Krasslig..

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade ju riktigt ont i magen igår kväll och hoppades ju på att det skulle ge med sig under natten men icke. Låg mest dubbel av värk hela natten och inte hade det gett med sig till morronen så Jens fick pallra sig iväg själv.
Men jag ska inte klaga egentligen, tänker på lille Månsen som har det så mycket värre med smärta osv. Lille plutten.

Så Lucas och jag har haft en hemmadag, mest tillbringat den i soffan dock. Men vi har läst böcker, sett på barnprogram, spelat spel osv så vi har varit sysselsatta ändå.

Men imorron är det bara att hoppa på det igen. Och imorron em har jag mitt andra besök hos Lola, så imorron kväll lär jag nog vara en aningen öm ;)

Denna vecka består av en massa grejer så det kommer bli tight att hinna med allt och så lite omplanering ang jobbet för Jens del eftersom han inte ska vara i stallet så mycket nu utan i Ljungsbo istället och för att få det att gå ihop sig denna vecka då han ska ta hem traktorn och hämta grejer osv och jag har annat inbokat efter jobbet. Fast denna vecka blir det ju inte så mycket ändring men nästa vecka kommer han inte vara i stallet alls.
Någon som är lite dålig på att informera, eller inte så lite dålig, om saker och ting.

Nu väntar sängen.

Har ni Sveriges stökigaste rum?

Ibland kan det vara en fördel med att ha stökiga rum ;) Framför allt när det dyker upp såna här bra tävlingar :)



Tillsammans med Granit och HinnerinteHinnerDu korar Loppi.se i vår Sveriges stökigaste barnrum. Det är vansinnigt enkelt att delta. Ta en bild på röran eller filma den och lägg upp på YouTube. Skicka bilden eller länken till [email protected] tillsammans med en kort motivering till varför just du ska vinna. Och glöm inte namn och adress till dig.
Vi behöver ditt bidrag senast 6 mars.

Finfina priser väntar på vinnare. Förstapristagaren får hjälp att rensa, städa och ordna i fina förvaringslösningar från Granit (totalt vinstvärde är 10 000 kronor). Dessutom får du hjälp att sälja alla prylar som blev över. Förtjänsten hamnar rakt i din ficka.

En jury kommer att utse fem finalister bland alla tävlingsbidrag. Dessa finalister presenteras på Loppi.se med start i vecka 10. Sedan är det svenska folket som röstar fram den slutliga vinnaren.

Vinner du inte första pris så har du chansen på följande:
2-5 pris – presentkort värde 250 kronor på Granit och presentkort värde 300 kronor på HinnerinteHinnerDu
6-10 pris – 10-klippkort på Loppi.se samt Ekolådans kokbok (värde 295 kronor)

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Grattis Tuva!



Stort grattis till Tuva som fyller 8 år idag!

Försenat kalas

Ja idag har vi varit på Erikstad för ett aningen försenat 3-års kalas för Lucas.
Fick bli hemma hos farmor och farfar för att allt skulle passa, annars hade det dröjt ännu längre innan det hade blivit av.
Så fm ägnade jag mig åt att stå i köket och fixa mat. Sen var det bara att byta om och slänga sig i bilen för att göra klart där.

Efter lite mat så blev det paketöppning, till Lucas stora glädje :)





När vi kom hem fick vi roa oss med lite hemmapyssel dvs Jens kapade lite ved och jag donade inne.
Grabbarna ägnade sig åt att leka in Lucas nya leksaker.
Sen blev det lördagsmys framför Bolibompa. Skönt att sitta och bara ta det lugnt ett tag. I veckorna hinner man ju knappt sitta ned och se Bolibompa med barnen alls.

Tankar..

Idag tänker vi på lille Månsen m familj. Måns fick opereras akut idag och nu hoppas vi såklart att han ska krya på sig snabbt!


Bilder från Tuvas kalas


Lucas fick en paket av moster Elin m fam.

Undrar om man ska tolka "fågelholken" som att presenten var
omtyckt ;)




Full aktivitet på grabbarna grus



Lilla Leah

Pratar lite med morsan ;)


Några bilder hittas i Hemliga rummet.
Hör av er för inloggningsuppgifter.

Test

Det hemliga rummet


Helgen

Igår var vi iväg på kalas i Lyckebo. Trodde inte att vi skulle komma iväg alls först. Morronen började nämligen med varmvattnet var fruset, som vanligt...
På fläktar osv och sen var det bara att vänta. Kände mig en aningen stressad eftersom planen var att åka härifrån vid halv 9 men icke.. Men efter två timmar så lossnade isproppen!! Så kl 9 var det bara att slänga sig in i duschen och göra sig i ordning. Snabbt gick det för 9.15 var vi iväg i bilen.
Så vi blev inte försenade som jag trodde vi skulle bli.

Väl där var det fullt ös på kusinerna direkt. De leker så otroligt bra tillsammans så det är skojigt. Och strax efter oss kom ju Melker m föräldrar också så efter ett tag så lossnade för Melker också och så var alla tre grabbarna igång :)

Och det blev paketöppning åt alla håll och kanter :)

Bjöds på smarrig fika och mat såklart. Och så blev det en massa bebismys med både Emil och Leah.

Bilder kommer att komma med men i ett låst inlägg pga vissa omständigheter...


Tackar Anna och Jampa för en toppendag! <3

__________________________________________________________________________________________

Idag har det varit en hemmafixardag. Jens har varit iväg till Erikstad för att provat den harven som han har ritat upp och Calle har byggt. Och den funkade tydligen bra, lite småjusteringar bara.

Sitter och kollar på Big Brother just nu, se om det är nåt att ha i år. Men snart åker inspelningen på och det blir att styra mot sängen. Jobbdag imorron igen och den här veckan är ju Liam med på jobbet också eftersom han har sportlov. Kan nog bli att han leker lite med Jonte kanske om han är hos sin pappa.



Fredag och sportlov!

Ja då var det fredag igen och jag tänker snart stupa i säng. Tidigt för att vara fredag men det behövs efter att ha missat en massa sömn de tidigare nätterna pga värk i armen. Fortfarande ont så vi får väl se hur det blir inatt.

Jobbat idag ialla fall och det gick bra trots en ond arm. Lite småspralliga hästar men inget värre.
Blev en tripp till stan för att handla presenterna som ska med imorron och så blev det ett stopp på Willys innan vi åkte hem. Fick bli smidig middag idag dvs köpepizza.

En aningen kyligt här hemma som vanligt när vi kom hem och inte förrän vid 20 kunde vi få lite värme. Och det lär ju vara samma sak imorron eftersom vi ska vara iväg hela dan.

Och sportlovet har börjat! Så nästa vecka blir det lite pusslande med Liam, men han ville följa med till jobbet några dagar och kanske vara hemma själv några dagar. Så vi får väl se. Hoppas på att tiden finns till att hitta på nåt också.

Ska ta och plocka fram det som ska med imorron så man har lite mindre att tänka på då ialla fall.

Torsdag

Idag har det varit en rätt lugn dag. Blev hemma från jobbet för att vila armen och ja, det skulle nog behövas några dagar till men imorron blir det att jobba. Se hur det går, anstränger jag armen för mycket vilket inte alls behövs mycket så svullnar den upp ända ned till handleden. Så det kan ju bli skojigt, eller inte.
Får väl ta stallet, efter att hästarna är ute, själv antar jag med soping osv.

Måste in till stan efter jobbet för att leta reda på lite presenter till Tuva som fyller år nästa helg. Tänk att de blir 8 i år!! Se om jag kan hitta det jag har tänkt, gör jag det så kommer det att gå snabbt :)
Ska ju upp till Anna och fira Tuva om lördag. Så det blir en massa bebismys förmodligen :)

Nu blir det sängen, är trötter så jag hoppas på att kunna sova för värken. Blev inte mycket sömn natten till idag så..


Skitdag..

Började väl rätt okej visserligen men när hästarna skulle ut på morronen så var den sista hästen jag var ute med lite fnatt, stegrade sig, trippade osv och det small till i axeln. Och när han går in i hagen slänger han sig in och det smäller till i axeln igen.

Samma axel som det small till i igår när en annan häst stegrade sig. Så fy fabian vad ont jag har nu och är svullen. Får skriva med en hand så det tar lite längre tid än vanligt att skriva.
Kan knappt hålla i nåt med högerarmen.
Den jädra blåsten gör ju att hästarna blir en aningen spralligare än vanligt om man säger så.

Får se om jag kommer iväg till jobbet imorron, är ju förmodligen en muskelsträckning och då ska man ju vila nån dag eller två egentligen. Men vi får se hur det känns imorron bitti. Är ju inte till så stor nytta om jag inte kan ta på täcken och gå med hästarna osv.
Men som sagt, det återstår att se.


Tisdag..

Alltså, nu får det räcka med snöandet! Urtrist väder! Och så började det att blåsa på em.

Allt har rullat på som vanligt annars på jobbet. Jens fick åka till Skänninge för att hämta salt till ridhuset. Och sen har han kört ut det i ridhuset, så nu ska det förhoppningsvis bli bättre därinne. Självklart kom det en civilbil och åkte ifatt honom så de stannade honom och tyckte att det såg för tungt ut för kärran. Så de fick åka till bilprovningen och väga, och det var 65 kg för mkt på kärran, dvs böter. Men polisen var hygglig och skrev in det som 36 kg övervikt så det blev en aningen billigare. 
Djupharvning på fredag så det ska nog bli ordning på det. From imorron är ju Ewa sjukskriven så då blir det lite annat i stallet. Fast den här veckan behöver ingen av oss ta nåt em-pass för det har pusslats ihop ändå. Så får vi väl se hur nästa vecka ser ut och de kommande sex veckorna visserligen.

Skapligt frusen när vi kom hem, var ju två grader varmare inne idag ialla fall när vi kom hem. Hade 8 grader inne igår, 10 grader idag. Och efter att ha sprungit ut och in i kylan osv så var man ju inte så varm direkt innan heller.
Fick bli ett långt varmt bad för att få upp värmen. Så det fick bli min egentid idag.
Så idag har jag inte fått nåt gjort här hemma, illa. För när jag kom upp ur badet var det dags för middag och sen hjälpa Liam med läxor osv.

Så imorron får det bli att försöka komma hem lite tidigare och försöka få nåt gjort. Fast Jens var tvungen att åka in till stan imorron och byta lite grejer till traktorn så det är väl inte så jättetroligt. Men man kan ju hoppas ;)



Fii fasiken..

Ja fy så kallt det har varit idag, framför allt imorse. Det bet rejält i ansiktet när vi gick ut med hästarna, det var så det gjorde ont! Så det var inget skojigt alls. Och sen har det varit svårt att få upp värmen i kroppen ordentligt.
Har ju varit solsken ialla fall, alltid nåt! Dock så snöade det imorse när vi åkte till jobbet och så började det snöa när vi åkte hem och det har ju hållit på ett tag, slutade för nån timme sen. Som om det behövdes mer.....

Stötte på ett problem idag, Jens harvar ju på måndag och fredagar. Men idag gick det inte bra alls, ridhusbotten var nämligen frusen! Så imorron måste det på en massa salt därinne.

Liam skötte det att komma iväg till skolan själv galant idag med. Våran stora kille!

Fick en stor bukett tulpaner av Jens idag, har ju sagt ett tag att jag är sugen på att köpa en knippe men har inte kommit mig för. Inte så jättelyxig middag idag men god :) Spagettilåda och så chokladpudding till efterätt, till Liams stora förtjusning som åt för glatta livet :D

Nu ska det krypas ned i sängen, eller snart ialla fall. Lite småfix inför morrondagen som är kvar.

Alla <3 dag



Hoppas ni alla har haft en mysig alla hjärtans dag!!

Helgen som gått..

Kom av mig med bloggeriet ett tag till, tiden och orken har inte riktigt funnits. Så det får väl bli en uppdatering här.

Fredag

Liam fixade det galant att ta sig ut till taxin själv. Lucas var dock lite fundersam när vi kom till dagis och han skulle sätta sig och äta nästan direkt han kom, det brukar ju inte vara så ;) Så han fick inte i sig ett dugg. Men det hade gått bra sen ändå ialla fall.
Jobbet rullade på som vanligt.

Fick ju ett väldigt trevligt samtal också med förfrågan om jag ville bli fadder till lilla Leah. Och det är klart man vill :)

Lördag

Lucas vaknade genomförkyld. Så typiskt när han väl hade kommit igång med att äta ordentligt igen. Började morronen med att städa av lite och baka lite och så lite annat fix. Sen var det bara att göra sig iordning för att åka in och handla lördagsgodis till grabbarna och sen åka ned till mamma och pappa för lite kalas.
Kära mamma fyllde år och så skulle de fira Lucas också.



Hjälper pappa med chokladsåsen :)

Paketöppnardags :)

Mormor och morfar hade hittat en kanonpresent, en stor dumper.
Den är välanvänd kan jag säga.


Full koncentration på Talking TomCat

Grabbarna Bus

Efter kalasandet var det bara att styra hemåt för att se lite Bolibompa och lördagsgodis innan läggdags.

Söndag 

En dag som inte alls blev som jag hade tänkt mig. Känslomässig berg-o-dalbana och en massa saker som skulle ha blivit gjorda men som inte alls blev gjorda med tanke på hur jag mådde.
Lola sa ju att jag kunde få så i onsdags efter behandlingen eftersom hon tog bort en massa blockeringar och jag hade ju mycket såna känslomässigt. Men inget då, så jag vet inte om allt kom över mig då istället.
En skitdag blev det ialla fall.

Snöhelsicke!!

Ja mindre trevligt väder idag, en massa snö och blåst. Mindre trevligt väder att jobba ute i och efter jobbet så kapade vi lite ved innan vi åkte hem. Så man mår ju helkonstigt nu. Kom hem till 10 grader inne också.

Öm i kroppen som sjutton idag med och så lite fina blåmärken här och där :)
Ska börja med olivoljan nu ikväll också, var och köpte det idag när vi åkte hem från jobbet.
Fick lite städat här hemma idag också, kom igång så jag höll på att glömma bort middan!

Ser inte fram mot morrondagen direkt, eller jo, både ja och nej för den delen. Det är fredag, positivt.
Men det ska vara dåligt väder, det kommer halmleverans på morronen så det kommer förmodligen bli rörigt när vi ska ut med hästarna och så ska ridhuset harvas osv.
Sen efter jobbet måste vi in till stan och uträtta några ärenden. Och på em blir det besök här av Calle, så vi ser nog inte Jens speciellt mycket. Måste baka imorron också till kalaset på lördag.

Nu väntar sängen, är grymt trött så det ska bli skönt att krypa ned i sängen.
Imorron ska Liam ta sig ut till taxin själv, vi åker innan han ska iväg. Så vi får se om han fixar det, men det tror jag.

Aj aj aj

Ja så kan man nog sammanfatta det efter dagens besök hos Lola :)

Jisses så ont det gjorde! Körde från magen och upp till nacken och så från svanskotan och upp till nacken plus armarna då. Och fy fasiken, det kändes om man säger så! Det var förbaskat svårt att ligga stilla, för helst av allt ville man ju resa på sig men det fick bli att gnola en visa istället ;)
Och ja, som jag trodde så var jag ju i lite uselt skick, eller lite var snålt att säga. Jädrigt dåligt skick kanske man ska säga istället, så stränga order på att ta hand om mig själv. Jag tänker ju alltid på mig själv i sista hand och egentid är ju något som inte har existerat på tiders tider. Men nu är jag tvungen att ta minst 30 min varje dag med egentid. Så det kommer att bli väldigt ovant!
Det mesta var ju fel i kroppen och jag måste hitta mig själv igen. Har ju varit lite mycket så jag har bla stängt av mig känslomässigt så jag har låst en massa saker inom mig. Men det ska hon ju öppna upp nu, började ju idag då.
Öm i kroppen som sjutton är jag nu och det känns som att hela jag är ett stort blåmärke :) Men det är bara att köra på. Ska tillbaka 1 mars igen, så då blir det till att plågas igen.

Annars idag har det flutit på bra. Hade lunchen själv, eller ja, Jens var kvar och hjälpte till lite grann, när inte käften gick ;) Var lite småstressad mot slutet eftersom vi skulle åka vid 13 och hovslagaren inte var klar med sista hästen förrän vid kvart i. Och då skulle hästen äta innan han skulle ut och så täckesbyte också.
Så lite försenade blev vi därifrån men jag hann ju ned i tid till Lola ialla fall.

Kan bli intressant att se om man kommer upp ur sängen imorron bitti, det känns inte så just nu i kroppen :)
Jens får väl dra upp mig annars. Å andra sidan är det ju jag som går upp först och fixar ordning allt så vi skulle nog bli väldigt försenade om jag skulle få vänta på att Jens skulle pallra sig upp för att dra upp mig :)

Vantarna är hittade på dagis ialla fall, det första en fröken sa när vi kom in genom dörren idag :) Så nu har han dubbelt upp eftersom Jens köpte ett par igår.

Nu blir det sängen, är grymt trött. Somnade i soffan tidigare ikväll framför Bolibompa :)

Tisdag..

Idag kunde jag åka till jobbet igen, magkatarren har inte lugnat ned sig helt men bättre ialla fall så jag kunde komma iväg. Full rulle på jobbet och trots att jag var klar med själva stallgrejerna vid 13 så sprang tiden på eftersom jag var nere och hjälpte Jens i ridhuset. Lastade hö i kärran som vi skulle ha med hem. Sen skulle lånetraktorn tillbaka till Calle och sen sladden skulle ställas in och så fick jag hjälpa till med att lasta en häst som absolut inte ville in i transporten. Men till slut gick hon in, blev en aningen irriterad/arg på "ägarna" hur de bar sig åt, stackars häst.

Sen var det bara att hämta Lucas och stanna till och handla lite. Sen var bara Jens hemma och vände för han skulle in till stan och träffa den som han är kontaktperson till.
Själv roade jag mig med att fodra alla djur, pyssla med hästarna, elda och fixa med allt annat som måste göras när man kommer hem. Och sen var det middagsdags. Lite bolibompa och så hjälpa Liam med läxorna.
Sen var klockan så mycket att Lucas skulle stoppas i säng, går ju på nån minut så det tar ju ingen tid direkt :)
Liam kollade på Halv åtta hos mig som vanligt. Han är intresserad av såna program, matprogram, byggprogram mm. Let´s Dance, Sveriges värsta bilförare och Fam. Annorlunda är några favoriter också :)

Lite rolig Liam, han har säkert sagt hundra ggr att han tycker att jag ska vara med i Halv åtta hos mig för jag skulle vinna. Har svarat honom att han äter ju inte all min mat. Fick svaret, nä men andra gör det och de skulle gilla det :)

Fick skicka Jens på ärende att köpa nya handskar till Lucas idag också när han var i stan. Lucas vantar och overall var kvar på dagis sen förra måndagen då de hängde i torkskåpet och tanken var ju att han skulle dit på tisdagen men eftersom Jens var sjuk så fick han ju bli hemma. Och de går inte att uppleta på dagis. Inte kvar i torkskåpet, inte i lådan som står utanför och inte på hans hylla. Förmodligen är det väl nån som fått med sig dom hem, men känner man inte igen sina egna grejer? Och vantarna är ju namnade också.
Personalen skulle kolla lite till, även på andra avdelningen, så vi får väl se om de har hittat dem till imorron.
Men det var ju bara att köpa ett par nya ifall att de inte hittar dem, vilket inte är så troligt. Han kan ju inte vara utan dem ute.

Nu väntar sängen och samla lite energi inför morrondagen. Blir en lite småstressig dag, ska hinna med lite mera imorron än vad jag brukar och så har jag lunchen själv, eller ja, Jens ska väl kanske hjälpa till. Men så fort lunch-hästarna är inne så måste vi hoppa in i bilen och hämta Lucas. Sen ska jag bara hem och vända för att byta om och sen köra ned till Hannäs. För imorron blir första besöket hos Lola, kan bli spännande... Och förmodligen smärtsamt ;)

Hemmadag..

Ja magvärken från igår blev värre under natten och att åka till jobbet imorse med den värken var inte att tänka på eftersom jag mest låg dubbel. Så Lucas och jag blev hemma idag.
Nu under kvällen har det släppt efter och jag kan åka till jobbet imorron igen, bara det inte sätter igång igen men det känns inte så. Är skapligt trött eftersom jag bara sov ytterst lite.

Så idag har det varit en soffdag. Under fm kom jag knappt ned till pannrummet. Men under em kunde jag ialla fall ta mig ut till hästarna och pyssla med dem.

Så idag har det inte blivit mycket gjort här hemma så det får bli att ligga i lite mer imorron. Men vi får väl se vad som hinns med. Behöver hinna med en del ialla fall eftersom det inte blir mycket gjort på onsdag heller.

Men nu blir det sängen, kommer nog somna innan jag ens har landat på kudden.

      

Söndagar...

är inget skojiga alls. Inte när man kommer till kvällen och man vet vad man har att göra under veckan osv.
Helgen känns långt bort just då men när man väl kommit igång med den nya veckan så springer ju dagarna på.
Veckorna springer på, helgerna springer på..
Men ändå känns våren förbaskat långt borta även om det i stort sett hela veckan har droppat och snön har sjunkit ihop. Och idag har ju solen strålat för fullt och fåglarna har kvittrat för glatta livet.
Men än är nog våren väldigt långt borta.

Fick lite kortare sovmorron idag, vaknade lite innan 8 av att grabbarna vaknade till liv. Hade ju kunnat ligga och småslumra men tänkte att jag det var lika bra att jag gick upp och tog tag i dagen. Så jag fick massor gjort på morronkvisten. Jens kom inte upp förrän efter halv 11 så vi andra hade ju varit igång ett tag då.

Kollade på filmen Marmaduke tillsammans med grabbarna. De hade ju sett den förut men ville se den med oss. Så det fick bli lite söndagsmys. Och den var riktigt bra.

Blev stek idag till middag, smaskigt.. Hjortstek m potatis och div tillbehör, skönt att se att Lucas aptit har kommit tillbaka igen. Han matade in kött för glatta livet :) ja annat med för den delen.
Blev lite sen middag idag så vi käkade framför Ponnyakuten och sen hoppade grabbarna ned i ett bad innan sängen.

Allt klart inför morrondagen, tror jag ;) , så nu är det bara att skutta i säng och försöka få sig lite sömn. Att vakna utvilad är ju inget jag gjort på evigheter men lite sömn kan ju vara bra att få ändå. Ladda inför kommande vecka, ser fram emot onsdagen. Eller ja, både och ska jag nog säga, det onda lockar ju inte så jättemycket direkt ;) Men att komma igång och se om hon kan få nån ordning på mig, vilket jag hoppas såklart.

God natt!


Helg igen..

Ja,helg igen och snart är den slut också...


Igår hade jag en liten hjälpreda i stallet. Lucas var och hälsade på nämligen. Så han hjälpte till att sopa gångarna och fodra hästarna och så lite annat småfix :)
Han tyckte att mamma hade ett roligt jobb ;) Så han vill följa med flera ggr :D

Lyckades med det roliga att halka omkull här hemma igår, är ju isgata från gårdsplanen och ned till dörren.
Slog i ena höften och huvudet, så igår kväll var det inget skojigt. Värk som sjutton, huvudvärk och ont i nacken.

Idag fick vi sovmorron, vi gick inte upp förrän lite efter 10. Fick en liten chock när jag kollade på klockan. Och eftersom vi kom igång sent så blev det ju stress, stress, stress.. Och inte fasen har jag hunnit med så mycket som var tanken heller. Var inne i Åtvid och handlade lite och sen var Jens iväg och hämtade mat till hästarna.
Och sen har det blivit fix här hemma, tvättmaskinen har jobbat för fullt och inte fasen är tvätthögen mindre för det. Så imorron får den allt jobba för fullt också.

Har precis sett klart på andra filmen för ikväll och nu börjar John Blund att knacka på så det får bli att krypa ned i sängen. Har en del att hinna med imorron, eller ja, försöka ialla fall.


Torsdag

Ytterligare en dag som man har blivit urblåst på. Och det pratas om att det ska bli snö under morrondagen. Jädra skit också! Vill inte ha nån mer snö!

Dagen har gått bra annars. Det rullar på så att säga.
Bilen är hämtad från verkstan också så imorron kommer Jens och Lucas och "hälsar på" :) Eller ja, Lucas ska jobba säger han :)  Så han får väl ta och hjälpa till med säckar eller nåt :) Bilen ska ju lämnas tillbaka imorron så de måste ju hämta mig. Ska passa på att kapa lite ved också och ta med hem. Skulle behöva ta hem strö till stallet också men det får vi nog inte på imorron så det får vi ta i helgen. Måste ner och hämta foder till hästarna också. Får väl se hur mycket Jens orkar, mår ju fortfarande inte bra. Foder är högprioriterat ialla fall.
Men jag har tusen saker att hinna med i helgen så det är väl bara att hålla igång.
Kalaset får vi skjuta på ytterligare eftersom Jens inte är frisk ännu. Men har bestämt med mamma att vi tar hans firande nästa helg när mamma ska firas också. Så då hoppas jag att vi är friska här hemma, allihopa!
Måste ju få till ett andra kalas också med Jens sida.

Sängen nästa nu, supertrött!


Sluta blås!

Vad trist det är när det ska blåsa hela tiden! Hade ju varit underbart väder om det inte blåste.
Men det ska ju tydligen blåsa hela veckan så det är väl bara att se glad ut ;)

Ska stupa i säng strax, blir nog segt att komma upp imorron bitti. Som tur är så släpper ju tröttheten rätt snart, framför allt när man kommer igång i stallet med fodring, täckesbyten osv.

Bilen står på verkstan och ska fixas imorron så har lånat en bil av svärisarna tills på fredag. Och sen hoppas jag att golfen tänkt sig att vara hel ett tag. Måste fixa ordning bussen också för besiktning, har ju ställt av den visserligen nu eftersom det inte går att åka med den nu ändå på de här vägarna vintertid. Otroligt nog så startar den som ingenting om man ska ha igång den, trots att den stått långt mellan gångerna. Den är inte ens grinig när det är kallt ute.

Säger god natt och kryper ned i sängen.

Då var det februari

Då är det strax dags att stupa i säng igen och ladda för en fullproppad dag.
Börjar lite tidigare nu när inte Jens jobbar och sen är det bara hem och sätta igång. Imorron måste vi dock åka ned och lämna bilen på verkstan direkt när jag kommer hem för han ska fixa den på torsdag. Blir inte så saftig räkning när man gör det hos Plutten. Blev billigt sist och det är ju samma sak som ska göras igen fast på andra sidan. Sen är det bara hem och göra allt som ska göras här hemma, förhoppningsvis är Jens lite piggare imorron så jag får lite hjälp ialla fall.

Jens fick ju en tid till VC idag. Halsinfektion och bihåleinflammation så det blev pencillin och så var det nån mer medicin han fick, kommer inte på vad den heter nu.
Så han blir väl hemma från jobbet den här veckan ut också som det ser ut nu, såvida inte pencillinet gör stor skillnad fort.

Lucas hosta har gett med sig nästan helt, otroligt skönt. Men bara för att jag skriver det så sätter det säkert igång igen. Bara att vänta och se helt enkelt.

Bjuder på en kusinbild idag :)



RSS 2.0