Inte som planerat

Det blev inte ett dugg som planerat idag.

Elsa, Love och Leon skulle vara hos farmor medans vi andra skulle åka till Yoump med de stora grabbarna. 
Men igår kväll när vi skulle lägga oss kommer en febrig liten kille in till sovrummet. Så han har legat mellan oss inatt. 
Och ja, febern har hängt i idag. 
Nu ikväll så fick det bli en supp, även om jag vill att febern ska få göra sitt. Men han hade ont i kroppen och hade så ont i ögonen att han knappt kunde hålla dom öppna.  

Hoppas på en bättre dag imorron och att ingen annan blir sjuk. Men det slår aldrig fel. Så fort det blir lite längre ledigt så blir vi sjuka. Leon behövde ju tydligen bara en dag på förskolan för att bli sjuk... 


Istället för dagens planer så åkte Liam till tjejen och här hemma har det städats och klippts gräs osv. Då Jens inte hade nåt kvällspass förrän 20 så passade vi på att grilla i det härliga vädret. 

Imorron är han bokad hela dagen. Får hoppas att folk håller sig hemma också. 

Nu har Jens precis kommit hem så dags att göra sig klar för sängen. Se om det blir en orolig natt för lillkillen. 


Tystnaden...

När barnen är iväg till skola och förskola, Jens jobbar och Idun sover, då är det skrämmande tyst i huset! 


Blir ju bara en dag för barnen på förskolan den här veckan då det är stängt resten av veckan. Kändes lite sådär att skicka iväg dom bara för en dag, framför allt med tanke på Leon. Men kände att jag själv behövde lite lugn och ro också, vila huvudet lite. Elsa och Love älskar ju att vara på förskolan så där är det ju inga problem. 


Idun sover ännu, vår lilla sjusovare, så det är dags att gå upp och väcka henne så hon får i sig lite frukost. 

Se vad vi ska roa oss med medans de andra är iväg. 


Hund på rymmen och bondgårdbesök

Gårdagen bjöd på utelek och en del fix. Fick bli en vända till affären också. 

Liam cyklade in till Åtvid och drog och badade med tjejen och en kompis. En aningen röd på ryggen när han kom hem. 
Jens började inte jobba förrän 16.30 så vi hann med en del innan. 


Idag har det tvättats mest. Lite dåligt med energi idag, så det blev inga större utsvävningar. 

Här är dock en fröken som vägrat sova idag. Men hon har varit på bra humör ändå.

Efter middan var det bara att stoppa barnen i badet. Hann knappt bli klar med dom när telefonen ringde. Då hade ett par vänner mött Jack på vägen en bit härifrån. Men han hade inte kommit till dom. När jag åkte utåt så mötte jag och pratade med dom och en granne som kom. Och då kom Jack springandes tillbaka efter en liten stund. Bara att lasta in och hem till barnen igen. 

Förmodligen smet han ut när Love kollade om pappa kom hem, utan att Love märkte det. 
Hundskrälle att börja rymma både nu och då. Han som tidigare alltid hållt sig hemma har börjat rymma nu när han blivit gammal. 


Lucas har varit i Grävsätter idag och besökt bondgården med klassen. Han var den enda som svarade rätt på hur många liter mjölk en ko mjölkade på en dag. Så han fick en mugg istället för glas som hans klasskompisar fick. 


Jens var och hämtade honom och sju klasskompisar när de skulle tillbaka till skolan. Vi kunde ju ta vad de nära behövde ta två bilar till så kravet var trepunktsbälte. Och det har vi ju på alla våra platser. 

Luktade ko i hela bilen sen 😄


Såna där dagar...

Såna där dagar som man inte behöver FB för att komma ihåg. För trots att det är 4 år sen vi förlorade Loves tvilling i v.19 så känns det som att det nyss hände. 

Och ibland kommer de där funderingarna fortfarande, hur hade hxn varit, sett ut osv. 


Shopping

Idag var en tur till stan planerad eftersom Jens var ledig. Först ut blev att åka och laga Loves glasögon som gick sönder igår. Och sen fick det bli att åka ut till Tornby. Det blev kläder och skor inhandlat till barnen och en stol till Liams rum. Ja, lite annat kom hem också men välbehövliga saker. 


Blev en paus med lite middag på Ikea. Drog ut lite på att gå och äta för det brukar ju vara smockfullt där runt 13. Men när vi kom dit vid 16 var det hur lugnt som helst, riktigt skönt. 

Nästan hela gänget, Idun låg i vagnen under tiden. Tanken var sömn men icke 😊

Ja, vi kom hem med en hel del. Kom hem sent så barnen fick inta sitt lördagsgodis och sen gå till sängs. Liam har möblerat om på rummet och bytt lite möbler osv. Lucas satte igång att klippa gräset. 


Snart dags att ladda batterierna för imorron. Måste ju hinna med lite innan Jens åker och jobbar på eftermiddan. Sen blir det ju kortvecka i skolan för grabbarna, har lite planerat iallafall. 


Härliga dagar

De senaste dagarna har ju visat sig från sin bästa sida. Igår var det ju riktigt varmt. Fått varva lite mellan att vara ute i det varma vädret och komma in i ett svalt hus. 

Kollar in godingen i spegeln
Tjejen som kan somna på nån sekund
Gungpremiär i torsdags, Idun ger en stor tumme upp!
Jag gungar OCH solar ropade Leon.
Vår glada lilla trollunge
Mysigt att bli matad
Fina Långöra
Igår kväll när det hade börjat bli lite svalare ville barnen ha fram hoppborgen. Eller ja, de hade tjatat om den under dagen men det var lite väl varmt för den då.
Grabbarna grus

Cheez dippers

Har buzzat Cheez dippers och de var riktigt populära här hemma. Barnen älskade dom, tom Love som är väldigt kräsen av sig. 

Så dessa kommer definitivt att köpas flera ggr. 


8-månaderskontroll

Idag var det dags för Iduns 8-månaderskontroll. 
Kunde ju välja hembesök den här gången om man ville då man bla pratade igenom säkerheten hemma men tänkte att det tar så lång tid då och det mesta har vi ju liksom koll på sen innan.. 
Dock tog kollen tid ändå, 1,5 timme närmare bestämt :) 

Pratade om hur jag mår och sen om Idilunsan såklart :) Och allt var ju bara bra med Idilunsan. Hon behöver ju träna lite mer på att kunna sitta själv men hon är på g. 
Hon växer för fullt och följer sina kurvor. 

Vikt: 8110g (+730g) 
Längd: 67 cm (+2 cm) 
Huvud: 45 cm (+1,5 cm) 

Det var en liten fröken som var väldigt trött när vi var klara. Hon slocknade inne på skötbordet på toaletten och sen hann jag bara lägga ner henne i "vaggan" så slocknade hon igen. 
Nu har hon nästa tid i juli men innan dess ska vi klara av två bvc-besök till fast för hennes syskon. Leon har sin 2,5-årskontroll och Elsa sin 5-årskontroll. 
Tog även upp en del saker med Love och vår bvc-sköterska ska ta upp det med läkaren och så blir det ev en remiss skriven. Får väl se vad det blir av det. Kan bli en remiss till logoped också, inte för att han inte pratar men att han kanske inte "rör käkarna" som han ska med tanke på en del av hans problem. Efteråt så åkte vi till Ica och handlade lite då vi ändå skulle vänta på att Liam skulle höra av sig. 
De hade Alléklassikern idag så 7:orna skulle cykla 2,5 mil. Så han ville ha skjuts hem ;) 
Han hade kört rundan på ca 2 timmar, då med lunchrast också och i lagom tempo. 
Var ju inte världens bästa väder direkt, typiskt att enda dagen som det ska regna så är det just den dagen. 
Har en känsla av att hans förkylning inte kommer att bli bättre... 

 

Mötet och lunch på nästan tu man hand 😉

Gårdagens möte gick bra så nu kan man lägga energin på annat. 
Och vår lilla trollunge charmar alla som vanligt ;) 


De andra barnen var ju hos farmor under tiden så vi passade på att ta oss en lunch, nästan på tu man hand iallafall. Idun gör inte så stort väsen av sig. 
Inget som föll oss i smaken på de andra restaurangerna så det fick bli en onyttig lunch. Sen blev det bara rörigt.. Hämta barnen, möta upp kommunjägaren här hemma som Liam skulle hämtas och sen var Jens tvungen att åka iväg direkt när jag kom hem med Liam. 
Men det blev ju ordning på det iallafall. 

Lillfia har hittat sitt nya favoritställe. Vi tänkte att hon är ju så liten ännu så hon kommer inte hoppa upp på huset, eller hur. 
Hon hoppar upp hur galant som helst och spenderar den mesta tiden uppe på det huset. 
Hon vill tom ha sitt gröna serverat däruppe :D 
Lägger man det på marken så tar hon ett maskrosblad och hoppar upp på huset och sätter sig i den svarta lådan och äter och så hoppar hon ner igen. Så numera serveras grönt på huset och annat foder nere på marken. 
Hon är verkligen supermysig och lugn. 
Imorron måste jag ta och fixa till hennes päls, fått lite tovor vid halsen. 

Letar efter en kompis till fröken men inte hittat nån som riktigt faller i "smaken" riktigt än.
Får väl se när det dyker upp nån. 

När Leon överraskar..

Leon kom och sa att han ville bada tidigare idag efter att Elsa hade badat. Vi talar alltså om killen som avskyr att få vatten på sig, enbart händerna går bra. Killen som går att duscha på max en minut för att han slänger sig på golvet annars, som vägrat att bada. 
Och han badade i en halvtimme! Okej det var inte så jätteskoj att tvätta håret men det gick bättre än vanligt och det gick att avleda honom snabbt efteråt så han inte blev så arg. Han blir liksom hysterisk annars. 
Vore ju skönt om det kunde lossna för honom till sommaren, han vågar ju i stort sett bara gå i om jag är med och han vill bara vara i en liiiten stund. Så när man åker och badar får man ofta se till att det finns nåt annat att sysselsätta honom med. När man åker till Himnabadet kan man, om han är på sånt humör, få honom att leka i den minsta poolen med att ösa fram och tillbaka med några hinkar eller vattenkanor. 

Vore glad om det lossnade för honom samtidigt som hans två yngre storasyskon kunde få lite av hans rädsla för vatten för de är helt galna i vattnet, finns ingen rädsla alls så det är liksom galet åt det hållet. 
De kunde väl jämna ut det lite ;) 

 

Måndag och grävlingsproblem...

Ja då var det ny vecka, igen.. Veckorna går rasande fort! 
Helgerna går så fort när Jens jobbar också, när han bara är hemma en dag eller ingen alls beroende på hur han lägger upp det. Sen har han ju den som han är kontaktperson till som han träffar. 
Den kommande helgen är han ledig fredag kväll och lördag. Men lördagen blir inte så skojig, ska spendera några timmar i stan. Eller nä, när man har med sig alla barn så brukar det ta hela dagen :P 
Men det ska inhandlas lite kläder till de större barnen bla. 

Går och funderar på vad man ska hitta på till de kommande födelsedagsbarnen, för jag har ingen aning! 
Eller ja, Elsa har ju kommit med en del förslag och hon är ju den lättare av dom. 
Liam vet inte ens själv vad han önskar sig så där blir det inte lätt. 
Han får väl gå och kolla i affärerna och se om han kan hitta nåt som han kan önska sig. 

Idag var jag tvungen att ta tag i tvätten.. Eller när tvättat har jag knappt gjort men hade ett berg som behövde vikas och läggas in. Love fick sig en välbehövlig klippning också, kan säga att hans lockiga hår har inte försvunnit iallafall :) Blir lockigt så fort det bara blir ett par cm långt. 
Och på eftermiddan struntade jag faktiskt i alla måsten, låter nästan galet för att vara jag. 
Men Elsa och Leon badade i omgångar och så målade jag, Elsa och Love naglarna och vi läste böcker innan det var dags att slänga ihop middan. 
Efter middan hoppade Lucas och Love i badkaret istället. 
I säng med de små och sen ut och fixa med kaninerna osv. 
Sen kunde jag äntligen parkera i soffan för att försöka varva ner och ja, här sitter jag nu och väntar på Jens som är på väg hem. 
Imorron blir barnen hemma från förskolan också, eller ja de ska till farmor en sväng då Jens och jag ska på möte. Får ringa förskolan imorron och se hur läget är där. Men nu lär väl eländet gå ett tag... 


När man blir sådär akut trött på förmiddan <3 

För övrigt så har vi fått lite grävlingsproblem. Igår upptäckte vi att vi har ett gryt uppe vid vår samlingssal. 
Fick syn på två grävlingsungar utanför. Mindre roligt för så nära vill jag inte ha dem, framför allt inte med tanke på kaninerna. Och de har grytet precis i närheten där Lucas och Nellie brukar leka väldigt ofta. Så det känns ju lite sådär. 

Har fått så många "bra" tips.. Att vi ska hålla oss borta från grytet, att barnen inte ska gå i närheten.. Att de inte kommer att ta kaninerna för deras huvudföda är mask, att vi ska sätta upp staket?!, att vi ska flytta på hela grävlingsfamiljen eller vänta på att ungarna flyttar ut och sen flytta mamman... Ja det har varit mycket kan jag säga.. 
Efter att ha rådfrågat mer kunniga personer så finns det bara en sak att göra om vi inte vill riskera något. 
Hade jägare här redan igår men då kom de inte ut ur grytet igen. 
Imorron kommer dock kommunjägaren ut med en fälla, så vi får väl se. 
Nog för att jag är djurvän och vill egentligen inte ta bort dom men det känns som att riskerna är alldeles för stora. När de springer runt på gårdsplanen, så är det liksom lite väl nära. Inte så sugen på att barnen ska stöta på en arg grävlingshona... 

Utefix

Den här veckan har bestått av att fixa mycket ute. I tisdags fick vi iväg ett lass till tippen. Och i fredags kväll röjde vi på ordentligt och fick ihop två lass till tippen som Jens och Liam åkte med igår förmiddag innan Jens började jobba. 


Sen fortsatte jag och barnen under eftermiddan att fixa. Och så fick kaninburens utedel en rengörning. 
Hon är ju så nyfiken så hon ska ju vara med på allt. 

Och hon fick in lite grenar av sälg när det var färdigstädat, det var smaskens. Hon högg in direkt. 


Sen tog min energi slut, märks att järnvärdet fortfarande är väldigt lågt. Irriterande när man vill så mycket.. Att antingen mår jag dåligt av utmattningen så att jag inte får nåt gjort eller så blir jag förbenat trött så jag blir yr osv pga järnvärdet så att jag måste sätta mig och ta det lugnt. 

Idag är iallafall tanken att vi ska fortsätta röja ute ett tag eftersom Jens är ledig och så det vanliga med städ och tvätt såklart.. 


Newbie levererar..

Newbie levererar som vanligt, alltså deras kläder går ju bara att älska. Snart släpps nya kläder och de här kommer definitivt att få flytta hem till Idun. 


Gjorde ju en beställning från deras limited edition-serie förra veckan, ursöta! 


Ska nog försöka byta Elsas kläder dock till en klänning istället. Om det nu finns kvar i hennes storlek, ska ringa och prata med dom. 


Det här med mat

Sen Idun var ca 6 mån så har vi försökt med gröt och mat till fröken. Men nä hon har inte varit speciellt intresserad. Hänt nån gång att man fått i henne en hel portion gröt men oftast bara nån sked. 


Igår däremot helt plötsligt så slukade hon en hel portion gröt till frukost och en hel burk mat till lunch. Får väl se om hon bestämmer sig för att fortsätta så. 
Hon är ju inte så förtjust i burkmat så jag måste ta mig i kragen och göra egen mat till henne. 


Full rulle

I torsdags blev alla små barn hemma. De ringde från förskolan och sa att de hade två barn med magsjuka så vi gjorde valet att ha dom hemma. Leon var lyckligast över det, Elsa lite mer sur till en början 😉

Dr Leon undersöker
Man måste tydligen lyssna på öronen och fötterna också enligt dr Leon, väldigt viktigt för att veta om man är frisk.
Elsa och Love fixade en bil.
100 köttbullar, blev 15 stackare kvar efter att alla hade ätit. Äts i omgångar vissa dagar, i torsdags var både Jens och Liam iväg och kom inte hem förrän 20.
Lillskrotan börjat bli svår att fota, hon är typ aldrig still 😄

Bissingar

Efter att barnen var lämnade på förskolan och frukost var intagen blev det att hoppa in i bilen för att åka till däckverkstan. Dags att byta däck på volvon, igen.. Jens hade ju på sommardäcken, sen när han skulle till Jönköping för längre sen så skulle det ju bli busväder så han fick slänga på ett par andra däck på däckverkstan och ja sen har de på däckverkstan haft fullt upp så att han har inte kunnat byta tillbaka igen. Men idag så, så snön som kom idag får ni skylla på oss. 

Blev en sväng förbi Östenssons. Barnens favoritbröd var billigt för de som är kundmedlemmar så det var ett måste att köpa på sig. Blev visst 12 paket, räcker förhoppningsvis till måndag. Gurkan var riktigt billig också, 3,70:-/st, även det medlemspris. Och det är också nåt som går åt riktigt mycket här.Annars har väl dagen bestått av det vanliga, tvätt och städ. Känns som att jag aldrig kommer ikapp med nånting efter att ha haft några dagar då jag inte klarade av att göra nånting. Och så ska man försöka att inte känna sig stressad över det, lite av en utmaning kan man säga.. Så jädra lätt som jag blir stressad, av allt. 
Liam har varit hos Casandra, farmor var snäll och skjutsade hem honom ikväll. Alltid lite krångligt när han ska hämtas samtidigt som de små ska nattas eller strax innan. 

Den här lilla fröken har varit vaken i stort sett hela dagen. Hon sov en timme i bilen runt 11 men det är allt, så hon har hållit låda länge :) Men hon har varit glad. Så hon kunde stoppas i säng samtidigt som de tre andra små. Lite ovant att bara ha Liam och Lucas uppe. Jens är iväg och jobbar, på väg hem nu. 

Och äntligen lyckades jag få med två av hennes bissingar på bild också! <3 

 

Utefix och tandläkare

Idag gav vi oss ut vid 9 och spenderade förmiddan ute, skönt nog så blåste det ju inte halv storm idag till skillnad mot igår. Även om det blåste lite kallt idag också. 
Rensat upp lite på plan, hur mycket som helst kvar men det kom iväg lite iallafall. 
Det finns att göra om man säger så. 

Idun satt nöjt i vagnen och kollade på och så fick hon ju träffa morfar också. 


Efter lunchen så blev det att åka och handla lite innan det var dags att samla ihop barnaskaran ;) 
Först hämta de små på förskolan, sen vidare för att hämta Lucas och sen Liam. 
Hem med Liam och sen var det bara att styra vidare mot Rimforsa och tandläkaren. 
De ringde imorse och sa att de kunde ta Lucas också då de hade fått ett återbud. 
Så han fick en koll av sina tänder först, de kallar alla 9-åringar nu. Och det såg bara bra ut. Tre stycken tänder som kommer att lossna snart. 
Och sen var det ju min tur.. 
Sa till tandläkaren att jag nog hade bestämt mig för att dra ut tanden istället för att sätta igång med en rotfyllning. Och när vi pratat lite fram och tillbaka så tyckte hon att det var ett klokt val. 
Med tanke på att jag har haft ont så länge så krävdes en del besövning, eller ja den hjälpte inte fullt ut den eller. Så ja det kändes en hel del att dra ut den.. 
Men nu är eländet borta så nu är det bara att vänta ut att det ska ge sig. Eftersom det har gått så lång tid kan ju kroppen reagera lite kraftigare än vid en "vanlig" tandutdragning så vi får väl se hur fin man blir.. 
Lucas fick hålla i tången med min tand i, det tyckte ju han var coolt.... :P 
Bedövningen satt i 6 timmar efteråt så inte förrän vid halv 11 kunde jag få i mig lite mat. 


Hade även telefontid med läkaren på vc idag. Det gav väl inte så mycket direkt. 
Fick en ny medicin utskriven men efter att ha läst på om den vette sjutton om man ens vågar ta den. Jag lär ju få alla biverkningar som går att få, och de var rätt rejäla.. Så det är definivit inget jag vill få. 
Men vi får väl se.. Han var ju så smart att han skrev ut 90 tabletter på ett uttag och de kostar 800:-.. Kul att ta ut allt det om jag inte kan ta dem. 
Måste ta och beställa hem mer Ferrenol också, ta och se om det kan hjälpa upp järnet. Tabletterna pallar ju inte kroppen av. 

Nu har Jens precis kommit hem efter att ha haft en visning i stan så nu väntar sängen. 
Kvällsmys

Skriv inläggstext 


8 månader

Idag är vår lilla trollunge 8 månader! Loppis och kalas

Igår var vi iväg och stod på loppis i Folkets park här i Åtvidaberg. Hade sån tur med vädret! Fast det syns på mig och Jens nu :D 
Vi hade med oss Liam, Lucas och Idun medans de andra var hos farmor under tiden. 
Som jag misstänkte så var det ju inte så mycket folk som kom som vi hoppades på med tanke på att det bla var kosläpp samma dag och så en massa annat runtom. 
Men vi var ca 50 säljare. Lyckades sälja en hel del och tjänade in en bra slant. 
Och så var det ordnat så att det man inte ville ha med sig hem igen kunde man lämna på ett ställe i parken så hämtade Sri Lanka upp det. Så vi rensade ut lite bland det som var kvar vid loppisens slut så de fick en flyttkartong med grejer iallafall. 
Nu laddar vi om för nästa loppis som är i augusti. Då SKA jag ha hunnit med att gå igenom alla kläder och skor och stå med det och leksaker. 


Idag har vi varit på kalas för att fira Jens syster Anna som fyllde år igår. 

 

Nytillskott

Har flyttat in ett litet nytillskott. 

 

Var och hämtade henne i torsdags och vi har inte riktigt kommit på nåt bra namn ännu. Så vi får väl se vad vi fastnar för. 

Långöra visar ju en del bestämmande rörelser när mini springer omkring i buren men de kan också ligga bredvid varandra, med nätet emellan såklart. Men släppa ihop dom kommer vi ju inte att göra. 


Länge sen...

Ja nu blev det ett långt uppehåll härinne. Jag har inte mått så bra. Tagit tag i att få hjälp men ja, läkaren och jag är väl inte på samma ställe riktigt. Men remiss till psykoterapeuten och hjälp för sömnen. Blev en massa prover tagna också men det visade bara att jag lider av järnbrist. 
Att få en utländsk läkare när man knappt själv kan förklara hur man mår och som då inte förstår helt vad man säger är ju lite sisådär. 
När jag förklarade hjärntröttheten så blev det att det var ju pga att vi hade så många barn.. 
Och nu när det kom fram att jag har järnbrist så beror min trötthet pga den. 
Och den tröttheten känner jag ju igen och det har inte med det att göra alls. Sköterskan som ringde förstod det bättre men ja, hon strödde lite salt i såren istället i efterhand. 
Men men, vi får väl se. Medicinen fick jag sluta att ta för jag höll på att bli galen. Den gav mig ett sånt tryck i huvudet, dygnet runt så jag kunde ju inte sova ändå. Och varje rörelse gjorde det bara ännu värre. Och det strålade så förbenat i huvudet. Går knappt att förklara hur det kändes. 
Har telefontid med läkaren på tisdag så vi får väl se vad han säger då. 

Blivit en tur på jouren också med min käke, visst knappt var jag skulle ta vägen. De på jouren trodde det kunde vara en bihåleinflammation och jag fick en penicillinkur. 
Men det har inte blivit bättre och i torsdags var jag hos tandläkaren istället så de fick ta en koll. 
Kom till en tandhygienist och sen en annan tandläkare som jag inte brukar ha. Och enligt dom berodde det nog på en tand. Så det skulle vara att rotfylla den.. 
Fanns inga tider förrän efter sommaren, kändes ju väldigt roligt, men Lucas hade en tid på tisdag och han har bara vanlig koll då de kallar alla 9-åringar nu. Så jag fick ta honoms tid istället och så får vi se vad det blir. 
Jag är mer inne på att dra ut eländet om det är så att min rätta tandläkare är överens med den andra om att det är tanden som jäklas och att den ev behöver rotfyllas. 
Sist jag skulle göra rotfyllning så slutade det ändå med att de drog ut den och det var ju flera tusen slängda i sjön så att säga.. Så vi får se. 

 
Får bjuda på ett gäng bilder för jag kommer knappt ihåg själv vad som har hänt sen senast. 
 
Jag har varit på två barnloppisar, hittade en massa fynd så det kom hem många påsar med kläder, skor och annat. Idun fick en keps som var riktigt poppis. Älskar att gå på de här barnloppisarna där man kan gå och plocka på sig och så betalar man allt till samma ställe. 
Jens hade bokat in en klipptid till mig i stan. Fick en hel timme där jag blev riktigt bortskämd. Vid tvätt av håret och inpackning så fick man även massage i stolen. Sen blev det klippning, föning och sen körde hon håret med en apparat som tar bort allt det skadade på varje hårstrå. Inte van vid att en klippning tar tid, förut har det ju bara tagit max 15 min. Och nu var det verkligen behövligt med en klippning, 1,5 år sen sist.
I tisdags var jag iväg på företagsmässa och föräldramöte. Barnen hade fått hälsa på företag och gjort arbeten om deras ställen som de nu skulle redovisa för oss föräldrar. Så de hade gjort montrar för sina företag och så fick de berätta för oss föräldrar som gick runt. De var superduktiga! Och när de sen plockade ihop alla grejer så fick vi föräldrar gå och lyssna på en kort föreläsning om Netikett.
En liten fröken som förra veckan hade tre tänder som sprack igenom samtidigt. Hon har inte varit ledsen eller så men hon har inte velat äta så mycket nu de senaste dagarna. Skruttan.
Den här katten ska då vara med överallt.
Vår stora fina tjej
 

RSS 2.0