Glad midsommar!

Hoppas ni har haft en fin midsommarafton!
Här har ju inte vädret varit det bästa, regnat och blåst, men man får tänka på att naturen behöver allt regn den kan få.

Vi har varit iväg till barnens farmor och farfar för att fira midsommar. Lite lunch innan det var dags att åka upp till midsommarfirandet. 
Kika runt lite och sen var det dags för fans kring stången. 

Idun som var trött stod och tittade på. 


Jag tog en liten kort promenad med henne i vagnen, för att se om hon kunde sova en lur. Kände att det kom några stänk. Vi hann bara komma tillbaka så började det regna mera. Jag och Idun hann precis sätta oss i bilen Å öppnade sig himlen. Man kan säga att midsommarfirandet tog slut väldigt fort eftersom alla försvann därifrån. När vi kom tillbaka till Erikstad så slutade det såklart.
Men alla var nöjda, om än lite frusna.. 

Sommarlov!

I fredags var det dags för Liam och Lucas att gå på sommarlov.

Skjutsade in dom eftersom jag skulle vara med på Lucas avslutning. Bara 3:ornas föräldrar som får vara med nämligen eftersom 3:orna står för all sång och det är deras sista avslutning på den skolan.

Och de var superduktiga. 
Efter att det var slut i kyrkan så skulle de samlas i klassrummet en liten stund. Så vi föräldrar fick vänta ute på skolgården. Me till slut kom de utspringandes 😊

Sen åkte vi ner till Stallkiosken och åt glass och fikade med Elin, Edwin och Elias. 

Elsa, Love och Leon går på sommarlov nästa vecka. De har ju varit borta så mycket från förskolan så de får gå en vecka till och de vill vara med på midsommarfirandet på onsdag.


Hände en grej

Efter mycket velande fram och tillbaka, varit hos Jackson, frisören, några gånger och kollat frisyrer och pratat så bestämde sig äntligen Liam för att klippa sig.

I torsdags hade de kompledigt så han ville klippa sig då för att överraska alla lite på skolavslutningen 😊 Inte ens Casandra fick se det innan 😁 
Och ja, skillnad blev det. Ganska exakt två år sen han klippte sig. 

Syskonen kände knappt igen honom, förrän han började prata 😅 Gipset borta

I måndags var det äntligen dags för Leon att ta bort gipset. Skulle infinna oss kl 11 på Barnsmärtenheten. Leon var både lite rädd och nervös för att ta bort det, att det skulle göra ont.

Fick komma in på ett rum 40 min efter våran tid och vägas och sen få lugnande. Mamma fick ge lugnande för det ville han inte att de skulle göra. Och Leon fick ligga och spela med deras Ipad fram tills det lugnande kicka in. Och det tog ca 10 min och sen blev han groggy 😊

Så sen var det dags att ta bort gipset och sen dra ur stiften. Och det gick ju galant. Lite inflammerade sår men förmodligen har stiften legat och skavt lite. 
När han var omplåstrad och klar så var det bara att vänta på att det lugnande skulle gå ur. Och det tog sin tid 😁 

Han vaknade till och fick lite smått panik över att han inte kunde röra sig om han skulle. Efter att ha farit omkring i sängen, blivit erbjuden glass som han inte ville ha så kräktes han.. Och kort därefter somnade han.

Han fick sova i en halvtimme och sen skulle han väckas, det var lättare sagt än gjort för han sov djupt!
Men tillslut så vaknade han till, fortfarande väldigt vinglig och kunde inte hålla sig sittandes ens. 
Han fick i sig lite festis och vatten.
Nu var klockan framåt halv 4 och personalen tyckte att om jag ville så kunde vi åka hem, fast jag kanske fick bära honom ut. Och nu hade han ju kräkts en gång redan så nu skulle han inte kräkas igen sa sköterskan.. 
Leon ville ju gärna hem och vi packade ihop oss och jag stod med honom i famnen och strax innan vi ska gå ut genom dörren så kräks han igen över min axel.
Så vi fick byta till ett annat rum en liten stund. Nu kvicknade han till lite mera, fortsatte att dricka lite och efter ett tag kunde vi ta oss utåt 😊 
Så strax innan 17 åkte vi från sjukhuset, blev en lång dag där 😊

Så nu ska såren läka, redan fått vara en gång på vc för en extrakoll av såren då de vätska och luktar lite innan från det ena. Inga större lekparker eller ansträngningar på en månad, inga besök på badanläggningar osv på två veckor och så sjukgymnastik hemma tills det är dags att träffa sjukgymnasten i juli.


Elsa 6 år!

I måndags fyllde ju vår älskade Elsa hela 6 år! Som hon har längtat! 😊
Dagen blev ju inte riktigt som vi hade planerat men hon var nöjd ändå. Och alla presenterna var kanon. Blev ett presentberg då jag fyndade en massa billiga bra saker på rean 😊 
15 år!

Liam fyller idag moppe 😁
Hela 15 år, vart sjutton tog dom åren vägen?! 
Tycker inte det var länge sen som han föddes ju 🙈 

Efter skolan blev det firande här hemma. Och sedan middag som han valt, som alltid födelsedagsbarnet får göra här. 
Efterrätten tog vi senare 😊 
Och Casandra kom hit efter att hon hade varit i stallet. 

Nu är det dags att ta tag i am-kortet. 🙈😊Konfirmation

Förra helgen var det ju dags för Liams konfirmation.
De var så duktiga i kyrkan. De genomförde sin redovisning som bestod av teater, sång, textläsande osv.RSS 2.0