Ska roa mig med att försöka göra änglavingar imorron också, undrar om tålamodet håller för det ;)
Och jakten på ett lucialinne fortsätter. De farmor hade var för korta men hon skulle leta lite till och mormor letar hon också :) Farmor skulle kolla i stan imorron annars efter ett nytt så vi får hålla tummarna att det hittas ett eftersom han ska ha med sig det på fredag till skolan. Liam hade ju hoppats på att få bli en del av åsnan men lotten gick tyvärr till en annan kille och de är ju två klasser om julspelet så det blev ju en från vardera 1:a klass.
Så han hamnade som de flesta andra i änglakören.

Jens har ringt dagis idag också och kollat hur vi kan lägga upp tiderna inför nästa termin, eller rättare sagt att de blir lite konstiga. Blir ju inte hela timmar så att säga. Men längre dagar blir det ju helt klart för honom.
Och så hoppas jag att hans immunförsvar kommer igång nån gång så man inte måste vabba för honom hela tiden.

Nu väntar sängen så man kommer upp imorron bitti. Hoppas på att huvudvärken håller sig borta så jag får lite mer gjort. Lite samtal som ska göras osv också som jag måste komma ihåg. Och julkorten måste ju ordnas också så de kan postas på torsdag så det får bli en tripp in till Åtvid på em när Jens kommer hem, om jag inte ska behöva åka med golfen, lite sport över att köra den numera..

Trots att det skulle bli en snabb uppdatering så blev det mycket text, blir mycket när man är snabb på tangenterna ;)

Gonatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0