Magnetröntgen

Ja idag var det dags för Loves MR och ögonkoll. Lämnade av barnen hos farmor vid 8 och styrde mot sjukhuset.
Blev en del väntan i dagrummet, han hade tid 8.30 men han kom inte in förrän 9.15.
Viktkoll, byta om till sjukhusskjorta och så var det dags att få näsdropparna, dvs sövningsmedlet. Han låg och tittade på plattan för att han skulle vara stilla. Efter ca en kvart ska de bli trötta, inte Love inte 😁
Han fick en andra dos med näsdroppar och efter 20 min började han bli lite dåsig.
Emlad och klar hemma. 
Lite lek i dagrummet. 
Första dosen tagen
Andra dosen och han somnade med plattan i ansiktet 😊 

När han väl hade somnat var det dags att åka ner till förberedelserummet. Där var det dags att sätta nål och ta blodprover. Love som sov med händerna bakom huvudet ville inte alls flytta armarna utan drog snabbt tillbaka dom bakom huvudet. Så de fick ge honom lustgas också innan de kunde börja försöka sticka honom. Och han var lite svårstucken men tredje gången gillt. 
 
Så fick vi lämna honom då han rullade in för MR och sin ögonkoll. 
Vi gick till cafeterian och tog oss lite frukost. Klockan var nu strax efter 11 och vi hade inte ätit nån frukost ännu, Love fick ju inte äta något så de andra barnen åt hos farmor istället.
Hann knalla in på barnmottagningen också för att kolla hur vi kan komma åt Liams journal och fick reda på hur vi kan göra.
Slog oss sen ner på Barnsmärtsenheten vid Loves plats och väntade på att han skulle komma upp igen. Runt 12 kom han i rullandes i rummet, sovandes som en stock. De flesta andra barn som passerade i rummet var redan vakna när de kom upp, inte Love 😁
Så sen var det bara att vänta. 
Allt hade gått bra, han hade fått ha lustgas hela tiden då han reagerade när de höll på att flytta på honom osv. 

Efter ca två timmar vaknade han till. Han fick en festis av sköterskan och den tömde han direkt! Och sen var han tvungen att gå och pinka och det gick ju lite vingligt 😊 Men han skulle absolut gå själv. 

Han fick vakna till lite till och så var det dags att ta ur nålen. Sen kunde han klä om, han hade inte behövt byta till rock om det inte var för en liten knapp i byxorna som jag hade missat 🙄
"Nu är jag ren och fräsch, nu sticker vi härifrån" sa Love 😂 
Sagt och gjort, ut till bilen och vidare till leksaksaffären. Han ville ha en bil med fjärrkontroll och en sån hittade han till bra pris. Han intog sen pannkakor på Ikea, hans första mål på hela dan. Sen styrde vi för att hämta de andra barnen hos farmor. 

Den där bilen är väldigt kär just nu. Han hade med sig den till sängen och somnade med den där. 

Nu vill han inte åka och sova på sjukhuset mera. Och förhoppningsvis slipper han det. Nu hoppas vi bara att allt ser bra ut. 10 år!

Kl. 09.26 för 10 år sen föddes vår älskade Lucas! Tänk, 10 år sen!
Vår fina kille med ett hjärta av guld och en liten arbetsmyra ❤️ 

Efter en sovmorgon så var han sugen på att få öppna paket. Som han har längtat efter denna dag.

Och han blev väldigt nöjd över presenterna så där prickade vi rätt 😉 
Han var snabb med att plocka in allt på sitt rum och sätta igång med att bygga lego och testa sina nya saker. 
Födelsedagsbarnet väljer som vanligt middag på sin födelsedag och ja, idag var det inget avancerat 😁 Han ville ha Bullens korv med bröd. Så det blev ju snabblagat 😊
 
Nu längtar han efter sina kalas bara 😊 


Lite mycket...

Ja det känns som att det är lite mycket nu.

Liams problem med sköldkörteln, Loves utredningar, Elsas utredning som ev startas och så en annan som inte mår bra heller.

Som jag skrev tidigare så sa ju läkaren att jag hade dåliga levervärden 2013. Och han klämde ju och kände vid levern när jag var där häromveckan. Och den senaste veckan har jag varit öm i övre delen av magen, molande värk och illamående. Jag har ju kopplat det till min IBS men efter att ha läst på lite så har jag även symtomer på att det skulle kunna vara något med levern.
Läkaren ringde upp igår och jag var lite stressad just då så glömde helt bort att nämna detta för honom. 
Däremot ska det tas nya prover nästa vecka så jag får ringa till dom och be att han tar med prover för levern också. 
Just nu mår jag mest skit hela tiden. Trött både psykiskt och fysiskt och hela tiden dyker det upp nya saker. Vore ju trevligt med ork då också. Har tid på Kvinnokliniken nästa vecka så får väl se om de kan hitta nån förklaring till blodvärdet. 

Sen är det ju vissa som kommer med råden att man ska ge sig ut på promenader osv för då mår man bättre.. När man har noll ork för att blodvärdet är som det är så nä, man mår definitivt inte bättre efter en promenad!
Fick ju det rådet när jag hade lunginflammation också... När man knappt orkar stå upp så ska man alltså må bättre efter en promenad. 

Dåliga provsvar...

Häromdagen ringde Liams läkare från bar kliniken. Hon hade fått provsvaren på de senaste proverna och de var inte bra. De var höga igen och hans antikroppar attackerar hans sköldkörtel för att förklara enkelt.
Så hans kropp går på högvarv just nu, hela tiden. 
Nya prover ska tas om ca två veckor och så hoppas de att det har sjunkit igen och då kommer de att sätta in medicin, Levaxin. Och det kommer han att få äta hela livet.. 
Så här kommer elände efter elände.

Idag kom hans tid till neurologen också, samma dag och tid som jag har tid på vc såklart. Så jag får boka om min tid, då hans tid är viktigare. Han skulle ha kommit dit för länge sen. Hans läkare undrade om han hade varit där ännu för hon såg inga anteckningar. Han skulle nämligen få första lediga tid och då var vi i oktober. 
Så hon skulle kontakta dom igen och nu kom det en tid väldigt snabbt. Ska bli skönt att ha den avklarad också. 

Irriterar mig på att man inte kan se hans journal när man loggar in på Mina vårdkontakter.. För är de över 13 år så kan man som förälder inte se den. Och man kan inte göra nåt åt det. Pratade med deras kundservice och de har märkt att ungdomar i den åldern är i behov av att vara lite privata.... 
De är ju knappast myndiga men hela journalen låses från föräldrar, för att de har märkt det. 
Kan väl tänka mig att de kanske vill vara privata om det gäller det gynekologiska kanske. Men varför inte göra då så att just sånt inte syns i journalen?! 
Utan då måste vi be om att få journalen utskriven.. Jens var förbi vc igår och de skulle skriva ut Liams journal ang denna utredning. Och idag hämtade vi den. 
Meeen, då kan de inte se och skriva ut sånt som går till en läkare som inte jobbar där... Så det vi ville komma åt, dvs provsvaren från de olika gångerna, fick vi ju inte. Så det var ju rätt meningslöst.

Så nästa vecka får det bli att gå till banken och fixa ett vanligt bankid till honom. Nu har han ju något som heter ungdomsid och det kan han inte logga in med där. 
Som sagt, irriterande är det... Sömn-EEG

Idag var det dags för Loves sömn-EEG. Lämnade av Elsa, Leon och Idun hos farmor och styrde mot sjukhuset.
Hann bara sitta en liten stund i väntrummet innan Love blev uppropad. 

Han fick väga och mäta sig innan han fick gå in i rummet och hoppa upp på sängen. Där fick han medicinen, melatonin. Sen fick han testa ut en mössa och så var det dags att spruta i saltlösningen. Love fick roa sig med plattan under tiden då de ville att han skulle vara sysselsatt med något under tiden de gjorde det.
Love behövde, till skillnad från Liam, inte ha en massa sladdar i mössan utan det räckte med bara mössan. 

När de släckte ned så tyckte Love att det räckte 😁 Då tyckte han att vi var färdiga. Han blev väldigt trött men han kämpade emot bra, för sova skulle han absolut inte. Det brukar han ju inte göra 🙄
Men till slut fick han ge upp kampen mot tröttheten och han somnade. 
Sen blev det lång väntan på att undersökningen skulle bli klar. Man blev lite trött själv också 🙄 Sköterskan satt och gäspa också 😊

Sen blev det dags att väcka honom, det tändes upp och jag kan säga att han inte var lättväckt 😊 
Tog ett tag innan han kom igång men tillslut så. 

Vi knallade ut och tog hissen ner. Love har som standard att gå till cafeterian efter sina undersökningar och köpa en glass. Och så skulle han göra idag också. Han valde glass och hade bråttom med att betala. Gick och satte sig vid ett bord och öppnade glassen. 
Men det var små myrtuggor som togs innan han sa att han inte ville ha mera, han orkade inte äta. Och ja, han var en aningen trött. 😊

Det var med tunga, släpande steg som han gick ut till bilen. Han som alltid småspringer och skuttar fram annars. 
Så nu är det bara att vänta på svaren, men de får vi nog reda på samtidigt som MR - svaren. Och det är det dags för nästa vecka. 
Sen är nog hans kroppsliga undersökningar klara. Sen är det psykologen som ska göra sin utredning. 

Kan säga att han somnade väldigt snabbt nu ikväll också. 

Dessa vidriga djur...

Ja häromdan skrev Liams tjej att hon hade hittat en lus i sitt hår.. Så det var ju bara att luskamma Liam dan därpå och ja, ett par st hittade vi. Urk..
Så det blev behandling direkt. Och så kammade jag igenom alla, förutom mig själv. Och ingen annan hade skönt nog, men det kan ju ändra sig fort.. Ska kamma igenom mig imorron, så hoppas på att jag inte har några jag heller.. Kliar ju jämt i min hårbotten då jag är så torr och irriterad där så liksom svårt att veta om det skulle vara något extra som gör att det kliar. Ska kamma igenom alla de andra igen nu i helgen också. Blir att kamma, kamma och kamma nu ett tag framöver. 

Första gången nånsin som vi har det, så nån gång ska väl vara den första.. Men nu hoppas jag att vi blir av med dom. 

17 år

Igår var det 17 år sen som jag och Jens bestämde oss för att bli ett par. Hade ju känt varann och träffats ett antal ggr innan under ett år. Och se så det gick 😁


Julmustgryta

I lördags blev det att testa nåt nytt också, en julmustgryta med kyckling. Får passa på medans det fortfarande finns lite julmust kvar i affärerna. Går att göra med påskmust också såklart och den lär ju snart dyka upp i butikerna eftersom påsken är rätt tidigt i år. 

4 portioner
 
 • 500 gram kycklingfilé
 • 1 dl vatten
 • 3 dl julmust
 • 1 hönsbuljongtärning
 • 2 morötter
 • 1 tsk ingefära
 • 1 tsk rosmarin
 • 1 tsk kinesisk soja
 • salt och peppar
 
 1. Strimla kycklingfiléerna och bryn dem i en gryta. Salta och peppra.
 2. Skala och skiva morötterna och tillsätt dem till kyckligen. 
 3. Rör ner julmust, vatten hönsbuljongtärningar, ingefära, rosmarin och soja. Låt koka upp och puttra samman i minst 10 minuter tills kycklingen är färdig och morötterna mjuknat.
 4. Red såsen till önskad konsistens och smaka av med salt och peppar.
 
Servera tillsamans med ris och en fräsch sallad. 
 
 
 
 
 

</div

Köttfärsrulle i ugnspannkaka

Testade ett nytt recept häromdagen och det fick klart godkänt. Jag kryddade dock lite extra utöver receptet för att få lite mera smak på köttfärsen. 

Köttfärsrulle i ugnspannkaka
 
 
Det här behöver du till ugnspannkakan:
5 ägg
7 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
rapsolja/ smör till formen
 
Ställ ugnen på 225 grader. Ta fram en djup ugnsplåt.
Vispa ihop ingredienserna till pannkakan i en skål. Vispa tills smeten är slät. Lägg ett bakplåtspapper i ugnplåten och smörj med smör / olja på pappret och kanterna. Häll över pannkakssmeten i formen och ställ in i ugnen i cirka 20 minuter, eller tills den får lite färg och har stannat till.

Köttfärsfyllningen
600 gram köttfärs
1/2 fin hackad lök
1 pressad vitlöksklyfta
lite paprikapulver/ cayennepeppar
100 gram philadelphiaost ( eller creme fraiche)
1 msk chilisås
1/2 msk kinesisk soja
salt & peppar

3 dl riven ost

 Fräs upp löken, vitlöken i en stekpanna och vänd ner färsen och bryn tills allt är genomstekt. Krydda upp färsen med paprikapulver , salt & peppar. Vänd ner philadelphiaosten & chilisåsen, kinesisk soja och låt sjuda upp.

Bred sedan över färsen och lite av osten på pannkakan.

Rulla ihop pannkakan från kortsida till kortsida, jag körde långsida till långsida på ena rullen och det funkade lika bra det. Toppa med den sista osten och ställ in i mitten av ugnen i 10 minuter eller tills rullen är gratinerad.

Servera med en god sallad.

 
 
</div

Bara bli sig själv igen...

Ja det är något jag längtar efter just nu. Att få tillbaka orken.. 

Sen i april så har jag haft blodanemi. Gjorde ju inte saken bättre att jag blödde från maj till augusti konstant, och de hittade inte varför det berodde på. Inte pga graviditeten iallafall och de kunde inte se var det kom ifrån. 
Sen slutade det ju i missfall.. 
Proverna skulle följas upp i höstas, det hände ju inte. Vc har ju inte blivit till det bättre här direkt efter att de bytte lokaler osv, snarare tvärtom.. 

På jouren såg läkaren att jag hade haft anemi och valde att skicka mig för provtagning en gång till och ja, det låg ju väldigt lågt fortfarande.. Och nu den senaste veckan så har jag mått så dåligt. 
Och jag känner ju igen symtomerna med tanke på att jag har anemi varenda gång jag är gravid. 

Jag går med konstant rejäl huvudvärk, yrsel, energilös. dålig aptit osv... 

I måndags ringde jag vc för att det funkar inte alls. Hon tyckte först att jag skulle vänta tills den 6 februari då jag har en tid till en läkare för att följa upp lunginflammationen. 
Men sa att det går inte... Så igår fick jag åka och ta prover och så skulle vi se vad de visade om vi skulle gå vidare med det nu. 
 
Ringde idag för att få provsvaren och ja, de såg ju inte bra ut. Men helst skulle jag vänta till den 6 februari.... 
Men tillslut fick jag en tid idag. 

Om jag blev något klokare? Inte det minsta... 
Han gjorde undersökningen, blodtrycket var lite lågt men det hade med anemin att göra enligt läkaren. 
Han klämde och kände på magen, han var lite orolig för min lever.. 
Jag hade tydligen haft dåliga värden på levern 2013, utan att någon hade sagt nåt till mig eller gjort nåt åt det, vilken bra sjukvård... 
Men ingen öm lever eller så. 
Precis som jag misstänkte så blev enda ordinationen järntabletter... Som jag redan tar och det gör ju tydligen ingen skillnad. Eftersom jag inte har fått upp järnvärdet sen förlossningen så tyckte han också att jag skulle kontakta Kvinnokliniken så att de får göra en ordentlig koll, så att det inte sitter några myomer osv. Eller att inget annat är galet där. 
Och visar inte det något så kan det bli aktuellt med en mag-och tarmkoll igen, är ju visserligen många år sedan jag gjorde en, 14 år för att vara exakt.. 
Men han vill veta varför jag inte får upp järnvärdet, innan han ev beslutar om järnsprutor osv. 
Så jag får gå och må dåligt ett tag till, ett bra tag till antagligen... Så hur jag ska stå ut vet jag inte. 

Står i valet och kvalet om jag ska gå till nån annan läkare också, inte på vc här då. 
Men får kontakta kvinnokliniken först och se vad de säger. Han kunde ju skriva remiss men det gick fortare om jag ringde själv sa han... Det återstår ju att se. 

Så nu ska man alltså hinna försöka ta tag i sig själv bland alla barnens möten osv. Jag sätter alltid mig själv i sista hand så det kan bli intressant. Men måste nog för jag orkar ju inte ha hand om barnen, att se till att alla får på sig kläder tar musten ur mig totalt tex. .. 
Läkaren undrade hur jag orkade stå på benen, men vad har jag för val?! Jag kan ju knappast sitta eller ligga ned hela dagarna. Och nån hjälp till att få må bättre ser jag ju inte ut att få på ett bra tag. 

Går framåt med Love och tid för Elsa..

I tisdags var vi på möte hos psykologen, dags att se vad hon hade kommit fram till. 
Och hon hade ju pratat med förskolan osv. Och hon kommer att göra en första utredning på honom och se hur det går. 
Först nu ska vi vänta på och se vad de andra undersökningarna visar, innan vi bokar in några tider. 
Så fort vi fått svar på MR så ska vi ringa och boka tider. 

Och han har ju fått tid för både MR och sömn-EEG. 
Tiden för EEG dök ner i brevlådan i måndags och den ska han göra nästa fredag. Så det blev snabba bud. 
Och MR ska han göra den 30:e januari. Där kommer han även att ta en del blodprover, för genetiska sjukdomar. 
Nu har vi äntligen fått igenom att de ska kolla hans ögonbottnar samtidigt. När han var andra gången för att kolla dom så sa dom ju att de inte såg något för att han inte kunde sitta stilla. Jens skojade och sa att de fick väl söva honom. Och det var ju ingen dum idé. Men sen när väl var dags att planera så behövdes det inte tyckte de nere på ögonkliniken när samordnaren hade ringt, detta trots att de inte sett något på undersökningarna. Och både vi och sköterskan på bvc tycker ju att han borde se bättre med glasögonen än vad han gör.. 
Men så igår ringde sköterskan från planeringen och hon hade jagat runt bland läkarna nere på ögon och tillslut fått tag i rätt läkare. Och han var helt med på att de skulle kolla ögonen när han ändå var sövd. Så att vi fick en ordentlig koll på dem. Så nu blir det av iallafall, skönt att få det kollat ordentligt. 
Så nu hoppas vi bara på att vi håller oss friska så han kan göra de här undersökningarna. 

Igår dök även brevet upp från psykologen ang Elsa. Så i februari blir första träffen med psykolgen, bara vi föräldrar. Vi har ju pratat med henne tidigare ang en del saker och i samråd med vår sköterska på bvc så tyckte de att det är ju alltid bra med en koll. Bättre nu innan hon börjar skolan än att det blir försent. Kan ju bli så att det blir bättre automatiskt när hon börjar skolan men som psykologen sa, man vet ju inte så här i förväg. 
 

Ja vad har hänt sen sist...

Ja man kan väl gott säga att året hade kunnat börjat så mycket bättre.. 
Två dagar efter att jag hade varit på jouren så fick jag åka till akuten, vc hade inga tider och de på 1177 ville att jag åkte in till akuten för att kolla upp mina symtomer då de var rädda för att det kunde vara en hjärnhinneinflammation. 
 
Smockfullt med folk så det blev en lång väntan redan i första väntrummet. Men tillslut blev det min tur iallafall och jag kunde åka hem igen, skönt nog! 

Liam och Lucas var iväg med farfar och körde gokart förra måndagen. Som Lucas har tjajat om att komma iväg på det. 
 
Däremot så blev Lucas sjuk på kvällen, igen... 
Febern har ju kommit och gått på honom ett tag och ja, han har ju inte mått bra sen i september. 
Så det blev ingen skolstart för honom i tisdags. Han fick en tid till en läkare i onsdags och konstigt nog till en riktigt bra läkare, barnläkare dessutom som bara är en gång i veckan på vc. 
Lite prover togs och en ordentlig undersökning. Och han såg ju bara av att titta på honom att han definitivt inte mådde bra. Och så har han sett ut alla de gånger han har varit på vc tidigare men alltid bara blivit hemskickad med orden "det är virus, det går över". 
Nu visade det sig dock att han fått lunginflammation, orsakad av mycoplasmabakterier. Så en rejäl kur med penicillin för att förhoppningsvis ta kål på det mesta, om det nu skulle vara något mera utöver det. 
Och så ingen skola på minst en vecka, så ja hittills har han inte gått i skolan alls. 
Ikväll har han ätit klart sin kur med penicillin iallafall. Och han vill nog kanske försöka gå till skolan imorron eller fredag. Får väl se hur det går, han blir ju trött fort. Men då får han väl ringa hem så vi får hämta honom. 
Och skulle det inte vända mer nu så ska han tillbaka till samma läkare igen. 
Han ska till honom längre fram igen för att kolla sina halsmandlar. Lucas har ju ofta problem med dem, han svullnar ju upp direkt. Och de är rätt stora i vanliga fall också. Så läkaren var inne på att det kanske är bättre att operera bort dom. 
 
Lillfröken mår bättre iallafall. Hon fick ju en ordentlig hästkur med penicillin och det verkar ha gjort susen. Nu har vi fått tillbaka vår glada busiga Idun igen. 
 
Barnen är hemma från förskolan fortfarande. Förra veckan höll vi dom hemma för att vi ville se hur det utvecklade sig med sjukdomar när alla kom tillbaka till sin rätta förskola igen. 
Och nu i måndags när vi ringde så hade de haft fall av magsjuka, fem st som hade kräkts i matsalen vid olika tider och dagar.
Så nä, det känns inte så lockande att lämna dom där. Så de får hålla sig hemma, kör ihop sig en del med tanke på alla möten osv men farmor hjälper till och löser några av dem. 


Om det nya året började bra, nä...

Det kunde ju ha börjat bättre om man säger så.

Idun och jag har varit krassliga igen, började efter jul igen. Så vi hann ju vara relativt friska i några dagar iallafall. Idun avslutade ju sin penicillinkur vid jul. Men sen i torsdags har hon inte varit sig själv. Och febern har kommit och gått. 

Jag åkte på hosta och är förkyld. Gjort så ont att hosta, även att andas. Inte varit så kartig direkt. 


Så igår när vc öppnade så ringde vi. Ringde på förmiddan och de ringde inte upp förrän 5,5 timme senare...
Och de hade inga tider varken igår eller idag. Men de ville att vi skulle åka in till jouren för det lät verkligen som att vi behövde en koll. 

Så det var bara att vänta på att jouren skulle öppna och ringa dit. De ville absolut ha in oss och både jag och Idun fick en tid på kvällen.
Så det var bara att lösa logistiken. 

Farmor tog de små barnen, Lucas var hos Nellie och Liam hemma. 

Var helt tomt på jouren när vi kom dit så vi fick komma in rätt snabbt. 

Idun var först ut. Och efter undersökningen konstaterades dubbelsidig öroninflammation.. Och då hade hon varit lite röd i ena örat sist hon var hos läkaren. Så penicillinet gjorde visst ingen större nytta. 
Så nu fick hon en hästkur med penicillin. Lite mer än dubbel dos mot vad hon ska ha, av en starkare sort. Så nu hoppas vi att den hjälper! Så blir det en hörselkoll om 3 månader. 

Sen var det ju min tur.. 
Lyssnade på lungorna och hörde att ena lungan hade ett pipande ljud. Så det blev till att blåsa i peffmätare och ta sänkan. 
Även kolla syresättning och puls. 

Sänkan visade på 70, så lunginflammation konstaterades. Sen såg hon att jag lider av anemi så jag blev skickad till labbet igen för ett nytt stock i fingret för att kolla hb:t. Och ja det har sjunkit ännu mera sen i april. Då hade jag 96 och nu låg det på 89. 

Så två anledningar till att jag är tungandad...
Så för lunginflammationen blev det penicillin och så fick jag coccilana mot hostan och ordinerad sträng vila.. 
Sen skrev hon till vc att de MÅSTE undersöka min anemi. Betvivlar ju för det har de ju struntat i hittills. Och så väntar ju lungröntgen om ett halvår. 

Kan säga att jag kna inte minnas när jag mådde såhär dåligt sist. Orkar knappt att vara uppe, kräks pga lunginflammation så har inte fått behålla nåt sen o förrgår förrän nu. Hittade illamåendetabletter sen jag väntade Idun, visst de hade gått ut men de hjälpte! Så nu har jag fått i mig vätska iallafall. Bett Jens köpa hem nån soppa så jag kanske kan få i mig lite energi. 
Så nu hoppas jag bara att penicillinet gör nytta. 

Nu vill vi bli friska! Casandra har oturligt nog också åkt på lunginflammation. 


God fortsättning!

Önskar er alla en god fortsättning.

Vi firade in det nya året själva här hemma. Behövligt då varken jag eller Idun varit så kartiga. Men jag lyckades få ihop en trerätters och så blev det lite snacks innan de små barnen la sig. 

Vi andra spelade spel bla Ubongo och Fibber. 
Liam skulle ju ha firat nyår hoa Casandra men då hon blev sjuk så fick han fira med oss istället. Året som gick

 2017 är slut och ja, vi lämnar ett lite turbulent år bakom oss.

✴️❇️Min utmattning blev värre i april, rejält, och går på KBT för den. 

✴️Blev oplanerat gravid och efter oförklarliga blödningar i flera månader, läkarna kunde inte se var blödningarna kom ifrån, så slutade det med ett missfall i v. 10. 

✴️Liam har gjort en ordentlig utredning av sin kropp och ja, några svar på varför den beter sig som den gör har vi inte fått svar på.

✴️Love har påbörjat en utredning av hela sin kropp, tack och lov så visade det andra provsvaret negativt för den dödliga sjukdomen. Men fler undersökningar väntar, likaså en npf-utredning.

✴️Sommaren bjöd på prickar och magsjuka så inga större utflykter gjorda, det får vi ta igen 2018.

✴️En lägenhet till Liam är påbörjad. Och han längtar efter att den ska bli klar. Men ännu är det väldigt mycket kvar. 

✴️Jens påbörjade sitt extrajobb vilket gjort att vi inte haft så mycket tid för varandra så det måste bli en prioritering detta år. 

Fått äran att bli fadder till ännu ett litet gryn och se min älskade lillasyster gifta sig. 

Och en massa annat som hänt. Barnen växer så det knakar och utvecklas för fullt.

Nu hoppas vi på att 2018 ska bli ett bättre år och en hel del planer finns. RSS 2.0