Kärlek

Tänk att vi har fått sex underbara barn att älska 💕 Alla unika på sitt sätt ❤️Hos fysioterapeuten

Igår var det dags för Loves återbesök hos fysioterapeuten, är ett år sen han var där sist och nu skulle det kollas om det skett något under det här året som gått. 
Och ja, en del har ju hänt. Han är fortfarande lite klumpig i sina rörelser men det har blivit förbättringar. 

I väntrummet stötte han på clownen Carl pch de busade med såpbubblor medans vi väntade på våran tur. Carl undrade om han fick följa med Love in till Emma och det fick han ju. 
Så Love utförde halva av alla tester med clownen Carl hos sig. Så det blev fanfarer på munspel efter varje test och det busades osv :) Love hade jättekul. 
När halva tiden hade gått så sa clownen hej då och smet iväg. 

Så nu får vi se hur de går vidare, han ligger fortfarande lite efter sin åldersgrupp motorisk. Men det kan också hänga ihop med hans koncentrationssvårigheter. 
Kommer en ny tid hem till neurlogen så får vi se om de vill gå vidare eller om vi ska invänta utredningen på BUP. 
Däremot behöver han träna upp sina fingermuskler, de är väldigt slappa. Så en massa olika saker ska vi göra utöver det som redan görs. Och så fortsätta att utmana hans balans och allt annat motoriskt. 

Var en glad och nöjd Love som lämnade sjukhuset. Och självklart blev det något gott från automaten, som han alltid vill ha, han och hans älskade choklad. Han ville köpa med en till Leon också, så inte han skulle bli ledsen. 
 
 
 

RSS 2.0