Fornlämningar

Imorse följde jag med Lucas till skolan. Ställt upp som skjuts då de skulle ut till Göthult för att titta på fornlämningar, i detta fall bla en skeppslämning.


Var inte så svårt att lista ut att jag skulle få med mig en grabbliga i bilen, de brukar vara snabba på att vilja åka med nämligen. Det är tydligen kul med stor bil.
Kan säga att det var inte svårt att få in "mina" barn i bilen när det var dags att åka hem, de sprang så fort de kunde till bilen när fröken sa att det var dags att åka tillbaka. Inne och klara innan de andra ens hunnit in i bilarna 😂 

Grabbarna ville dock inte tillbaka till klassrummet utan hade hellre stannat kvar i bilen 😂 För det var så roligt där. Några besvikna grabbar som inte fick plats dock. 

Idun var inte alls pigg på att gå upp imorse, drog täcket över huvudet. Men hon fick ju följa med pappa och lämna på förskolan.
Någon som snodde barnens uppmärksamhet från fornlämningen, en vårtbitare som satt på en av stenarna.

Hem och få sig nåt i magen och göra lite nytta innan alla skulle hämtas. Liam har haft trafikdag hela dagen. Pratar trafikvett och så har de fått gå runt bland olika "stationer" såsom polis, brandkår, ambulans och NTF-bilen mm. 


Eftermiddan bjöd på utefix. Hoppas på bra väder resten av veckan också. Imorron åker ju Jens iväg för att kolla på en bil och så jobb efter det så han är väl hemma till 23, om man har tur. 😉 


Knasfia

Nu ska det sovas iallafall. Kors i taket, kommer i säng innan kl är 23. Inte ofta som det händer.


Gonatt på er! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0