När Leon överraskar..

Leon kom och sa att han ville bada tidigare idag efter att Elsa hade badat. Vi talar alltså om killen som avskyr att få vatten på sig, enbart händerna går bra. Killen som går att duscha på max en minut för att han slänger sig på golvet annars, som vägrat att bada. 
Och han badade i en halvtimme! Okej det var inte så jätteskoj att tvätta håret men det gick bättre än vanligt och det gick att avleda honom snabbt efteråt så han inte blev så arg. Han blir liksom hysterisk annars. 
Vore ju skönt om det kunde lossna för honom till sommaren, han vågar ju i stort sett bara gå i om jag är med och han vill bara vara i en liiiten stund. Så när man åker och badar får man ofta se till att det finns nåt annat att sysselsätta honom med. När man åker till Himnabadet kan man, om han är på sånt humör, få honom att leka i den minsta poolen med att ösa fram och tillbaka med några hinkar eller vattenkanor. 

Vore glad om det lossnade för honom samtidigt som hans två yngre storasyskon kunde få lite av hans rädsla för vatten för de är helt galna i vattnet, finns ingen rädsla alls så det är liksom galet åt det hållet. 
De kunde väl jämna ut det lite ;) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0